Έφυγε ο Levon Helm

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Εξαιρετικός ντράμερ και τραγουδιστής ενός από τα σημαντικότερα αμερικάνικα γκρουπ.

Από το Last Waltz:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πρωι μολις διάβαζα ότι τον επισκεύθηκε ο Robbie Robertson ισως για τελευταία φορά. Πολυ άξιος μουσικός και μέλος ενός τρομερού γκρουπ. Κριμα.

Haris είπε:
Εξαιρετικός ντράμερ και τραγουδιστής ενός από τα σημαντικότερα αμερικάνικα γκρουπ.
Πραγματι πολυ σπουδαιος μουσικος.

Τεράστιος.

Μία από τις αγαπημένες μου φωνές ενός πολύ μεγάλου γκρουπ.

Αλλά όχι μόνο των Band. Και στις συνεργασίες του αλλά και στις προσωπικές του δουλειές

(American song, Dirt farmer, Electric dirt) έδειχνε έναν άνθρωπο με γνώση, μεράκι και ταλέντο σε αυτό που κάνει.

Θεός σχωρές τον.

...ας αναπαυθεί. Μια πρώτη βόλτα σήμερα στο Youtube μου τράβηξε το ενδιαφέρον μου. Δεν τον είχα ακουστά..δυστυχώς.

Βοηθά και το Noiz!

Μια τεραστια μορφη της αμερικανικης μουσικης σκηνης ''εφυγε'' προχθες.. Ενας μεγαλος μουσικος, που αφηνει τον ντραμιστικο (και οχι μονο) κοσμο φτωχοτερο...

Πολύ μεγάλη μορφή, μουσικά. Μπράβο σου για το θέμα που του αφιέρωσες, για όσους δεν τον γνωρίζουν και ένα σύντομο βιογραφικό, απο εδώ

Καλό του ταξίδι!Για αυτό που λυπάμαι είναι οτι έμαθα πριν περίπου ενάμιση χρόνο για τον Levon.Πολυτάλαντος και με πολύ ωραίες συνεντεύξεις απο όσο έχω παρακολουθήσει.Ας αναπαυτεί εν ειρήνη...

Πολυ μεγαλος.Οι Band ειναι απο τα καλυτερα γκρουπ ολων των εποχων, και last waltz δεν ξαναβγαινει στον αιωνα τον απαντα

RIP

Superfunk είπε:
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (δις).... :'(
...και εις την νιοστήν...έλειπα και δεν τόχα ακούσει, η θλίψη μου είναι απερίγραπτη...απο τους πλέον αγαπημένους μου bar none...

Αυτή ίσως είναι η τελευταία του συνέντευξη...

Trending...

Νέα θέματα

Back