- Πόντοι
- 38
Στην προσπαθεια αναζητησης που κανω το τελευταιο διαστημα να βρω καποια ιμπανεζ που να μου ταιριαζει εχω δοκιμασει σε διαφορα μαγαζια αλλα και σε φιλους καποιες ιμπανεζ κιθαρες... καποιες ειναι πολυ ωραιες οπως ενα παλιοτερο μοντελο ibanez s4170 καποιες χαλια... με την μικρης διαρκειας ομως δοκιμη που κανω στα μαγαζια δεν μπορω να κρινω τα τρεμολα της ιμπανεζ , ετσι ενοιξα ενα τοπικ για να το συζητησουμε . τα τρεμολα που εχει ο τιτλος ειναι αυτα που με αφορουν περισσοτερο αφου οι κιθαρες που εχω δοκιμασει και με ενδιαφερουν εχουν καποιο απο αυτα... το original floyd το εβαλα μεσα στην συγκριση γιατι θα ηθελα αν καποιος εχει αποψη και απο τα 2 να κανει ενα συγκριτικο...
τα επιπεδα που με ενδιαφερουν ειναι :
1) ποιο κραταει το κουρδισμα της κιθαρας πιο σταθερο σε συνθηκες ακραιας χρησης βασει του manual (οχι να κρεμαμαι την κιθαρα απο το τρεμολο-ειπαμε )?
2) ποιο ειναι πιο αξιοπιστο με την εννοια να μην σπαει μετα απο καιρο
3) ποιο ειναι πολυ βολικο για χρηση ( bend-pull ups-γαργαρες και τα σχετικα παιδεματα)
4 ) οτι αλλο τομεα νομιζεται βαλτε το στο συγκρητικο
επειδη υπαρχει περιπτωση αυτα τα τρεμολα να ειναι ολα εξειρετικα ( που μαλλον ειναι)
και να μην βγαλουμε ακρη στο τελος των μυνηματων με τις αποψεις αν θελετε αξιολογηστε απο το 1-5 με το 1 ως το καλυτερο τα παραπανω τρεμολα.
ευχαριστω για την βοηθεια !!!!!
τα επιπεδα που με ενδιαφερουν ειναι :
1) ποιο κραταει το κουρδισμα της κιθαρας πιο σταθερο σε συνθηκες ακραιας χρησης βασει του manual (οχι να κρεμαμαι την κιθαρα απο το τρεμολο-ειπαμε )?
2) ποιο ειναι πιο αξιοπιστο με την εννοια να μην σπαει μετα απο καιρο
3) ποιο ειναι πολυ βολικο για χρηση ( bend-pull ups-γαργαρες και τα σχετικα παιδεματα)
4 ) οτι αλλο τομεα νομιζεται βαλτε το στο συγκρητικο
επειδη υπαρχει περιπτωση αυτα τα τρεμολα να ειναι ολα εξειρετικα ( που μαλλον ειναι)
και να μην βγαλουμε ακρη στο τελος των μυνηματων με τις αποψεις αν θελετε αξιολογηστε απο το 1-5 με το 1 ως το καλυτερο τα παραπανω τρεμολα.
ευχαριστω για την βοηθεια !!!!!