- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Μάνο αλήθεια, τουλάχιστο σε όσα συστήματα δικα που άκουσα, δεν εχω κανένα προχειρο ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΙ END να πάω, πρεπει να παω σε κανα φίλο σπιτι ή σε ένα φίλο που έχει κλάμπ στο Μπουρνάζι (λολ), δεν μπορώ να πω πως είναι άσχημα τα πράγματα.Πάντως τούμπανο μου ακούγεται, τουλάχιστον στα ακουστικά και στα PC ηχεία που έχω πρόχειρα, λίγο η μπότα δεν ξέρω τι λέει, αλλά αν δε το βάλεις σε κάνα κλαμπάτο 18άρι ηχείο δεν μπορείς να πεις τίποτα ούτε να καταλάβεις ?
Αλλά τούμπανο, φούσκα, πολύ φούσκα, μη σου πω υπερβολικά φούσκα ? η στερεοφωνία μου άρεσε, πολύ ανοικτή, και τα μπλιμπλίκια ήχους που έβαλες, ρεσιτάλ.
6 ευρώ το μήνα, και κάνεις όσα κομμάτια θες; Τσάμπα πράγμα.
Βρες καλά συστήματα να το ακούσεις, αν σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα συνέχισέ το. Εδώ άλλοι κατεβάζουν μελωδίες και κύκλους ακκόρντων ετοιματζίδικα και ρομποτικά, στο... φούσκωμα θα κολλήσουμε;
Δεν λέω πως έκλεισα, αλλά με γοητεύει και είμαι ευχαριστημένος αρκετά για αυτό που κάνω, ωστε να επικεντρώνομαι στον λιγο χρονο που μου μενει να συνθέτω περισσότερο, εστω και για την πλάκα, δηλαδή να είμαι παραγωγικότερος σε αυτό που είναι ο αρχικός μου σκοπός και κινούμαι καλύτερα γιατί ειμαι και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Χαχαχαχχαχαχαχαχα
Και εγώ τρώω πολύ χρόνο στη μίξη.εγώ αντιθέτως τρώω πολύ χρόνο στη φάση της βασικής μείξης.
Όπου και είναι φυσικά κρυμμένα όλα τα μυστικά για να μάθει κανείς.
Για αρκετό καιρό μάλιστα, πχ από 2008-2013 δεν είχα καν χωνέψει τι είναι mastering και αν ήταν απαραίτητο