- Πόντοι
- 38
Είχα και γω μια τραγελαφική εμπειρία με το dv, μου έστειλαν ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο... :

David Gilmour είπε:αντε να κλεισει και ο θωμας ουτως ωστε να επιστρεψουμε στα καλα προ 10ετιας να εχουν τα οργανα τριπλη τιμη στην ελλαδα απο οτι εξω ....
Candid camera ήταν. Σε έχω δει στο internet να κοιτάς με γουρλωμένα μάτια στην τρύπα της καμπίνας.Jasemeister είπε:Είχα και γω μια τραγελαφική εμπειρία με το dv, μου έστειλαν ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο... :![]()
Ναι, είναι το άβατάρ μου ;Dharilatron είπε:Candid camera ήταν. Σε έχω δει στο internet να κοιτάς με γουρλωμένα μάτια στην τρύπα της καμπίνας.
Μαλλον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το καταλαβε (ή ,που ειναι και το πιθανοτερο,κανενας δεν εκανε καν τον κοπο να το διαβασει.. ;D)Για όσους δεν κατάλαβαν το ρεζουμε του άρθρου που παρέθεσα
+1fleamail είπε:Παρατηρώ όλο και περισσότερο πως στην Ελλάδα το φαινόμενο του να στηρίζουμε την παγκοσμιοποίηση μόνο μέσω των πολυεθνικών και του υπερκαταναλοτισμού (thomann, musicstore, lidl, zara, jumbo, media markt, starbucks, pizza hut, γενικώς εισαγόμενα τρόφιμα και προϊόντα κτλ κτλ κτλ) ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε όλο και περισσότερο ξενοφοβικοί και ρατσιστές ενάντια στους μετανάστες σε "αυτούς που μας παίρνουν τις δουλειές" και γενικά στους ξένους (Γερμανούς Άγγλους Αμερικάνους κτλ) καλά κρατεί.
Για όσους δεν κατάλαβαν το ρεζουμε του άρθρου που παρέθεσα
Wow, hold your horses... πολύ μακριά πήγε το θέμα, και εντελώς αχρείαστα. Με μένα ποτέ δεν συνέβαινε αυτό, και έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου εδώ και πολλά χρόνια (πριν καλά καλά ανοίξει ο Ντιβής, εδώ που τα λέμε).fleamail είπε:Παρατηρώ όλο και περισσότερο πως στην Ελλάδα το φαινόμενο του να στηρίζουμε την παγκοσμιοποίηση μόνο μέσω των πολυεθνικών και του υπερκαταναλοτισμού (thomann, musicstore, lidl, zara, jumbo, media markt, starbucks, pizza hut, γενικώς εισαγόμενα τρόφιμα και προϊόντα κτλ κτλ κτλ) ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε όλο και περισσότερο ξενοφοβικοί και ρατσιστές ενάντια στους μετανάστες σε "αυτούς που μας παίρνουν τις δουλειές" και γενικά στους ξένους (Γερμανούς Άγγλους Αμερικάνους κτλ) καλά κρατεί.
ΒΕΒΑΙΩΣ.Μαλλον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το καταλαβε (ή ,που ειναι και το πιθανοτερο,κανενας δεν εκανε καν τον κοπο να το διαβασει.. ;D)
σε εμένα όσες φορές χρειάστηκε ήταν σωστοί αλλά ....Jasemeister είπε:Είχα και γω μια τραγελαφική εμπειρία με το dv, μου έστειλαν ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο... :![]()
Δυστυχώς και η Gibson δεν πάει καλά.Ήμουν στην Αμερική πρόσφατα και όλοι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι -είτε ιδιώτες συλλέκτες,είτε έμποροι- τα ίδια μου είπανε.Κάνουν λόγο ακόμα και για κλείσιμο(!) αν δεν βρεθεί σύντομα βιώσιμη λύση.bloody_sunday είπε:και η ίδια η Fender δεν νιώθει πολύ καλά... Ξεκοκαλίστε και το εξής: http://finance.fortune.cnn.com/2012/07/20/why-fender-pulled-its-ipo/
Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια. Φαντάσου τι αξία θα πάρουν τα κούτσουρα μας αν έκλειναν οι φενδερογκίμπσονS9F είπε:Δυστυχώς και η Gibson δεν πάει καλά.Ήμουν στην Αμερική πρόσφατα και όλοι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι -είτε ιδιώτες συλλέκτες,είτε έμποροι- τα ίδια μου είπανε.Κάνουν λόγο ακόμα και για κλείσιμο(!) αν δεν βρεθεί σύντομα βιώσιμη λύση.![]()
Και αυτό καλό ακούγεται- όσο μάλιστα μακρύτερη αυτή η περίοδος, τόσο καλύτερα ;DS9F είπε:Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κλείσει,αλλά πιστέυω ότι ίσως αναγκαστεί να προβεί σε (μακρά) προσωρινή παύση παραγωγής αν φτάσει σε οριακό σημείο.Τα παγκόσμια οικ. δεδομένα είναι πρωτόγνωρα,οπότε κανένας δεν ξέρει...
Με βάση αυτό το σκεπτικό τώρα πολλοί "big-time collectors" αγοράζουν ότι Gibson πετάει ή κολυμπάει και σχεδόν κανένας δεν πουλάει.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια. Φαντάσου τι αξία θα πάρουν τα κούτσουρα μας αν έκλειναν οι φενδερογκίμπσον;D ;D ;D