dunlop - slash signature (distortion-wah) απόψεις

Μπορείς φυσικά να το χρησιμοποιήσεις μόνο ως Ουα-Ουά αλλά γιατί να δώσεις ένα σκασμό λεφτά αν θες μόνο Ουά;;; Πάρε ένα σκέτο με τα μισά !!!!

Ακριβώς!

Με 50-70 ευρώ βρίσκεις εδω μέσα μια χαρά cry baby...εγώ θα πάρω ένα απο αυτά, έτσι για να υπάρχει, γιατί γενικά δεν το χρησιμοποιω σχεδόν ποτέ. Τώρα τα signature είναι συνήθως ακριβά χωρίς λόγο..

AXLNICK είπε:
Μπορείς φυσικά να το χρησιμοποιήσεις μόνο ως Ουα-Ουά αλλά γιατί να δώσεις ένα σκασμό λεφτά αν θες μόνο Ουά;;; Πάρε ένα σκέτο με τα μισά !!!!

Ακριβώς!

Με 50-70 ευρώ βρίσκεις εδω μέσα μια χαρά cry baby...εγώ θα πάρω ένα απο αυτά, έτσι για να υπάρχει, γιατί γενικά δεν το χρησιμοποιω σχεδόν ποτέ. Τώρα τα signature είναι συνήθως ακριβά χωρίς λόγο..
οτι λενε τα παιδια! :)

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν παω για αγορα αλλα για ανταλλαγη.

AXLNICK είπε:
Ακριβώς!

οτι λενε τα παιδια! :)
+1

συμφωνω απολυτα.Αν δινουμε 220 στο γουα τοτε στα αλα θα τα πληρωνουμε σαν ενισχυτη.Αλλα ειπα οτι παω για ανταλλαγη οχι για αγορα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back