Duesenberg Starplayer TV+ - Ήρθε...!!!

frunobulax είπε:
Δεν έχω ψάξει καθόλου, δεν ειμαι καλός με τα κατσαβίδια και τα εργαλεία...!!! Δεν έχω όμως και πληροφορίες πλην αυτών που λέει η ίδια h duesenberg πως είναι αμερικανικα (αν είναι αλήθεια αυτό, και αν σημαίνει κατι...!!!!)

Ο διακόπτης είναι όντως fenderοειδής και τα ποτενσιόμετρα είναι πολύυυυ ομαλά...!! το tone έχει και ένα σημείο "κλικ" για να ξεχωρίζει πανω και κάτω την λειτουργία του piezo
αμα λεει αμερικανικα, λογικα για CTS θα μιλαει (= καλα)

Το Tone με το center detent μαλλον κανα διπλο σε στυλ Fender TBX θα ειναι (παλι CTS), αλλα με αλλη καλωδιωση φυσικα.

Εφοσον παιζει humbucker, λογικα το Volume θα ειναι 500Κ, χωρις να αποκλειεται κι ενα 300αρι...

Αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι ειχε στο μυαλο του ο σχεδιαστης...  ;)

Αμα παιζει καλα, who gives a φακ for the technobubble....  ;D

alderbody είπε:
Αμα παιζει καλα, who gives a φακ for the technobubble....  ;D
Σωστό....! γενικά δεν είμαι και τόσο στο ψάξιμο για τέτοια πράγματα, μόνο αν δεν παίζουν καλά... και εδώ όλα ακούγονται σωστά!!

Δεν μπορούσα να κρατηθώ, έβγαλα φώτος και την βαλίτσα...! και αυτό επειδή είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Στενή, δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό η κιθάρα, στιβαρή αλλά ελαφριά, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ αποθηκευτικό χώρο, με ωραίο υλικό μέσα έξω (το έξω είναι περασμένο απο πάνω με κάτι που μοιαζει με αδιάβροχο πανι...).

DSCN4435.jpg

DSCN4436.jpg

μμμμμ....

ειμαι σιγουρος οτι θα μυριζει και ωραια!

κλασσικη "καινουριο-βαλιτσιλα"...  ;D

Φοβερή βαλίτσα .

Απο ξύλο είναι ,για αυτό είναι τόσο ελαφρια.

Το απέξω είναι απλά αδιαβροχο ύφασμα για ευνόητους λόγους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back