- Πόντοι
- 198
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με triggers για να σε βοηθήσω σε θέματα ευαισθησίας, δυναμικών κ.λπ., αλλά πριν μπεις σε νέες (οικονομικές και τεχνικές) περιπέτειες, σκέψου αυτό που είπες ότι για να καλύπτει η ένταση των μόνιτορς αυτή του σετ, θα πρέπει να γκρεμίσει το κτήριο.klimis92 είπε:Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Η ιδέα του να φτιάξω DIY triggers είναι πολύ καλή διότι με τόση μπουγάδα που έριξα
μέσα στην κάσσα πνίγηκε κυριολεκτικά ο ήχος, κρίμα τα χρήματα δηλαδή (pearl masterworks)
και έιχα στεναχωρηθεί γι' αυτό. Έχω βρεί ένα θέμα στο noiz που γράφει αναλυτικά πώς να φτιάξεις
DIY triggers και θα το κάνω. Όσο για το monitor, τί να κάνω θα κλάψω τα λεφτά μου...
Και γενικά επειδή τα pearl μου είναι πάρα πολύ δυνατά σε ένταση αν αγοράσω κάποιο monitor
που να ξεπερνάει τον ήχο της νομίζω πως θα είναι υπερβολή μιάς και θα γκρεμίσει το κτήριο
απο την ένταση! ;D
Οπότε απλά θα φτιάξω τα triggers να υπάρχουν και στο Live θα τα χρησιμοποιώ!
Έχεις ένα εκπληκτικό, πανάκριβο σετ και το έχεις κάνει γεμιστό για να ακούγονται τα triggers. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί, ειδικά για μέσα στο σπίτι (ή το στούντιο).
Να τριγκάρεις την κάσα μόνο για τα live το καταλαβαίνω, κι εκεί ενδεχομένως δεν θα χρειαστεί να τη γεμίσεις μπουγάδα, αφού έχεις όση ένταση χρειάζεσαι απ' τα P.A. Για ένα μικρό έως μέτριο χώρο εξάσκησης/προβών όμως, το θεωρώ υπερβολή που περιπλέκει πράγματα.
Και αν θέλεις οπωσδήποτε να έχεις κάποιους ήχους ηλεκτρονικού σετ στο στούντιο, μήπως είναι καλύτερα να πάρεις ένα-δυο καλά pads;
Edit: Σόρυ, μόλις είδα ότι αποφάσισες να χρησιμοποιείς τα triggers μόνο στα live. Πάλι, βεβαιώσου πρώτα ότι αυτά που πήρες δεν κάνουν δουλειά και ότι αυτά που θα φτιάξεις θα κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: