twra pia perasan oi ''rokadikes'' meres kai emina me tis epiroes (prin 3-4 xronia epaiza) twra pia thn psaxnw se samplarisma kai drum synths' date=' to mpaso paei pantou.kai apo pleyras hxoy style, to psaxnw, kai to psaxnw....kai to psaxnw....kai to psaxnw....kai to psaxnw...........................[/quote']
Καλά κάνεις και το ψάχνεις φίλε μου.
Εγώ το πηθήκη ( PC ) το χρησημοποιώ μόνο για να συνθέσω και να ακούσω σε μία κάπως ρεαλιστική φάση το πώς ακούγεται κάτι που γράφω και το ότι μπορώ σχεδον χωρίς κόπο να το βγάλω αυτο το κάτι που συνέθεσα και σε παρτιτούρα. Αλλα όμως απο εκεί και μετά κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον άνρθωπο.
To kalitero gia mena tha htan na pareis mia ilektroniki drums(ftini kai kali einai h yamaha' date='giro sta 1500 euro, alla mporeis na breis kai kapia kaliteri metaxirismeni.Ksero oti den einai to idio me thn fisiki alla einai mia lisi poy isos prepei na thn skefteis sobara.
GIA ...[/quote']
Τα ηλεκτρονικά τύμοπανα τα ξεχνάω λόγω του ότι με αυτά δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω καμία από τις τεχνικές μου. Πασχουν σε πολλά σε σχέση με τα ακουστικά τύμπανα.
Αν πώ να περιγράψω τα σημεία που πάσχουν είναι μια λίστα που μόνο αρχή έχει. Το μόνο καλό με τα ηλέκτρονικά είναι ότι μπορείς να παίζεισ με ακουστικά.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και από εμένα. Πιστεύω κάποτε να γίνει γνωστό το site.Γεια χαρά σε όλους/όλες στο site.
Εχο προγραμματίσει μαι αγορά ενός σετ Sonor Force 2003 για το τέλος Αυγούστου και μένω σε πολυκατοικία.
Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ο θόρυβος ποθ θα προκαλούν τα τύμπανα ακόμα κι όταν θα παίζω με σκουπάκια.
Εν μέρει έχει λυθεί αλλά όμως όχι με τον σωστό τρόπο κατ' εμέ. Δηλαδή, υπάρχουν είδικές μεμβράνες που είναι σαν σίτες και φυσικα όταν παίζει κανείς δεν ακούγεται τίποτα.
Εγώ βέβαια θέλω να ακούω και το τι παίζω αλλα όμος στο 1/100 της κανονικής έντασης με τισ αρμονικές που βγάζει το όργανο κτλ κτλ.
Εχει κανείς κάτι να προτείνει ;
Υ.Γ. τα θερμά μου συγχαρητήρια για το site. Είναι κάτι που έπρεπε να υπάρχει. Καλό θα είναι να το ανακοινώσετε σε search engines για να γίνει πιο γνοστό.