Drum Clips

sentientno6

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ρε παιδιά... γιατί δεν βλέπω κάποιο clip νοιζά drummer? (εκτός και αν δεν ήμουν αρκετά προσεκτικός...)

Όλες οι κιθάρες ηχογραφούν, ανεβάζουν κλιπάκια μέχρι και Online Jam κάνουν και οι "τυμπανιστές" τίποτα!

Ξέρω ότι η ηχογράφηση Drums είναι αρκετά πιο δύσκολη απο πολλές πλευρές απο αυτήν ενός μόνο οργάνου αλλά κανείς δεν έχει έστω δυο τρια μικροφωνάκια, να ηχογραφήσει κάτι μικρό, να μας δείξει τις γνώσεις του, το ταλέντο του κλπ?

Έτσι απο περιέργεια  :-\

Ακριβώς όπως το έθεσες. Ο κιθαρίστας στην ευκολότερη περίπτωση βάζει το καρφί της κιθάρας στην κάρτα ήχου και γράφει. Τα τύμπανα θέλουν αρκετή περισσότερη δουλειά και υλικό συν έναν αξιοπρεπή χώρο. Ίσως όσοι έχουν ηλεκτρονικά τύμπανα... ;)

Χαίρομαι που κάποιος έκανε την αρχή, και κάποιος συνέχισε, ελπίζω να μην σταματήσουμε εδώ.

Πραγματικά πολύ ωραία τα clips και των δυο σας. Θεωρώ και τα δύο clips τόσο καλοπαιγμένα όσο και όμορφα.

Congrats και στους δυό, Flemail πολύ ωραίος για μη drummer και Haris πολύ ωραίος σκέτο!

Εγώ δυστυχώς ακόμα και να ανεβάσω κάτι, θα είναι με άθλιο ήχο αλλά και αδιάφορο, οπότε απο του χρόνου.

Fleamail να υποθέσω ότι είσαι και εσύ με electronic set?

Fleamail να υποθέσω ότι είσαι και εσύ με electronic set?
Nope! Sonor 3001 Fusion Set με 20" μπότα, Sabian AA 13" Hi Hat, Sabian AA 20" Ride, Sabian 16" hand hammered crash ηχογραφημένα με ένα ribbon overhead, shure sm57 στο snare και electro voice re20 στη μπότα

Πολύ ωραίο fleamail!Αν και εμένα μου άρεσε πολύ το bass στο κομμάτι. ;D

Καλά Haris...απίστευτος.Ειδικά oι ghost notes με το αριστερό που παίζεις μέσα στο βασικό ρυθμό είναι φοβερές.Πολύ άνετα παίζεις!Λογικά θα παίζεις καιρό.

Πάντως πάρα πολύ ωραίος.Άντε να τα βλέπουμε και μεις που μόλις ξεκινάμε.

Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. Τώρα ανεβάστε ήχους για να μη με κάνετε να ξανανεβάσω εγώ! 

chembeast είπε:
To παίξιμο στο hihat  θυμίζει κάτι από το shuffle του Rosanna-ΤΟΤΟ. :D
Chem, ο ρυθμός στο μεγαλύτερο μέρος του κομματιού όχι απλά θυμίζει αλλά είναι κατακλεμμένος από το γκρουβ του Rosanna! (το οποίο με τη σειρά του είναι "δανεισμένο" από το δάσκαλο Bernard Purdie - γι' αυτό και είναι γνωστό ως Purdie shuffle).

Fleamail, πολύ καλό κομμάτι, και είσαι περισσότερο ντράμερ από πολλούς ντράμερς με βούλα. Και ένα καλό ακουστικό σετ δεν συγκρίνεται με κανένα ηλεκτρονικό, παρά τις δυσκολίες στην εγγραφή...

Sentientno, τίποτα δεν είναι αδιάφορο, και δεν πειράζει αν ο ήχος δεν είναι άψογος. Αν έχεις έστω και ένα μικρόφωνο, γράψε και ανέβασε κλιπ πάραυτα! ;)

Τα μπράβο μου και στους δυο, και για την προσπάθεια, και το παίξιμο κλπ κλπ ..

Θα ανεβάσω και γω κάτι, απλά και για να κρατήσω το ενδιαφέρον (και τη ζωή) του thread ...

flea - και ωραίο παίξιμο, και καλή ηχογράφηση, ωραίος ήχος ρε παιδί μου, ακούγονται τύμπανα, όσο βρώμικα πρέπει :) .. Και γκρουβάρουν, χωρίς να το μπουκώνουν το κομμάτι ...  Μια ερώτηση, κιθάρες, μπάσο κλπ ποιος παίζει, εσύ; Το κομμάτι δικό σου ή κάποιο playalong?

Haris - περιττά τα σχόλια, πολύ καλός  :P

Ενδιαφέρον θέμα.

Σας αποστέλω και εγώ λοιπόν link από τη σελίδα μου με βίντεο για να με δείτε να παίζω.

http://www.youtube.com/kostasxri

Τη σελίδα αυτή την ετοίμασα με αφορμή μία αγγελία μου για αναζήτηση progressive μπάντας

(http://www.noiz.gr/index.php?topic=159317.0)

Keep on rockin' fellow drummers!

Κώστα, είδα μόνο ένα μέρος του Hell's Kitchen, και το 'χεις. Πολύ λυμένος και πατάς καλά στο κομμάτι.

Περισσότερα, μόλις τα δω και τα δύο ολόκληρα.

Απαντήσεις

Trending...

Back