Drone delivery απο το Amazon

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Η νέα υπηρεσία του Amazon που λέγεται Prime Air, θα παραδίδει το αγορασμένο προιόν σε μισή ώρα με ...drones! Τηλεκατευθυνόμενα αεριοθούμενα...

Για... Ελλάδα  :D δεν υπάρχουν σχέδια ακόμη αλλά προχωράει πολύ το θέμα online sales και δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι μεγάλοι παίκτες του χώρου.

yameth είπε:
Για... Ελλάδα  :D δεν υπάρχουν σχέδια ακόμη αλλά προχωράει πολύ το θέμα online sales και δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι μεγάλοι παίκτες του χώρου.
Ήδη έχουν εγκατασταθεί κατά τόπους εκτυπωτές 3D που θα τυπώνουν την εκάστοτε παραγγελία με παράδοση εντός 15 λεπτών, με προοπτική να ξεκινήσει εντός του επόμενου έτους και το νέο πρόγραμμα τηλεμεταφοράς ύλης (γνωστό και ως διακτινισμός από την τηλεοπτική σειρά Star Trek) που λειτουργεί ήδη πιλοτικά στα κεντρικά της Google, για περαιτέρω μείωση του χρόνου παράδοσης στα δεκαεπτά δευτερόλεπτα.

Θενκς. Μόλις τους έκλεψα την ιδέα για πιτσο-πιτογυρο-κινεζικο-ντελιβεράδικο.

Το φαΐ έχει πιο πολύ χρήμα...

Ας κάνω λίγο τον «αντίλογο».

Αν εξαιρέσω τυχόν  είδη που όντως τα βιάζεσαι (π.χ. ανταλλακτικά για επαγγελματικής χρήσης μηχανήματα- που δεν είναι και αυτά που κυρίως εμπορεύεται το amazon), νομίζω ότι σε μια παραγγελία, η «μισή χαρά» είναι η αναμονή (όσο και αν με χαλάει σε ένα πρώτο επίπεδο, το να έχω κάτι να περιμένω μου αρέσει ταυτόχρονα).

Εντυπωσιακό βέβαια από τεχνολογικής άποψης , αλλά ΔΕΝ θα πάρω (ακόμα και αν υπήρχε η δυνατότητα).

Δεν έχω σκοπό να  πάει η κουβέντα στο old vs new (έχει εξαντληθεί σε όλα τα επίπεδα), απλά ήταν η πρώτη μου σκέψη.

Εγω παντως θα παραγγείλω ενα drone, για να δω αν θα ερθει μονο του ή αν θα το κουβαλήσει αλλο drone. Στην πρωτη περίπτωση θα παραπονεθω ότι μου πουλησαν μεταχειρισμένο προϊον ως καινουριο!

Εγώ που θέλω να παραγγείλω ένα πιάνο με ουρά, δέκα αμόνια και ένα χρηματοκιβώτιο;

theoctapus είπε:
Εγώ που θέλω να παραγγείλω ένα πιάνο με ουρά, δέκα αμόνια και ένα χρηματοκιβώτιο;
Θα πας στο  κοντινότερο λιμάνι, όπου θα στο φέρει το τηλεκατευθυνόμενο τάνκερ της αμαζον.

Τι θα τα κάνεις 10 αμόνια?

Glad you asked, mr. Octapus! Μπορείτε, πριν το πρόγραμμα τηλεμεταφοράς ύλης να εφαρμοστεί και σε αντικείμενα μεγάλης μάζας, με μια μικρή επιβάρυνση να λάβετε μέρος στην πιλοτική εφαρμογή της υπόγειας παράδοσης μέσω τούνελ που θα διανοίγονται από εκσκαφείς που θα αποτελούν ειδικές μίνι εκδόσεις των μετροπόντικων για την Amazon.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
neeq είπε:
Τι θα τα κάνεις 10 αμόνια?
Θέλω τρία για να στηρίξω το πιάνο, τέσσερα για να πατάει το χρηματοκιβώτιο και τρία για την συλλογή μου.

Είναι μέχρι να φάει κάποιος ένα drone στο κεφάλι, να δημιουργηθεί προηγούμενο με μήνυση και να το ξεχάσουν.

Σε τι ύψος θα πετάνε; Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον εναέριο χώρο; Αφού δεν χτυπάνε το κουδούνι θα πρέπει να κάτσεις μπάστακας στο παράθυρο μέχρι να έρθει; Αν φυσάει πολύ ή βρέχει; Τι εμβέλεια θα έχουν;

Καλά, αυτοί απλά σχεδιάζουν το μέλλον, ακόμα δεν έχουν δοθεί άδειες σε ιδιώτες για drones

The US Federal Aviation Administration is yet to approve the use of unmanned drones for civilian purposes.

και

The US Federal Aviation Administration (FAA) has approved the use of drones for police and government agencies, issuing about 1,400 permits over the past several years.

Civilian air space is expected to be opened up to all kinds of drones in the US by 2015 and in Europe by 2016.

από εδώ: http://www.bbc.co.uk/news/technology-25180906

..να τους δω μόνο να ζητάνε άδεια απο την ΥΠΑ  ;D

Εντάξει. Καλή διαφήμιση.

theoctapus είπε:
Θέλω τρία για να στηρίξω το πιάνο, τέσσερα για να πατάει το χρηματοκιβώτιο και τρία για την συλλογή μου.
Σωστή απαντηση. :D

Αν και κανονικα επρεπε να ρωτήσω τι θα το κανεις το χρηματοκιβώτιο, για να πεις "και που θα βαλω τα αμόνια?" ;D

Όπως έλεγε και ο παππούς μου "You can never have enough anvils". Σοφά λόγια.

Οταν ερθει και Ελλαδα το συστημα θα απαιτησω να εχω free delivery και τα drones που θα ερχονται σε μενα να ειναι σε μαυρο χρωματακι.... :P

yameth είπε:
Για... Ελλάδα  :D δεν υπάρχουν σχέδια ακόμη αλλά προχωράει πολύ το θέμα online sales και δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι μεγάλοι παίκτες του χώρου.
... και όμως υπάρχουν.

Kounisto-Saligkari-me-mousiki-zoom.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
theoctapus είπε:
Σε τι ύψος θα πετάνε; Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον εναέριο χώρο; Αφού δεν χτυπάνε το κουδούνι θα πρέπει να κάτσεις μπάστακας στο παράθυρο μέχρι να έρθει; Αν φυσάει πολύ ή βρέχει; Τι εμβέλεια θα έχουν;
Μια καλυτερη παρουσιαση απο ενα συμπατριωτη μας.

Το concept ειναι λιγακι διαφορετικο απο αυτο της Amazon αλλα παρεχει αρκετες πληροφοριες.

Παντως αν υλοποιηθει καποια στιγμη με βλεπω να βγαινω με καραμπινα και σφεντονα. 

yameth είπε:
Για... Ελλάδα  :D δεν υπάρχουν σχέδια ακόμη αλλά προχωράει πολύ το θέμα online sales και δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι μεγάλοι παίκτες του χώρου.

Φίλως αφεντικός, γνωρίζω πως κι εσύ σα τον SF είσαι άπιστος τουρκαλβανός  ;D ;D ;D, αλλά τι να μας πουν τα βλαχαδερά με τα drones τους που εμείς οσονούπω από το κοσμοδρόμιο της Καλαμάτας θα στέλνουμε τουρίστες στο διάστημα, θα κολλήσουμε σε μερικά δεματάκια? Τι να κλ@σουν τα drones δίπλα στον Έλληνα ντελιβερά με το αεριοθούμενο παπί  ;D ;D

Ξέρουν τι κάνουν εκεί στην Amazon, μόνο τα drones θα κάνουν αξιόπιστες παραδόσεις μετά την ραγδαία εξάπλωση των ζόμπι(ς).

You're obsessed with zombies. Forget zombies. There's life beyond zombies (except for zombies).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back