+1Και το βιοκαρπετ ολα τα λεφτα,gvour είπε:Ωραια πραγματα,ωραια παιξιματα,εξαιρετη φωνη.
Ολα ομορφα.
Eχω ενα βιντ των Black Crowes και εχουν στρωμενη μια τετοια μπουχαρα.Spyros Delta είπε:+1
Και το βιοκαρπετ ολα τα λεφτα,
Ε ναι, ολα τα αστερια εξω, εχουν ενα βιοκαρπετ κατω.Αλλα ρε φιλε, δεν ειναι νωρις να στρωσουμε?gvour είπε:Eχω ενα βιντ των Black Crowes και εχουν στρωμενη μια τετοια μπουχαρα.
;D
Τα χαλιά σε σεκιουριτάδες τα δίνεις?Spyros Delta είπε:να παρω τηλεφωνο να μου τα φερουν απο τη φυλαξη.
ΟΛΑ τα χουμε κύριως.yameth είπε:If you play it, it has to be a Classic. Ωραίο και καλή εγγραφή του λάιβ.
Σίγουρα θα 'χει κι άλλα απο 'κει που 'ρθανε. Θα τα απολαύσομεν.![]()
;D ;D ;D Αυτά να τα βάλεις σιγά -σιγά στην νέα μας στήλη, "τα Πιπεράτα".audiokostas είπε:ΟΛΑ τα χουμε κύριως.
Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γκρουπ και όλα τα κουτσομπολιά που κάναν in between οι συμμετέχοντες εν αγνοία τους 8) μπροστά στις κάμερες (γραμμένο από δύο κάμερες - καθότι όπου Γρηγορίου και κάμερες ;D)
Thanks GVgvour είπε:Ωραια πραγματα,ωραια παιξιματα,εξαιρετη φωνη.
Ολα ομορφα.
Εμείς προμότάρουμε την Persika.Ε ναι, ολα τα αστερια εξω, εχουν ενα βιοκαρπετ κατω.
Ας είμασταν ο Duane & o Dickie και θα κάναμε impro όλη τη νύχτα. Thanks.Πολύ όμορφη εκτελεση ενός απ' τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια. Απλα θα περίμενα λιγο περισσοτερο αυτοσχεδιασμό σε Dorian. Ενταξι εύκολο να κάνω παρατηρησεις απ΄' το σαλόνι μου αλλα πιστεύω οτι η μπαντα σας μπορεί ανετα να τάπογειωσει το κομμάτι.
Kαι μένα μ' αρέσει, παρόλο που είναι '78 είναι απίστευτα καθαρή.Ωραία κιθάρα Νέστορα (για το παίξιμο δεν λέω τίποτα, είμαι δηλωμένος φαν).
Αλλά αυτά τα άσπρα τα παπούτσια είναι όλα τα λεφτά.
Να γίνει καλά ο φίλος μου και υπόσχομαι (-μαστε) να παίζουμε συνέχεια αμισθί.Ωραία η μπάντα η Νέστορα και με τους (α)μισθοφόρους ..... ;D
>;D ;D ;D
Αυτά να τα βάλεις σιγά -σιγά στην νέα μας στήλη, "τα Πιπεράτα".
Πέστα ρε ΤέρυΚαλά ρε απαράδεκτοι τύποι... αφήσατε στα σκοτάδια τον γίγαντα της μπάντας για να μην τον βλέπουμε; Ντροπή... ;D
Sir, σας πάει ο Γιάννης- ρίξε χρήμα και κάνε την μεταγραφή![]()
Το κομμάτι το σηκώνει, οι κιθαρίστες των DH δεν ... (Έχουν το γνώθι σ' αυτόν)petersrv είπε:Και μένα μου "έλειψε" λίγο impro παραπάνω (το σηκώνει το κομμάτι!!)!
Thanks!VAGTANPLAN είπε:Αγαπητε Σερ....παρα πολυ μα παααρα πολυ μ αρεσε !! Τα βαθεια μου συγχαρητηρια !!!
longshadow είπε:Μπράβο παίδες!!
Αγαπημένο κομμάτι.
My thoughts exactly.
Γενικώς ήταν μία αξέχαστη βραδιά.
Γι' αυτό ανεβάστε κι άλλα βίντεο, γιατί κάποιος γνωστός μου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.![]()