• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's hit live@Lazy Παρασκευή 15/2/2013.

Kαι οι "θρύλοι" κάνουν λάθος. Αγνοήστε το 10/2/2013. Το live είναι τη Παρασκευή 15/2/2013.

O.K ψαχνω για πουλμαν (40 ατομα ειναι καλα;) αρχηγε !!!Εοισης μια ερωτηση τεχνικης φυσεως <<ποτε ανοιγει το Τριωδιο ;>>

pericles είπε:
1)O.K ψαχνω για πουλμαν (40 ατομα ειναι καλα;) αρχηγε !!!

2)Επισης μια ερωτηση τεχνικης φυσεως <<ποτε ανοιγει το Τριωδιο ;>>
1)Έλα ρε θηρίο. Γυναίκες;

2)40 'μέρες πριν το Πάσχα.

Βρε... θρυλικέ, αυτοί στην φωτογραφία του link ποιοι είναι;  ::) ::) ::)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε... θρυλικέ, αυτοί στην φωτογραφία του link ποιοι είναι;  ::) ::) ::)
Έπεσε photoshop κι' εκεί;

Ρε βαλτε αποστροφο στο λινκ...Γραφει driver shit... :D

Γυναικα βλεπω.Κανα Fleetwood παιζετε?

Καλη επιτυχια! :)

freerock1974 είπε:
1)Ρε βαλτε αποστροφο στο λινκ...Γραφει driver shit... :D

2)Γυναικα βλεπω.Κανα Fleetwood παιζετε?

3)Καλη επιτυχια! :)
1) :o

2)Xθες στη πρόβα είπα στο κορίτσι - λες το Dreams; - Αρχίζει το λέει και κάποιοι "όνομα και μη χωριό" βαρέθηκαν επειδή ήταν απλό το μπάσσο. >:(

3)Να κάνουμε και κανά κοινό* ...βιο.  

*Live ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
2)Xθες στη πρόβα είπα στο κορίτσι - λες το Dreams; - Αρχίζει το λέει και κάποιοι "όνομα και μη χωριό" βαρέθηκαν επειδή ήταν απλό το μπάσσο. >:(
Καλά... καλά... Άμα είναι να γλιτώσω την γκρίνια θα το... «εμπλουτίσω» λίγο και να το παίξουμε  ;D

audiokostas είπε:
Υπάρχει και το The Chain ρε παιδιά για να χορτάσουν όλοι .........  ;) ;D
+1000000

Αλλά (τώρα θα γκρινιάξω εγώ) οι κιθαρίστες είναι λίγο... ε... χμμμ... πως να το πω κομψά;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλά... καλά... Άμα είναι να γλιτώσω την γκρίνια θα το... «εμπλουτίσω» λίγο και να το παίξουμε  ;D
Θα βαρέσεις και τη λα; :D

Υπάρχει και το The Chain ρε παιδιά για να χορτάσουν όλοι .........  ;) ;D
Μόνο που αυτό (αν και φαινομενικά εύκολο) είναι από τα πιο απαιτητικά κομμάτια και ελάχιστοι το παίζουν σωστά. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:

3)Να κάνουμε και κανά κοινό* ...βιο.  

*Live ;)
2)

-Chain

-Go your own way(το παιζουμε με τη γαιδουροφωναρα μου.. :-X)

-Rhiannon(λιγη κουλτουρα δε βλαπτει,ασε που σηκωνει πειραγμα και το κανετε οπως θελτε)

Δωσε φωτα στο λαο.. ;)

Αν βαριουνται και μ αυτα,παιχτε κανα σεπουλτουρα... :P ;D

3) :D  :-*

Τι τα ψαχνεις αγαπητε θρυλε?

Αυτοι οι βιρτουοζοι-ονοματα δε λεμε ;D-δε θελουν να αφηνουν ταστο απατητο!

Ενα ολοκληρο μπλουζ σετ,νομιζω,δε θα εβλαπτε.

Και για τον αποπανω το ιδιο ισχυει για να μαθει βιμπρατο.

Αλλιως ευροβιζιον γιοκ!Δε θα υπαρχει πατος για πατος-στη βαθμολογια!

Oχι το Go your own way,αλλα ουτε και το stop draggin my heart around ανδρικα και γυναικεια φωνητικα μαζι να πει,δε γλυτωνουμε.

Θου κύριε... Τι ζήσαμε και απόψε...

Είπαμε, ο Sir είναι sex symbol αλλά έτσι; Ήμαρτον...

Οι λυσσάρες του πήραν το t shirt μετά το πέραςτου gig  :o :o :o :o :o

Βέβαια ο αρχιπροδότακλας μας παράτησε στα τελευταία κομμάτια διότι δεν άντεχε άλλο- μου θέλουν και ροκ οι γερούνδιοι  ;D ;D ;D ;D και έκανε pr με τα σου σου  ;D ;D ;D ;D

Και ο θείος Yameth την κοπάνησε για να γλυτώσει το jam- απολύεστε  ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Ου Σάμης ου Παράγκας (και τα κονσερβοκούτια του) ήταν ο φανατικότερος θεατής μας  8)

Βοηθάει και να μην κάνουμε ρόμπα τους συνεργάτες μας επι σκηνής για οποιοδήποτε λόγο αλλά ακόμα κι όταν δεν βλέπουμε πέρα απο τη μύτη μας απο την αδρεναλίνη κυρ-Τέλη...

Πάντως όλα ακούγονταν σωστά χτες, ωραίος ήχος αν και δυνατός για τα κουρασμένα μου ώτα. Μου 'λεγε ο paragas κάποια στιγμή, "τι τα θέλουν τόσα πεταλάκια... αφού δεν ακούγεται η διαφορά απο το ένα στο άλλο ovedrive". Και δεν είχε πολύ άδικο.

Εξαιρετικοί όλοι σας επι σκηνής αν εξαιρέσεις τα διαλείμματα μεταξύ τραγουδιών. Κατι πρέπει να γίνει μ' αυτό για όλους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αφού προβάρουμε τα κομμάτια, δεν είναι παράλογο να γίνεται κι αυτό. Είναι εξ ίσου σημαντικό μέρος της σκηνικής παρουσίας.

Αντε και στο επόμενο.  ;) Εκει θα είμαι.

yameth είπε:
Αντε και στο επόμενο.  ;) Εκει θα είμαι.
Ναι, αλλά κάτσε ως το τέλος γιατί εκεί γίνονται τα καλύτερα: Αν είσαι τυχερός θα δεις τον Sir να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τις θαυμάστριες του  ;D και φυσικά έχασες το ακροτελεύτιο άσμα- το Iron Man για μπάσο, τύμπανα και κοινό  ;D ;D ;D ;D.

Οι κιθαρίστες την είχαν κοπανήσει  ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Απολύεστε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 

Trending...

Νέα θέματα

Back