Driver's hit live@Lazy 20/1/2013.

Τελικά όλοι οι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται.

Ευχαριστώ Τέρυ για την αποκατάσταση της αλήθειας. :-*

Ώστε έτσι γίνεται λοιπόν ..... χμμμ θα προσπαθήσω  ;D

Τα kateme συμπεράσματα της βραδιάς είναι :

Το Νέστωρα για να τον ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου πρέπει να τον ακούσεις να παίζει κομμάτια που του φαίνονται εύκολα χωρίς άγχος .Τα χώνει ο άνθρωπος .

Ο Τέρι είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο ιδανικότερος μπασίστας που έχω γνωρίσει.

τραγουδάει , χορεύει , σου φτιάχνει το κέφι , ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΑΡΑ κλπ κλπ .... τι άλλο να ζητήσεις .

Ο Περικλής είναι frondman ... θα μπορούσε να κρατάει ένα power trio ΕΥΚΟΛΑ . παίζει και τραγουδάει καταπληκτικά ..... τι σας θέλει εσάς τους υπόλοιπους δε καταλαβαίνω  :P

Η Εβελίνα (που πρώτη φορά είδα) είναι φανταστική τραγουδίστρια με ψυχή . Το μόνο που μου έλειψε είναι μια λίγο πιο ευχάριστη σκηνική διάθεση . Το παραβλέπεις όταν την ακούς όμως . 

Το συμπέρασμα όλων νομίζω είναι ότι ....... καλύτερα τώρα  ;)  εύγε !

ps . To αφεντικό ''το χει''

Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα. Να προσθέσω και τα εξαιρετικά τύμπανα του Γιώργου.

Ξεχωρίζω δύο "μεγάλες" στιγμές του χθεσινού λάιβ όπου η μπάντα όχι απλώς απέδωσε πολύ καλά, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε αξιομνημόνευτο περφόρμανς:

Radar Love και Sympathy for the Devil.

Ότι είπαν ο Σπύρος κι ο Κώστας.

Παρά τις ανησυχίες των παιδιών - "λίγες πρόβες, άντε πάμε κι οι θεοί μαζί μας..." - μπάντα και κοινό το καταφχαριστηθήκαμε. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα live;

Μακάρι να συνεχίσουν!

Συγχαρητήρια παίδες! Είσαστε σωστοί και αψεγάδιαστοι. Λίιι...γο το μπάσο να αφήσετε να ακουστεί περισσότερο την επόμενη φορά και όλα καλά.

Οπως είπα και απο κοντά, ο Περικλής πρέπει να αναλάβει νέο ρόλο, όπως επίσης επισήμανε και ο kostas80 και να έρθει μπροστά. Κι αν θέτε με ακούτε: ίσως μια προσαρμογή σε νέα ίσως τραγούδια που είναι πιό κοντά στην χροιά και την παρουσία του, θα σας πάει... αλλού. (για καλό) :D

Υ.Γ. Αχ ρε καημένε Νέστορα... πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 βήματα στο πλάι απο την πεταλιέρα για να βρείς μικρόφωνο. Τι κατάρα να μην υπάρχει ένα μπροστά σου; :'(

kostas80 είπε:
Ο Τέρι είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο ιδανικότερος μπασίστας που έχω γνωρίσει.

τραγουδάει , χορεύει , σου φτιάχνει το κέφι , ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΑΡΑ κλπ κλπ .... τι άλλο να ζητήσεις .
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...  ;D να και ένας άνθρωπος με καλό γούστο  ;D ;D ;D (Κώστα μου, τι είπαμε ότι πίνεις; Μπύρα ή ουίσκι; Τι θα κεράσω την άλλη φορά;)  ;D

Για να τα ακούνε μερικοί- μερικοί που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το... αγνό και πηγαίο ταλέντο που έχουν δίπλα τους  :P :P :P ;D ;D ;D

Αλλαγή σε «σοβαρό mode» τώρα...

Είχε πλάκα χθες...

Αι πρόβε; Τέσσερε...

Δεν κρύβω ότι υπήρχε ένα ανεπαίσθητο ερωτηματικό που με γυρόφερνε  ;D

«Μήπως ήμαστε πολύ... αισιόδοξοι»  ;D ;D ;D ;D

Τελικά δεν γίναμε... πατατοφυτεία. Κάτι λίγα... τσιπς, αλλά στο όριο του ανεκτού  ;D ;D ;D     

Με το μπάσο, ο θείος Γιάννης σοφά ομίλησε.

Κάνουμε τσεκ- μόνο το πατάρι- και άπαντες ακουγόμαστε τζετ.

Ανοίγει το ΠΑ  ;D τι έχουν τα ζωντανά και ψοφάνε; Πάει ο μπάζος...

Άρχισα και εγώ να ανοίγω το «νταμάρι» τον SWR- πάρε και volume δεξιά, πάρε και gain...

Πάλι τον ταραξία τον Νέστορα άκουγα  ;D ;D ;D-  οποίος όμως έπαιζε στο 2  ::) Ίσως να έφταιγαν τα... νίτρα της κιθάρας του...  ;D

Τι να πω; ήταν του κ(σ)α(σ)τανά...  ;D

Πάντως το διασκέδασα απίστευτα και νομίζω ότι περάσαμε καλά οι πάνω- κάτω. 

Α, και βέβαια ο Yameth έχει εξελιχθεί σε πολύ τρελό performer/ τραγουδιστή- όχι μόνο χθες και προχτές τα είπε ζούπερ.  8)   

Τρέμετε βάρδοι, θα σας φάει τις δουλειές  ;D

Jazzjoker είπε:
Ξεχωρίζω "μεγάλη" στιγμή του χθεσινού λάιβ όπου η μπάντα όχι απλώς απέδωσε πολύ καλά, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε αξιομνημόνευτο περφόρμανς:
Μα φυσικά το Evil ways που τραγούδησε το αφεντικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά των Motive που έπαιξαν μαζί μας, όταν μας άφησε ο τραγουδιστής μας και 'σάς που ήρθατε κυριακάτιακα να μας συμπαρασταθείτε.

Από τη πλευρά μου θα 'θελα να πω πως πέρασα πολύ ωραία, δεν είχα καθόλου άγχος παρά τις 4 πρόβες, γιατί ήξερα ότι την οποιαδήποτε πατατιά θα την κάλυπτε η εμπειρία των συμπαικτών μου κι' επίσης ότι το πιο ελαφρύ πρόγραμμα με άφησε ελεύθερο να δείξω και τις χορευτικές μου ικανότητες.  :D

Υ.Γ. Αχ ρε καημένε Νέστορα... πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 βήματα στο πλάι απο την πεταλιέρα για να βρείς μικρόφωνο. Τι κατάρα να μην υπάρχει ένα μπροστά σου; :'(
Κατάλαβες ότι οι ζηλόφθονοι τραγουδιστές μου το στέρησαν για να μην τους στερήσω τη δουλιά τους.  ;D

Πάλι τον ταραξία τον Νέστορα άκουγα  ;D ;D ;D-  οποίος όμως έπαιζε στο 2  ::) Ίσως να έφταιγαν τα... νίτρα της κιθάρας του...  ;
Πέρα από την πλάκα ο Κώστας Κακανιάρης που ασχολήθηκε με τη κιθάρα μου έκανε τέτοια δουλιά που κι΄εγώ δεν πιστεύω στ' αυτιά μου. Η κιθάρα απογειώθηκε, γέμισε και είναι πλέον μια σούπερ κιθάρα.

Nestoras είπε:
Κατάλαβες ότι οι ζηλόφθονοι τραγουδιστές μου το στέρησαν για να μην τους στερήσω τη δουλιά τους.  ;D
::) ::) ::)

Τι έγινε ρε παιδιά; Όπως το πάτε θα πήξουμε στους τραγουδιστές και θα αναζητούμε τους κιθαρίστες με τον λύχνο του Διογένη  ;D ;D ;D

Τέτοια πέραση οι βάρδοι στις ημέρες μας;  ::) ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Θέλω να ευχαριστήσω ... και 'σάς που ήρθατε κυριακάτιακα να μας συμπαρασταθείτε.
Σιγά που ήρθαμε να σας συμπαρασταθούμε! Ήρθαμε για καθαρά ιδιοτελείς λόγους - να ακούσουμε καλή μουσική και να περάσουμε σούπερ, όπερ και εγένετο.

Τι μας πέρασες φίλος, φιλανθρωπικό ίδρυμα; ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back