• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's hit live@Lazy 20/1/2013.

Τωρα μας κουφανες εσυ με την φοβερη ατακα  :o :o :o

Δηλαδή, παλιά τους άκουγα δύο στενά παρακάτω. ( αυτο ειναι αληθεια  8))

Την πρωτη φορα που πηγα για μια δουλεια που ειχαμε κανονισει με τον πελατη μου (Νεστωρ )

δεν χρειαστηκε να ψαξω πολυ κουνιοταν το σπιτι (ασε που κατι μαυροι χορευαν απ'εξω ) και το βρηκα αμεσως  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελικά όλοι οι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται.

Ευχαριστώ Τέρυ για την αποκατάσταση της αλήθειας. :-*

Ώστε έτσι γίνεται λοιπόν ..... χμμμ θα προσπαθήσω  ;D

Τα kateme συμπεράσματα της βραδιάς είναι :

Το Νέστωρα για να τον ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου πρέπει να τον ακούσεις να παίζει κομμάτια που του φαίνονται εύκολα χωρίς άγχος .Τα χώνει ο άνθρωπος .

Ο Τέρι είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο ιδανικότερος μπασίστας που έχω γνωρίσει.

τραγουδάει , χορεύει , σου φτιάχνει το κέφι , ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΑΡΑ κλπ κλπ .... τι άλλο να ζητήσεις .

Ο Περικλής είναι frondman ... θα μπορούσε να κρατάει ένα power trio ΕΥΚΟΛΑ . παίζει και τραγουδάει καταπληκτικά ..... τι σας θέλει εσάς τους υπόλοιπους δε καταλαβαίνω  :P

Η Εβελίνα (που πρώτη φορά είδα) είναι φανταστική τραγουδίστρια με ψυχή . Το μόνο που μου έλειψε είναι μια λίγο πιο ευχάριστη σκηνική διάθεση . Το παραβλέπεις όταν την ακούς όμως . 

Το συμπέρασμα όλων νομίζω είναι ότι ....... καλύτερα τώρα  ;)  εύγε !

ps . To αφεντικό ''το χει''

Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα. Να προσθέσω και τα εξαιρετικά τύμπανα του Γιώργου.

Ξεχωρίζω δύο "μεγάλες" στιγμές του χθεσινού λάιβ όπου η μπάντα όχι απλώς απέδωσε πολύ καλά, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε αξιομνημόνευτο περφόρμανς:

Radar Love και Sympathy for the Devil.

Ότι είπαν ο Σπύρος κι ο Κώστας.

Παρά τις ανησυχίες των παιδιών - "λίγες πρόβες, άντε πάμε κι οι θεοί μαζί μας..." - μπάντα και κοινό το καταφχαριστηθήκαμε. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα live;

Μακάρι να συνεχίσουν!

Συγχαρητήρια παίδες! Είσαστε σωστοί και αψεγάδιαστοι. Λίιι...γο το μπάσο να αφήσετε να ακουστεί περισσότερο την επόμενη φορά και όλα καλά.

Οπως είπα και απο κοντά, ο Περικλής πρέπει να αναλάβει νέο ρόλο, όπως επίσης επισήμανε και ο kostas80 και να έρθει μπροστά. Κι αν θέτε με ακούτε: ίσως μια προσαρμογή σε νέα ίσως τραγούδια που είναι πιό κοντά στην χροιά και την παρουσία του, θα σας πάει... αλλού. (για καλό) :D

Υ.Γ. Αχ ρε καημένε Νέστορα... πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 βήματα στο πλάι απο την πεταλιέρα για να βρείς μικρόφωνο. Τι κατάρα να μην υπάρχει ένα μπροστά σου; :'(

kostas80 είπε:
Ο Τέρι είναι κατά την προσωπική μου άποψη ο ιδανικότερος μπασίστας που έχω γνωρίσει.

τραγουδάει , χορεύει , σου φτιάχνει το κέφι , ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΑΡΑ κλπ κλπ .... τι άλλο να ζητήσεις .
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...  ;D να και ένας άνθρωπος με καλό γούστο  ;D ;D ;D (Κώστα μου, τι είπαμε ότι πίνεις; Μπύρα ή ουίσκι; Τι θα κεράσω την άλλη φορά;)  ;D

Για να τα ακούνε μερικοί- μερικοί που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το... αγνό και πηγαίο ταλέντο που έχουν δίπλα τους  :P :P :P ;D ;D ;D

Αλλαγή σε «σοβαρό mode» τώρα...

Είχε πλάκα χθες...

Αι πρόβε; Τέσσερε...

Δεν κρύβω ότι υπήρχε ένα ανεπαίσθητο ερωτηματικό που με γυρόφερνε  ;D

«Μήπως ήμαστε πολύ... αισιόδοξοι»  ;D ;D ;D ;D

Τελικά δεν γίναμε... πατατοφυτεία. Κάτι λίγα... τσιπς, αλλά στο όριο του ανεκτού  ;D ;D ;D     

Με το μπάσο, ο θείος Γιάννης σοφά ομίλησε.

Κάνουμε τσεκ- μόνο το πατάρι- και άπαντες ακουγόμαστε τζετ.

Ανοίγει το ΠΑ  ;D τι έχουν τα ζωντανά και ψοφάνε; Πάει ο μπάζος...

Άρχισα και εγώ να ανοίγω το «νταμάρι» τον SWR- πάρε και volume δεξιά, πάρε και gain...

Πάλι τον ταραξία τον Νέστορα άκουγα  ;D ;D ;D-  οποίος όμως έπαιζε στο 2  ::) Ίσως να έφταιγαν τα... νίτρα της κιθάρας του...  ;D

Τι να πω; ήταν του κ(σ)α(σ)τανά...  ;D

Πάντως το διασκέδασα απίστευτα και νομίζω ότι περάσαμε καλά οι πάνω- κάτω. 

Α, και βέβαια ο Yameth έχει εξελιχθεί σε πολύ τρελό performer/ τραγουδιστή- όχι μόνο χθες και προχτές τα είπε ζούπερ.  8)   

Τρέμετε βάρδοι, θα σας φάει τις δουλειές  ;D

Jazzjoker είπε:
Ξεχωρίζω "μεγάλη" στιγμή του χθεσινού λάιβ όπου η μπάντα όχι απλώς απέδωσε πολύ καλά, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έδωσε αξιομνημόνευτο περφόρμανς:
Μα φυσικά το Evil ways που τραγούδησε το αφεντικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά των Motive που έπαιξαν μαζί μας, όταν μας άφησε ο τραγουδιστής μας και 'σάς που ήρθατε κυριακάτιακα να μας συμπαρασταθείτε.

Από τη πλευρά μου θα 'θελα να πω πως πέρασα πολύ ωραία, δεν είχα καθόλου άγχος παρά τις 4 πρόβες, γιατί ήξερα ότι την οποιαδήποτε πατατιά θα την κάλυπτε η εμπειρία των συμπαικτών μου κι' επίσης ότι το πιο ελαφρύ πρόγραμμα με άφησε ελεύθερο να δείξω και τις χορευτικές μου ικανότητες.  :D

Υ.Γ. Αχ ρε καημένε Νέστορα... πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 4 βήματα στο πλάι απο την πεταλιέρα για να βρείς μικρόφωνο. Τι κατάρα να μην υπάρχει ένα μπροστά σου; :'(
Κατάλαβες ότι οι ζηλόφθονοι τραγουδιστές μου το στέρησαν για να μην τους στερήσω τη δουλιά τους.  ;D

Πάλι τον ταραξία τον Νέστορα άκουγα  ;D ;D ;D-  οποίος όμως έπαιζε στο 2  ::) Ίσως να έφταιγαν τα... νίτρα της κιθάρας του...  ;
Πέρα από την πλάκα ο Κώστας Κακανιάρης που ασχολήθηκε με τη κιθάρα μου έκανε τέτοια δουλιά που κι΄εγώ δεν πιστεύω στ' αυτιά μου. Η κιθάρα απογειώθηκε, γέμισε και είναι πλέον μια σούπερ κιθάρα.

Στουντιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν με άφησαν να σας απολάυσω. Σήμερα είδα τον Σέμη. Μου είπε τα καλύτερα.

Εύγε!

Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί.  :(

Nestoras είπε:
Κατάλαβες ότι οι ζηλόφθονοι τραγουδιστές μου το στέρησαν για να μην τους στερήσω τη δουλιά τους.  ;D
::) ::) ::)

Τι έγινε ρε παιδιά; Όπως το πάτε θα πήξουμε στους τραγουδιστές και θα αναζητούμε τους κιθαρίστες με τον λύχνο του Διογένη  ;D ;D ;D

Τέτοια πέραση οι βάρδοι στις ημέρες μας;  ::) ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Θέλω να ευχαριστήσω ... και 'σάς που ήρθατε κυριακάτιακα να μας συμπαρασταθείτε.
Σιγά που ήρθαμε να σας συμπαρασταθούμε! Ήρθαμε για καθαρά ιδιοτελείς λόγους - να ακούσουμε καλή μουσική και να περάσουμε σούπερ, όπερ και εγένετο.

Τι μας πέρασες φίλος, φιλανθρωπικό ίδρυμα; ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back