• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's Hit live@Cloud Nine, Παρ. 8/1/2016

...λίγες ώρες πριν το επερχόμενο Live..

Για να κάνετε τα κουμάντα σας, εσείς οι πιστοί..

...καλημέρα!!

Costas Siachamis είπε:
...λίγες ώρες πριν το επερχόμενο Live..

Για να πάρετε το κουμπαρά σας, εσείς οι πιστοί..

...καλημέρα!!
???

....τι παραθέσεις γράφει ο Άνθρωπας !!  :-*

...τώρα μετά τα κάλαντα, καλοί είναι οι κουμπαράδες !!

Μπραβο παιδια, εξαιρετικοι :)

Ειδικα ευσημα στο wah του Νεστορα, τα ολα του Κώστα (ποιο ηταν το μηχανακι που ειχες στα αριστερα σου;) και στην τραγουδιστρια, δεν προλαβα να την ρωτησω αν ειναι φαν της Beth Hart, σε πολλα κομματια μου θυμισε κατι απο εκεινη η φωνη της)

Keep on rockin :)

Α, επισης Νεστορα αποφευγουμε να δινουμε τετοιες κιθαρες σε τριτα ατομα να τις κρατησουν η να τις ακουμπησουν, παθαινουμε ζημια :)

AuditoryDriving είπε:

Ειδικα ευσημα στο wah του Νεστορα, τα ολα του Κώστα (ποιο ηταν το μηχανακι που ειχες στα αριστερα σου;) και στην τραγουδιστρια, δεν προλαβα να την ρωτησω αν ειναι φαν της Beth Hart, σε πολλα κομματια μου θυμισε κατι απο εκεινη η φωνη της)

Ευχαριστούμε παιδιά που μας τιμάτε με τη παρουσία σας.

Το wah (Dunlop-Van Halen) προστέθηκε στη συλλογή γιατί έχει φωτάκια. :D

Είχα πάθει απίστευτο σοκ πιο παλιά στο Lazy όταν το παλιό μου ήταν πατημένο και νόμιζα ότι τα είχε παίξει ο ενισχυτής. :'(

Α, επισης Νεστορα αποφευγουμε να δινουμε τετοιες κιθαρες σε τριτα ατομα να τις κρατησουν η να τις ακουμπησουν, παθαινουμε ζημια :)
Είχα καιρό να την πάρω στα live, με εξέπληξε θετικά όμως, ήταν καλή στα hard. ;)

AuditoryDriving είπε:

Ευχαριστούμε αγαπητέ μου χαμογελαστέ φίλε ! :-)

Με τα όλα μου, τα σέα μου τα μέα μου...και το μηχανάκι ήταν η rack έκδοση του Hammond από την Viscount.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα