- Πόντοι
- 38
+1000Superfunk είπε:εντυπωση μου εκανε το ποσο συμπαθεις ειναι ολοι οι διαγωνιζομενοι (και ΤΕΡΑΤΑ ντραμμερ)
Αλλα μπορει να εχουν και κομμενες σκηνες αλα
+1000Superfunk είπε:εντυπωση μου εκανε το ποσο συμπαθεις ειναι ολοι οι διαγωνιζομενοι (και ΤΕΡΑΤΑ ντραμμερ)
ευχαριστώ που το ανέφερες ,γιατί εμένα με εχουν φάει τα φροντηστήρια.http://www.youtube.com/roadrunnerrecords#p/u/0/-vaDfcKzLbYmpikoz είπε:Βγήκε και το 2
σε αυτα τα επιπεδα οντως....ειναι σαν να δωσεις τη Ferrari & να παρεις Lamborgini..... ;Dμου απέδειξαν το ότι ''ουδείς αναντικατάστατος''.
+1if_it_is είπε:πείτε τώρα πραγματικά! δεν φαινόταν απ την αρχή ότι θα το πάρει ο Mangini?? :-*
ένα επεισόδιο του αφιέρωσαν, και όλοι οι υπόλοιποι στο τσουβάλι! και πολλή προβολή και τα καλύτερα σημεία του δείξανε ενώ στους άλλους τα λάθη κτλ κτλ! σαν να προσπαθούσαν να μας αναγκάσουμε να θέλουμε όλοι τον Mangini και τον Mineman! ;D
εγώ πάντως αυτούς ήθελα όταν το είδα! μήπως όμως είναι θέμα σκηνοθεσίας??? :![]()
Το παραχεσανε για εμενα προσωπικα, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚ μπας και πουλησουν το επερχομενο δισκάκι τους.mr_davidoff είπε:οντως τελεια επιλογη και για μενα καλυτερα που δεν πηραν donati η colauita γιατι ειναι τεραστια ονοματα στα ντραμς και ισως δημιουργουσε προβλημα χημειας σε ενα γκρουπ που εχει ηδη 3 παιχταραδες. οι ντριμ θιατερ τοσο καιρο ειχαν το "συνδρομο ρεαλ μαδριτης" για οσους βλεπουν ποδοσφαιρο. δλδ πολλοι παιχταραδες μαζεμενοι που ηταν δυσκολο να ριξουν τον εγωισμο τους για να γινει καλη δουλεια .
akolouthei kakia : ΡΕ ΝΤΕΡΕΚ ΡΟΝΤΙ που πας με το ντουπα ντουπα σου στους ντριμ θιατερ ? τα παλικαρια εψαχναν για μουσικους![]()