- Πόντοι
- 36
Είπα αυτό που είπα λόγω του ότι ένας μουσικός με υψηλή τεχνική συνεπάγεται (έτσι έχω καταλάβει δηλαδή) ότι δεν έχει ουσία στο παίξιμό του ή συναισθημα κλπ. Το "σπουδαγμένος" το είπα για να καταλάβουμε ότι και αυτοί οι άνθρωποι κάθισαν, βάλαν το κώλο τους κάτω, διαβάσαν και κάτι πέτυχαν στη ζωή τους και πρόσφεραν μια μουσική που οπωσδήποτε είναι για λίγα αυτάκια αλλά τουλάχιστον δεν είναι κομμάτια που γράφονται σε ξι φαλτσόρε, με ξερκουδισμένες κιθάρες (που είπε και ο φίλτατος Κωστας πριν) και έχοντας κατεβάσει πέντε γλάστρες χασίς....Δε μειώνω την οποιαδήποτε μουσική αλλά σας δίνω να καταλάβετε ότι μουσικοί ειναι και αυτοί και ανήκουν σε κάποιο είδος...Σε κάποιους δεν αρέσει σε άλλους ναι...Αλλά δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα, έτσι;
Αυτά από μένα...Πείτε κάτι.
Αυτά από μένα...Πείτε κάτι.
Μπα' date=' δεν νομίζω πως κάποιος λογικός άνθρωπος αφόρισε την τεχνική αρτιότητα. Την ανικανότητα (πλέον) να γράψουν κάποια τραγούδια που να μην ακούγονται σαν να παίζουν 5 μάλμστιν μαζί αμφισβητίσαμε. Το ξέρω, το σκότωσα το "αμφισβητίσαμε" αλλά γράφω καθιστός.[/quote']
Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς: Έχεις ακούσει Dream Theater;