Dream Theater - Επιστροφή στις ρίζες...

Εννοείς την τηλεόραση;

Είναι συνδεδεμένη με DAC του χιλιάρικου, ενισχυτή του ενάμιση χιλιάρικου και παθητικά ηχεία του ενάμιση χιλιάρικου έκαστον.

Κρίμα που έχουμε μια θάλασσα ανάμεσά μας...

Εγώ ακούω μουσική από ακουστικά του κατοστάρικου και το παίζω και καμπόσος!

Ενταξει ρε παιδάκι μου... για λίγο νόμισα ότι μιλάω με Αστόρια.

Πάντως, τις καθημερινές εγώ ακούω από bluetooth ηχείο, στο γραφείο.

Γι αυτό δεν άκουσα νωρίτερα το DT, για να μην το αδικήσω.

Καλησπέρα από την πανέμορφη Κρήτη...
Αηδία το έχουμε καταντήσει εδώ μέσα έτσι...

Με τα αγροτικά δέν ασχολείται κανένας μας πλέον?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό που φοβόμουν.Το γκρουπ έχει τελειώσει δημιουργικά από το 2007.Μόνη εξαίρεση το πολύ καλό και φρέσκο Distance Over Time του 2016.

Αφού ούτε η ένεση αδρεναλίνης που ακούει στο όνομα Portnoy δεν έκανε δουλειά,δεν μένει κάτι άλλο.Και δεν έκανε δουλειά επειδή οι Dream Theater είναι οριστικά πλέον μία Petrucci band.Tύπου ακούστε τι ήχο έφτιαξα πάλι και πόσο γ@μησα το πεντάγραμμο...Και οι υπόλοιποι εκεί να τον συνοδεύουν.

Συνθέσεις χωρίς έμπνευση,μοτίβα που η μόνη σου απορία είναι το πού και όχι εάν τα έχεις ξανακούσει και στίχοι οριακά μέτριοι....Και πολύ metal ρε παιδί μου.Όπως και στο προηγούμενο.Δεν ξέρω τι παθαίνουν(-νει) όσο μεγαλώνουν(-νει).

Μόνο θετικό η άψογη παραγωγή από τον μητροπολίτη αμαλιάδας που,κατά πώς φαίνεται,το έχει βρει σε αυτό το κομμάτι.

Διορθώνω,το DOT είναι του 2019...
Μα δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτό που έχουμε γράψει;
Με το edit...
Το γκρουπ έχει τελειώσει δημιουργικά από το 2007
Κοίτα, αυτό που ακούω δεν με χαλάει- το αντίθετο μάλιστα. Απλά το έχουμε "ξανά ακούσει". Και θα επιμείνω "αιρετικά" όσων αφορά τους Dream Theater ότι αγαπημένο άλμπουμ τους παραμένει το Falling into Infinity, το οποίο θεωρώ την πιο "μουσική" κυκλοφορία τους.

Όταν κάποιοι "παππούδες" βγάζουν νέα κυκλοφορία τότε.... πέφτω σε αυτή την σκέψη:

Να (ξανα)κάνουνε τα ίδια δεν θέτε.
Να κάνουν κάτι διαφορετικό δεν θέτε.
Ε τι στο καλό θέτε; :p

Progressive metal band είναι, τι περιμένεις να ακούσεις;
Εγώ άκουσα κορυφαία παραγωγή, μια μπάντα πιο δεμένη από ποτέ, ωραία τραγούδια (μετά από αρκετά ακούσματα που χρειάζομαι προσωπικά για να διακρίνω όλη την "εικόνα") και την πιο όμορφη μπαλάντα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό

Με το edit...

Κοίτα, αυτό που ακούω δεν με χαλάει- το αντίθετο μάλιστα. Απλά το έχουμε "ξανά ακούσει". Και θα επιμείνω "αιρετικά" όσων αφορά τους Dream Theater ότι αγαπημένο άλμπουμ τους παραμένει το Falling into Infinity, το οποίο θεωρώ την πιο "μουσική" κυκλοφορία τους.

Το οποίο Falling Into Infinity, οι ίδιοι οι DT δεν πολυ-συμπαθούν και το θεωρούν ως... το εμπορικό τους album, το οποίο δημιούργησαν με πίεση από την δισκογραφική τους εταιρεία. Και υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους... "ποτέ ξανά". Ναι. (χωρίς να διαφωνώ μαζί σου).

Progressive metal band είναι, τι περιμένεις να ακούσεις;
Εγώ άκουσα κορυφαία παραγωγή, μια μπάντα πιο δεμένη από ποτέ, ωραία τραγούδια (μετά από αρκετά ακούσματα που χρειάζομαι προσωπικά για να διακρίνω όλη την "εικόνα") και την πιο όμορφη μπαλάντα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό

Προσωπική μου άποψη, μόλις ενίσχυσες αυτό ακριβώς που έγραψε ο @Grey πιο πάνω: το τραγούδι είναι τέρμα ανέμπνευστο, μεγαλύτερο σε διάρκεια από όσο πρέπει, με ένα ατελείωτο σολάρισμα του Petrucci χωρίς αρχή / μέση / τέλος που περισσότερο προσπαθεί να επιδείξει την δεξιοτεχνία του, παρά να υπηρετήσει το κομμάτι.

Τυπικό Dream Theater από το 2007 και μετά, όπως ειπώθηκε...

1740574976553.png

Να επιστρέψει ο Kevin Moore.
Αυτό.Ο Moore ήταν η αντιβίωση στην οξεία προγκρεσιβίτιδα των υπόλοιπων.

Το ατμοσφαιρικό στοιχείο στη μουσική τους υπήρχε μέχρι το SDOIT. Μετά κάποια σκόρπια ψήγματα μέχρι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Και φίλε @kosthrash πάντα ήταν μια metal μπάντα,δεν έγιναν τώρα...Αλλά η κούτρα τους δεν κατεβάζει τίποτα καινούργιο πια.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back