Don't believe a word (thin lizzy cover by LOBBY)

constantinos9

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δεκτές ενστάσεις και παρατηρήσεις (έχω την εντυπωση πως θα είναι αρκετές)... και φυσικά συζήτηση πάνω σε ηχογραφήσεις κ.λπ.  ;D

Κάτι δε μου άρεσε στην προφορά σου.

Κατα τα άλλα ήταν πολύ καλό,και έχει πάθος όπως αρμόζει στο κομμάτι.

Εύγε!

Μπράβο κι απο μένα, μου άρεσε πολύ.

Καμμία ένσταση, καμμία παρατήρηση  ;D...

Έχει υψηλή αισθητική, ύφος και άποψη, συγχαρητήρια.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!!!!

@oselifer και σε εμένα κάτι δε μου αρέσει με την προφορα (μπράβο για την επισήμανση)! μου βγήκε γενικώς το τραγουδιστικό κομμάτι πολύ προβληματικό σε σχέση με άλλα που έχω κάνει!!!

Πανέμορφη διασκευή (την αφιέρωσα και στην κοπέλα μου ;D ;D :P :P).Άκουσα και τη διασκευή στο trooper...εντάξει...τρομερό.

Αν και δε βλέπω να έχεις μεγάλη ποικιλία στα φωνητικά σου. ;)

@ Mike G φίλε το ότι αφιέρωσες αυτο το κομματάκι στην κοπέλα σου είναι απο τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να τύχουν σε ένα μουσικό, ακόμα και αν είναι ερασιτέχνης όπως εγώ... η κοπέλα σου πάντως δεν πρέπει να το πήρε και πολύ καλά ε;  :P!! όσον αφορά τα φωνητικά, θα συμφωνήσω αλλά έπρεπε να δηλώσω πως δεν είμαι τραγουδιστής και ούτε θα γίνω  ;D!! στο κανονικό γκρουπ μου (LOBBY) κιθάρα παίζω και κάνω και κανενα vocal που και που! τωρά με τους "Lobby acoustic" επειδή είναι home κατάσταση απλά προσπαθώ να τραγουδάω στη νότα τουλάχιστον!!! θα προσπαθήσω να κάνω και μερικές διασκευές με τη τραγουδιστριά μας που είναι σουπερ!!!

στους υπόλοιπους και πάλι ευχαριστώ παιδιά, χαίρομαι πολύ που σας αρέσει!!! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία διασκευή,με όλη την έννοια της λέξης,μια και δε μου κάνει επανεκτέλεση,αλλά για δικιά σας εκδοχή.

Συνεχίστε,έτσι.Ό,τι ανεβάζετε στο νόιζ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.  :)

hadgi είπε:
Ωραία διασκευή,με όλη την έννοια της λέξης,μια και δε μου κάνει επανεκτέλεση,αλλά για δικιά σας εκδοχή.

Συνεχίστε,έτσι.Ό,τι ανεβάζετε στο νόιζ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.  :)
συμφωνώ και εγώ  ;) ;) ;)

Πολύ ωραίος!!Μπράβο σου :)

Σταθερά ,με τρελαίνει ο ήχος της ακουστικής σου!

Πολύ καλό παιδιά, μπράβο. Μου άρεσε και το I fought the law, αλλά και το παρόν πόνημα  εξίσου. Νομίζω θα γίνω φαν σας!

Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια παιδιά!!!!!! ;D

@ Vasmar Φίλε, όσο και να σου φαίνεται περίεργο είμαι ψιλοάσχετος με τεχνικά θέματα ηχοληψίας (το μόνο που χρειάζεται είναι πειραματισμός και αρκετό διάβασμα στο noiz ;)).

για την ακουστική που λες, ένα rode NT πυκνωτικό μικρόφωνο (το τοποθετώ στο ύψος του 12 τάστου), rennaisance compressor και eq για συχνωτική επεξεργασία!! αυτά!! less is more!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
12
Εμφανίσεις
3K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back