- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Μιλας σαφως για ηλεκτρονικα οργανα ετσι?
Αν ναι συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Όντως παίζει ρόλο και αυτό που αναφέρεις.
Εγώ για αυτά μπορώ να μιλήσω όσο ξέρω γιατί από τα φυσικά δεν ξέρω.
Τα φυσικά τα ξέρω μέσω των ηλεκτρονικών και ότι έχω διαβάσει και συζητήσει για αυτά για ακαδημαϊκούς λόγους.
Αυτό πρέπει να είναι ένα δεδομένο στη συζήτηση.
Ο καθένας μιλάει για το είδος του.
Εμένα είναι περιορισμένα αυτά που γράφω σε αυτό.
Ισως κάποιοι που έχουν εμπειρία απο περισσότερα όργανα φυσικά και μη ταυτόχρονα να το πουν.
Όμως και στα φυσικά όργανα, σαν το πιάνο το κλασσικό, επειδή ξέρω κάτι και απο αυτό επειδή έχω κάνει και έχω πιάνα για τι είμαι πλουσιος κομμουνιστής, δύο έχω παιζει ρόλο το πιάνο μεγάλο. Δηλαδή τι πιάνο είναι.
Επίσης σε αυτό που είπε και ο φίλος o stavros ο πληκταράς μας, συμφωνώ και σε αυτό προσωπικά.
Για το πόσο ρόλο έχει ο εξοπλισμός στο αποτέλεσμα π.χ. στα synthesizer/αρμόνια με δυνατότητα sequencing μπορεί να αποδειχτεί απλοϊκά με ένα πείραμα.
Να δημιουργήσει κάποιος μια ολοκληρωμένη ενορχήστρωση καλά παιγμένη , να την μετατρέψει σε midi και να την βάλει και με τις ανάλογες παρεμφερείς επιλογές οργάνων και effect να την αναπαράγει σε διάφορα απο αυτά.
Η ιδια ενορχήστρωση στα συγχρονα μοντέλα θα ακουστεί για ανάλογους λόγους και χωρίς πολλές παρεμβάσεις πολύ καλύτερα από ότι στα παλαιότερα. Πολύ πιο εντυπωσιακά και θα αναδείξει την ενορχήστρωση καλύτερα.