- Πόντοι
- 1
O Django Reinhardt είναι ο αγαπημένος μου κιθαρίστας. Βρήκα αυτό το ντοκυμαντέρ για αυτόν και με άγγιξε τόσο πολύ που θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας!
Vasilis K.
δυστυχως μενω ροδο και θα το χασω.εχω και γω μια μπαντα που εχουμε κανει πολλα κομματια απο django και αλλα απο αυτο το στυλ...και ειναι καλη φαση...εχουμε κανει και μιξ βαμβακαρη χιωτη django και κολλανε τελεια...θα ανεβασω κανα βιντεακι μολλις φτιαξουμε.backys είπε:Thanx!!!!
Πρωτομαγια στο Gaggarin εχει συναυλια - αφιερωμα![]()
Τωρα αν σου πω πως ξερω προσωπικα ατομα και οικογενειες που παιξαν (και ειχα τη τιμη να παιξω) με τον Dango θα με βρισεις?Vasilis K. είπε:
Πρεπει να σας ξερω. Το πατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣVasilis K. είπε:δυστυχως μενω ροδο και θα το χασω.εχω και γω μια μπαντα που εχουμε κανει πολλα κομματια απο django και αλλα απο αυτο το στυλ...και ειναι καλη φαση...
εχουμε κανει και μιξ βαμβακαρη χιωτη django και κολλανε τελεια...θα ανεβασω κανα βιντεακι μολλις φτιαξουμε.
Αν γουσταρουμε λεει?ELIANIOS είπε:Αμα γουσταρεται να σας γραψω καμια ιστορια "φλιπσαιντ" για Django.(εκτος θρεντ)
καμια σχεση με το αφ υψηλου. Οπου γη πατρις. Να περναμε καλα. Τα αλλα ηταν ''περιτυλιγμα''. Οταν εμαθε για τον Λουι χεστηκε απ τη κομπλα του.marmelaki είπε:"Εσταζε" μετριοφρωσυνη ο τζιανγκο ε? ;D
Το ηξερε οτι ηταν φιρμα και αφησε κοτζαμ Armstrong να περιμενει.
Με τους υπολοιπους αθιγγανους πως ηταν? Ειχε καλες σχεσεις με την καταγωγη του ή τους κοιτουσε αφ υψηλου?