- Πόντοι
- 16
Επισης αν θελει να γλυτωσει χρηματα μπορει να μην την βαψει...Ετσι δεν ειναι?
Βεβαίως...μπορεί να βάλει και ένα μαγνήτη αντί για 3 ;D ;D ;DNEXT IN LINE είπε:Επισης αν θελει να γλυτωσει χρηματα μπορει να μην την βαψει...Ετσι δεν ειναι?
Μάλλον για ανυλίνες σκέφτεταινα σασ δωσω να καταλαωβετε σκεφτομαι ash σωμα στρατ με S-S-S και θωρακισμενο δωματιακι για τα ποτσ σε κοκκινο χρωμα μια κοκκινη αποχρωση που δεν θα σβηνει τα νερα του ξυλου.
Επειδή και εγώ τις περισσότερες φορές που έβαψα μόνος μου τον ήπια, από την άλλη οι κιθάρες που έφτιαχνα δεν ήταν φτηνές, όπως σου είπα, έβαλα στο budget μου τον μάστορα.Loki είπε:Marathon αυτό με τις αλοιφές και τα λούστρα και την τελική διαδικασία θέλω αν μπορεις να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αν μπορείς γιατι απογοητέυτηκα απο το τελικό φινιρισμα (κυρίως την αντοχή του) σε μια ibanez που εκανα refinish μονος μου, και τώρα φτιάχνω μια partcaster (έχω τριψει σώμα , ούτε αστάρι δεν έχω περάσει ακόμα) και θέλω να την κάνω μόνος μου , αλλά όσο το δυνατόν καλύτερη.
δεν τον βλεπω να ασχολείται και πολύ τον OP με το θέμα. Μάλλον αποκαρδιώθηκε γρήγορα. Όντως έχει καλές ευκαιρίες στο clearance.gamanos είπε:Προς τον op: λάβε υπόψη σου και το gfs, έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια σε super τιμές, ιδιαίτερα στις "εκκαθαρίσεις"- clearance . Από σώματα και μπράτσα μέχρι κιτάκια.
http://www.guitarfetish.com/
Τα έχουμε ξαναπείLoki είπε:Ας πούμε τι αστάρι να προτιμήσω , τι χρώμα , τι βερνίκι , ποιες αλοιφες για το τελικό γυάλισμα? Τέτοια πράγματα.
τα κίτ του πάντως είναι τα ίδια κινέζικα κιτ, που πουλάει και ο Βέλγος που πόσταρα φτηνότερα (με λιγότερα μεταφορικά)Όντως έχει καλές ευκαιρίες στο clearance.
Αυτά τα σώματα του ενός κιλού αν είχαν λογικά εξοδα αποστολής θα με έβαζαν στη διαδικασία να φτιάξω μια φτηνή πανάλαφρη surf green tele. Aλλά 50 δολλάρια το προιόν και 50 η αποστολή είναι εξωφρενικό ρε γ@μwτο.gamanos είπε:Προς τον op: λάβε υπόψη σου και το gfs, έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια σε super τιμές, ιδιαίτερα στις "εκκαθαρίσεις"- clearance . Από σώματα και μπράτσα μέχρι κιτάκια.
http://www.guitarfetish.com/