DIY PRS 24 - style

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Μιλώντας με τον φίλο Μεσσάλιον είπαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο πρότζεκτ

PRS 24 - style κιθάρα με:

25.5" scale για να πειραματιστεί με βαριές χορδές.

black hardware

korina body

plain maple top

ebony fingerboard

string-through body

2 humbuckers

3 way switch με σπλιτ στα ποτενσιομετρα

για να δούμε

μια μικρή αρχή έγινε σήμερις

DSC00441-1_zpsa8ec6fdd.jpg

DSC00442-1_zps7f3194e1.jpg

DSC00443-1_zps5001e668.jpg

DSC00444-1_zps2972b6a0.jpg

Για να δούμε για να δούμε....

Τι χρώμα θα πήγαινε σε plain maple top και μαύρο hardware???

πράσινο ? μπλε? vintage yellow?

Αργυρη καλο ξεκινημα ευχομαι και ειμαι σιγουρος οτι θα φυσαει!

Να προτεινω και εγω ενα χρωμα? Trans orange και natural binding (ελπιζω να μη φαω ξυλο  ;D)

orange11456456.jpg

Το χρώμα που προτείνει ο Γιάννης ειναι το κλασικό αγαπημένο μου :D

Το σημαντικό οτι θάχουμε νέο οφθαλμόλουτρο απο τον Αργύρη.

Παίζει να σε δουμε στην έκθεση?

messalion είπε:
:-\ :-\ :-\

Πολυ "κοινοτυπο" δεν νομιζεις ?
δεν μιλαω μαζι σου  :P :P :P :P :P μονο με το παιδι που φτιαχνει την κιθαρα και τον immortalx που ξερει απο χρωματα σε κιθαρες  :P :P :P :P :P :P :P :P

εγώ θυμάμαι πριν λιγα χρόνια είχα πάθει έρωτα κεραυνοβόλο με αυτό το μπλεδάκι - σε συνδιασμό με τις καφέ νατσουραλ-ξύλου λεπτομέρειες στο cutaway και στο headstock

2006_PRS_Custom_22_Artist_4b3191d7ef0e3.jpg

kkmspm είπε:
δεν μιλαω μαζι σου  :P :P :P :P :P μονο με το παιδι που φτιαχνει την κιθαρα και τον immortalx που ξερει απο χρωματα σε κιθαρες  :P :P :P :P :P :P :P :P
Και καλα κανεις.....Ουτε και εγω θα μου μιλαγα  :D :D :D

εγώ θυμάμαι πριν λιγα χρόνια είχα πάθει έρωτα κεραυνοβόλο με αυτό το μπλεδάκι - σε συνδιασμό με τις καφέ νατσουραλ-ξύλου λεπτομέρειες στο cutaway και στο headstock

2006_PRS_Custom_22_Artist_4b3191d7ef0e3.jpg
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει και εγω ΕΡΩΤΑ με το συγκεκριμενο χρωμα.....κανει ωραια αντιθεση στο cut away σημειο και σε συνδιασμο με το maple καπακι και το korina σωμα θα δωσει ενα πολυ ομορφο fakebinding.... +1  ;)

Κατοχύρωση για το μπλε!

Σε λίγο το φωτορεπορτάζ συνεχίζεται με καυτές εξελίξεις!

ωραίος μπράβο ρε συ έπρεπε είχαμε καιρό να δούμε κάποιο πρότζεκτ .... φέτος γενικά είχε λιγότερη κίνηση από πέρσι ...... έχουμε και τη μεγάλη απουσία του eg  :-[  :-[  :'(  .....

Θα χει και πουλάκια;

Εμένα με τρελαίνουν οι blue jeans:

99678-4.jpg

RayDTutto είπε:
Θα χει και πουλάκια;

Εμένα με τρελαίνουν οι blue jeans:

99678-4.jpg
Υο Ray! Θα έχει πουλάκια (όχι ολόιδια) και έβενο αλλά....  το τοπ είναι plain δυστυχώς.... όπερ σημαίνει ότι τα νερά του θα είναι προς την ταπεινή πλευρά των πραγμάτων. Θα έχει faux binding όμως! Με το τοπ που θα περισσέψει θα κάνω μερικές δοκιμές να δούμε τι παίζει με ταχρώματα!

Messalie ποιο γυναικείο όνομα θα της δώσουμε μαν στο headstock? Ισχύει αυτό που ήδη γνωρίζω??

Τέτοιο χρώμα δεν θα βγει απο το plain maple,αλλά έτσι κι αλλιώς ειναι εκπληκτικό χρώμα  :D

nasokosm είπε:
Τέτοιο χρώμα δεν θα βγει απο το plain maple,αλλά έτσι κι αλλιώς ειναι εκπληκτικό χρώμα  :D
Δωστε τα φωτα σας απο τεχνικες σε plain maple για να παρουμε το καλυτερο αποτελεσμα παιδια......  :)

Messalie ποιο γυναικείο όνομα θα της δώσουμε μαν στο headstock? Ισχύει αυτό που ήδη γνωρίζω??
Αν εννοεις το "ΑΝΝΑ" τοτε ναι  ;) ..... Κανε τα μαγικα σου  ;) ;) ;)

Νασο....και.....Ερωτηση προς ναυτιλομενους

Στο plain αμα τρφτει με μετριο γυαλοχαρτο και περαστει με μαυρη αναλυνη και μετα ξανα τριψιμο δεν θα φαινονται καλυτερα τα νερα μετα το χρωμα ?

Ερωτηση αποριας ειναι  :-\ :-\ :-\

messalion είπε:

Στο plain αμα τρφτει με μετριο γυαλοχαρτο και περαστει με μαυρη αναλυνη και μετα ξανα τριψιμο δεν θα φαινονται καλυτερα τα νερα μετα το χρωμα ?

Αυτό έχω στο νου μου

Θα το δοκιμάσουμε στο πρόχειρο και θα διαλέξεις!

messalion είπε:

Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ειπε ο Νασος, γιατι θα απουσιαζει το "3D εφε" του φιγουρατου maple. Δοκιμασα ομως κατι αναλογο προσφατα, οχι σε plain maple αλλα σε plain... alder, με την τεχνικη που περιγραφεις:

SAM_1442.jpg

Τα μαυρα νερα εγιναν με stain και τριψιμο, ενω το χρωμα μπηκε απευθειας στο βερνικι. Πιστευω οτι αξιζει να το δοκιμασετε και στο maple θα φαινεται ακομη καλυτερο.

immortalx είπε:
Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο οπως ειπε ο Νασος, γιατι θα απουσιαζει το "3D εφε" του φιγουρατου maple. Δοκιμασα ομως κατι αναλογο προσφατα, οχι σε plain maple αλλα σε plain... alder, με την τεχνικη που περιγραφεις:

Τα μαυρα νερα εγιναν με stain και τριψιμο, ενω το χρωμα μπηκε απευθειας στο βερνικι. Πιστευω οτι αξιζει να το δοκιμασετε και στο maple θα φαινεται ακομη καλυτερο.
Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο και δεν ψαχνω για το ιδιο.Αμα ηθελα "τιγρε" εμφανιση θα αγοραζα κατι τετοιο ;).Ωραια παρατηρηση να μπει το χρωμα στο βερνικι....  ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back