Λοιπόν ξανανοίγω το θέμα για μία πολύ απλή πληροφορία...Ξεκίνησα να ετοιμάζω κι εγώ τα πρώτα μου πετάλια για κιθάρα!Γενικά μία σχετική εμπειρία υπάρχει από άλλες κατασκευές για τις οποίες όμως τα υλικά που χρειαζόμουν τα έβρισκα πολύ εύκολα μιας και δεν ήταν κάτι το τρομερό...Με τα πετάλια όμως έχω ήδη αντιμετωπίσει διάφορα θεματάκια...
Αρχικά εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να βρω με τίποτα pushbutton/footswitch dpdt switches...Όσο και να τους εξηγώ σε όσα καταστήματα κι αν έχω πάει δεν το καταλαβαίνουν και μου δίνουν toggle switches και όχι pushbutton...Σε ένα που μου έδωσε κάτι αντίστοιχο ήταν με πλαστικό το μπουτόν!Όταν ζήτησα με μεταλλικό μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει όπου και να ψάξω οπότε να βολευτώ με αυτό(!!!)
Επίσης ότι κουτιά έχω βρει, αυτά που βολεύουν ώστε να γίνουν πετάλι κιθάρας είναι πλαστικά!Θα μου πειτε ότι άλλοι έχουν φτιάξει ενισχυτή σε πακέτο από τσιγάρα...Κομπλέ...Αλλά εγώ θέλω το κλασσικό σασσί γιατί μου κολλάει όμορφα στο μάτι!
Δεν μπορώ επίσης να βρω με τίποτα knobs για τα ποτενσιόμετρα!
Σόρυ για το πρήξιμο απλώς έχω ξεκινήσει με έναν ενθουσιασμό όπως και κάθε κατασκευή και όταν σκαλώνω σε διάφορα θέματα δεν μου αρέσει!
Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος είναι το site(ώστε να μπορώ να ρίξω και κανα δυο βλέφαρα στα προϊόντα) κάποιου καταστήματος για την αγορά κυρίως των παραπάνω(ειδικά οι διακόπτες και τα knobs θα αγοραστούν σε σχετικά μεγάλη ποσότητα) αλλά και άλλων εξαρτημάτων...Με ενδιαφέρει ελληνικό κατάστημα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω paypal, πιστωτική, κλπ οπότε καταλαβαίνετε ότι η λύση της αντικαταβολής είναι η μόνη!
Αν έχει αναφερθεί κάτι κατα τη διάρκεια της συζήτησης και το θυμάται κανείς, πείτε μου γιατί δεν είχα χρόνο να τσεκάρω απ την αρχή και τις 70+ σελίδες...
Ευχαριστώ!