- Πόντοι
- 36
Και γω με 100αρι κολλητηρι το εφτιαξα... Αλλα δε καηκε τιποτα.....
toneless είπε:Κράτησέ το και φτιάξε ενα άλλο...Έφτιαξα κι άλλο ένα overdrive για ένα φίλο μου!!
Μήπως να το κρατήσω για μένα τελικά ??? ;D
Εμένα ποτέ δεν μου κάνανε δώρο ενα χειροποίητο overdrive. :
Το γραμματόσημο που κολάει, θα του το στείλεις ταχυδρομικά;;
Όντως ταχυδρομικά θα το στείλω! Θα κολλήσω και κανένα ακόμα για να το πάρουν στο ταχυδρομείο!!;D ;D ;D ;D ;D
Πράγματι. Βάλε μάσκα... ;Dkwstas79 είπε:100 βάττ;;; Αυτό ρε σύ δεν είναι κολλητήρι, ηλεκτροκόλληση είναι!!!
Ιδιως αυτα τα πλαστικα Piher... (αν υποθετω καλα οτι τα αγορασε απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων της θεσσαλονικης, μαλλον τετοια θα ειναι)toneless είπε:Τα ποτενσιόμετρα μπορούν να θεωρηθούν πολύ αυαίσθητα υλίκά αν δεν είσαι πολύ καλός με το κολλητήρι.
Άλλαξέ το και 99% δεν θα έχεις ξανά ίδια προβλήματα.
alderbody είπε:Ιδιως αυτα τα πλαστικα Piher... (αν υποθετω καλα οτι τα αγορασε απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων της θεσσαλονικης, μαλλον τετοια θα ειναι)Τα ποτενσιόμετρα μπορούν να θεωρηθούν πολύ αυαίσθητα υλίκά αν δεν είσαι πολύ καλός με το κολλητήρι.
Άλλαξέ το και 99% δεν θα έχεις ξανά ίδια προβλήματα.
Αν δεν εχεις σταθερο χερι και λιγη εμπειρια για να μην το ψησεις.... πας για αλλο!![]()
Μαλλον θα πρεπει να παραγγειλεις απ εξω...odis13 είπε:Ξερεις που θα βρώ καλύτερα ποτενσιόμετρα?Γιατί αν κατάλαβα καλά όλοι αυτά έχουν, και δε νομίζω να παραγγείλω απο έξω 2 ποτενσιόμετρα..ίσως καποια στιγμή στο μέλλον μαζί με μερικους διακόπτες αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Τί διόδους χρησιμοποίησες;odis13 είπε:Εγω έφτιαξα ένα δευτερο, αλλα assymetric clipping που βγήκε μακράν καλύτερο απο το πρώτο..
Με ενα φιλο ηλεκτρολογο που το συζητουσα μου ειπε πως καλυτερο ειναι γραμμικο ποτενσιομετρο για το gain.Εγω παντως στην R2 θα το χρησιμοποιησω.Του έβαλα και gain ποτενσιομετρο αντι της r2, αλλά δε δουλευει και τόσο καλά...μηπως να βάλω στην r3?Και όχι λογαριθμικό?
torque είπε:Με ενα φιλο ηλεκτρολογο που το συζητουσα μου ειπε πως καλυτερο ειναι γραμμικο ποτενσιομετρο για το gain.Εγω παντως στην R2 θα το χρησιμοποιησω.Του έβαλα και gain ποτενσιομετρο αντι της r2, αλλά δε δουλευει και τόσο καλά...μηπως να βάλω στην r3?Και όχι λογαριθμικό?