DIY Pedaltrain Pro

Adamo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πρωτη dyi κατασκευη μου για να γλιτωσω το 200αρικο  :)

Διαστασεις 80x45

2012-12-28_20.59.32.jpg

2012-12-28_20.58.28.jpg

2012-12-28_20.58.19.jpg

2012-12-28_20.57.46.jpg

Ωραιότατο φαίνεται.

Και αν επιτρέπεται... πόσο κόστισε; 

Μαζί με βάψιμο αλουμίνιο,αλλά χωρίς εργασία γιατί εχω θείο αλουμίνα περίπου στα 60άρι.και δεν είναι πάνω από 2 κιλά

Ωραια κατασκευη και τσιλικη  :D :D που ειναι το κουμπακι "order" ???  ;D ;D

Πρεπει ομως στα ποδια να βαλεις καποιο κουτσουκ τυπου ποδαρακια γιατι υποψιαζομαι οτι σε γυαλιστερες επιφανεις θα γλυστραει

ΧΑΧΑ οποιος θελει εδω ειμαστε!!  :P

Ναι θα βαλω απλα σημερα τελειωσε και η βαφη και ειπα να το ανεβασω

ευχαριστω παιδες!

θα ανεβασω και φωτογραφιες οταν μπουνε πανω και τα πεταλια

Αν θες και μπορεις γραψω διαστασεις απο μερη και υλικα.....μπορει καποιος να ενδιαφερεται να κανει κατι παρομοιο,θα ηταν μεγαλη βοηθεια στον καθενα  ;)

θελω να κανω ακριβως το ιδιο οποτε ριξε αν θες καμια πληροφορια..

και επισης θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα μηπως ξερεις αν λογω αλουμινιου βγαινει θορυβος στο wah αν το βαλεις πανω..?? η δεν θα παιζει κανεναν ρολο??? οταν το δοκιμασεις στειλε πληροφοριες για να ξεκινησω και εγω να το μονταρω..

hariskats είπε:

και επισης θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα μηπως ξερεις αν λογω αλουμινιου βγαινει θορυβος στο wah αν το βαλεις πανω..?? η δεν θα παιζει κανεναν ρολο??? οταν το δοκιμασεις στειλε πληροφοριες για να ξεκινησω και εγω να το μονταρω..
Δεν υπαρχει λογος να βγαινει θορυβος...πως σου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο ? πρωτη φορα το ακουω/διαβαζω  ???

hariskats είπε:

Είναι λίγο ακριβό αλλά δεν ξέρω και που μπορείς να το βρεις πέρα από το διαδύκτιο

αυτό είναι ένα θέμα.εμένα με προμήθευσε θείος αλουμίνας και τα αλουμίνια πήγαν τριαντα αλλά περίσσεψαν λίγο.

θα ρωτήσω και για αυτό αν είναι.

Βιντεακι οπως υποσχεθηκα!!!

Οτι αποριες εχετε λετε!

Το wah γιαιτ να εχει θεμα ρε παιδια???ΜΗν μου λετε τετοια και ελεγα να μου φερει ο αγιος βασιλης ενα classic!! ???

DIY Pedalboard

Trending...

Νέα θέματα

Back