DIY Mary Kaye Jag

Και εμένα μου αρέσει το amber tint αλλά αν θέλεις να εισαι vintage correct, πρεπει να ειναι matched. Άρα εισαι οκ!

Πάντα με ξένιζε στην αίσθηση η μικρότερη κλίμακά της. Αλλά το twang της ειναι το καλύτερο σε όλη τη γκάμα της Fender.

Αναμένουμε φωτογραφιες και ηχητικά στην τελική μορφή!

Last edited:
Πολύ όμορφη όπως πάντα! Μου θυμίζει μια κούκλα refin του 62 που είχα κάποτε.
Μπορείς να μου στείλεις από που πήρες το brazilian γτ έχω ένα project και χρειάζομαι μια όμορφη σκούρα βραζιλιάνα;

16762437.jpg.webp

Attachments

• 56026121.jpg.webp
    56026121.jpg.webp
    135.3 KB · Εμφανίσεις: 0
Πολύ όμορφη όπως πάντα! Μου θυμίζει μια κούκλα refin του 62 που είχα κάποτε.
Μπορείς να μου στείλεις από που πήρες το brazilian γτ έχω ένα project και χρειάζομαι μια όμορφη σκούρα βραζιλιάνα;

Προβολή συνημμένου 52114

Αυτό ήταν δώρο του mkm για την κατασκευή της δικής του hubero telepaul!

Νομίζω το madinter Ισπανίας βγάζει μπραζίλι πότε - πότε. Στέλνει Ελλάδα κανονικά και νομιμότατα.

IMG_1517.jpeg

IMG_1518.jpeg

IMG_1519.jpeg

IMG_1520.jpeg

Ώρα για χορδές… μετά την 28η λογικά!
Να ανοίξουν τα καταστήματα…

Δεν έφερα μαζί μου από Ιερισσό… Δύσκολο να κάνω υπομονή αλλά…

Βάρος : 3660. Νομίζω για τζαγκ είναι καλά από ό,τι έχω διαβάσει!

Stay tuned!

Πολύ ωραία, μπράβο Αργύρη!

Εκτός από τον Kurt ποιος άλλος έπαιζε με Jaguar;

Εκτός από τον Kurt ποιος άλλος έπαιζε με Jaguar;
Ο Rowland S. Howard, O Tom Verlaine, Ο Johnny Marr, Οι Sonic Youth, Οι My Bloody Valentine, Ο Marc Ribot και ο Bill Frisell κατα περιόδους, o Carl Wilson, ο Blixa, Ο Troy Van Leeuwen, η P.J. Harvey, o Roy Clark και ένας σκασμος κιθαριστες που χρησιμοποιησαν Jaguar κατα περιόδους. Απο τον Luther Perkins και τον Joe Pass μέχρι τον Frusciante και τη Samantha Fish.

IMG_1525.jpeg

Ευχαριστώ παίδες!

Δεν άντεξα, και άρχισα να ξηλώνω χορδές από τη στρατ για να «ελέγξω τα ηλεκτρικά». Αν μπορέσω θα στείλω βιντεάκι σήμερα μπας και την ακούσουμε!

Επίσης με τζαγκ έπαιζε πολύς κόσμος από τα surf συγκροτήματα (The Lively Ones) και τον Carl Wilson των Beach Boys μέχρι τον Τζαζζίστα Joe Pass! (That one time)

Πα να βάλω δανεικές χορδές από τη στρατ.

IMG_1528.jpeg

Έρχονται οι νέοι και μας παίρνουν τις σερφιές!

Πρώτες εντυπώσεις

Ωραίο σκάσιμο, μεγάλη παλέτα από surf μέχρι woman tone. Smooth trem. Με τον strangle switch και τέρμα το βάθος είσαι surf rider! Παίρνει και πανκογκάζια όμως! Περισσότερα μετά!

Έρχονται οι νέοι και μας παίρνουν τις σερφιές!

Πρώτες εντυπώσεις

Ωραίο σκάσιμο, μεγάλη παλέτα από surf μέχρι woman tone. Smooth trem. Με τον strangle switch και τέρμα το βάθος είσαι surf rider! Παίρνει και πανκογκάζια όμως!
Αυτές μάλλον είναι εντυπώσεις δικές σου και όχι των νέων, έτσι; 😅

Ο Rowland S. Howard, O Tom Verlaine, Ο Johnny Marr, Οι Sonic Youth, Οι My Bloody Valentine, Ο Marc Ribot και ο Bill Frisell κατα περιόδους, o Carl Wilson, ο Blixa, Ο Troy Van Leeuwen, η P.J. Harvey, o Roy Clark και ένας σκασμος κιθαριστες που χρησιμοποιησαν Jaguar κατα περιόδους. Απο τον Luther Perkins και τον Joe Pass μέχρι τον Frusciante και τη Samantha Fish.

Ποιοι είναι αυτοί…?

(Εντάξει, εντάξει, αστειεύομαι! 😜)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back