Και εν προκει ένω θα πρότεινα σε οποιονδήποτε να προτιμήσει κλασσικά και δοκιμασμένα αναλογικά πετάλια παραμόρφωσης (να προσθέσουμε και το Fulltone Fulldrive σε αυτά που προείπα) και να μαζέψει χρήματα για ένα καλό λαμπάτο ενισχυτή' date=' χωρίς να μπλέκει με λαμπάτα πετάλια.[/quote']
Συμφωνώ και εγώ με την παραπάνω άποψη. Μια μικρή παρατήρηση για το GT2. Το έχω ακούσει σε λαμπάτους ενισχυτές αλλά και τρανζίστορ και το πετάλι είναι κορυφή. Βέβαια, μην ξεχνάμε και ότι η Sans Amp δεν το έβγαλε για πετάλι distortion αλλά για direct recording.
Λαμπάτες παραμορφώσεις υπάρχουν πολλές και κάποιες είναι αρκετά καλές αλλά τις θεωρώ κάπως σαν πολυτέλεια ίσως ...όπως π.χ κάποιο λαμπάτο μικρόφωνο για να ηχογραφίσεις 2-3 λεπτομέρειες σε ενα στούντιο.
Να προσθέσω και το tube screamer στα παραπάνω πετάλια.
Hello again my friends' date=' this is the con-artist known as Gideon Startgrave, under a new nick 8)Λαμπάτες παραμορφώσεις υπάρχουν πολλές και κάποιες είναι αρκετά καλές αλλά τις θεωρώ κάπως σαν πολυτέλεια ίσως ...όπως π.χ κάποιο λαμπάτο μικρόφωνο για να ηχογραφίσεις 2-3 λεπτομέρειες σε ενα στούντιο.
Ως ευτυχής κάτοχος του Tonebone Hotbritish να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'αυτό και είναι σίγουρα ποιοτικό. Έχει μέσα μια λάμπα JJecc83s (εξακριβωμένο αυτό). Τον ήχο του θα τον χαρακτήριζα Marshallέ και γενικά όπως το λέει το όνομα του Hotbritish και είναι σίγουρα ένα lead πετάλι με μεγάλη όμως ευελιξία καθώς αν αγγίξεις έστω και λίγο τα knobs του θα δεις πόσο πολύ αλλάζει ο ήχος του. Αρμονικές και γενικά σφυρίγματα τα έχει ΠΟΛΥ εύκολα!
Από την άλλη αν θες κάτι αντίστοιχο (σε ήχο british) ακόμα πιο ευέλικτο (+9Vdc) κοίτα και προς το Homebrew BIG-D (απορώ πώς δεν το πρότεινε ακόμα ο math2014... :roll: )
Υ.Γ.: Αυτές' date=' όπως και οι περισσότερες καλές προτάσεις των παιδιών είναι σίγουρα επένδυση και κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο, αρκεί φυσικά να είναι ηχητικά στα γούστα σου.[/quote']
Τσ τσ τσ, αργησες... το εχω κανει ηδη στην πρωτη σελιδα :twisted: