- Πόντοι
- 18
Thanks!Spyros Delta είπε:Τζορτζ η ταχυτητα που ανεβαζει οκαταβα με το κομβιον ειναι σταθερη? ή ρυθμιζομενη?
Ωραια παιξιματα by the way.
Αυτο γiνεται live on stage ή πρεπει να ρυθμιζεις πραγματα με το χερι κλπ? Δλδ καταλληλο για στουντιακη χρηση περισσοτερο.guitar man on fire!! είπε:Αυτο ειναι το γαματο οτι ρυθμιζεις και το πηγαινε και το ελα και κανει κουφα πραγματα!
εχει πολλες επιλογες, για live το ρυθμιζεις καπου που σου αρεσει και το αφηνεις εκει - αν βεβαια θες να αλλαξεις κατιSpyros Delta είπε:Αυτο γiνεται live on stage ή πρεπει να ρυθμιζεις πραγματα με το χερι κλπ? Δλδ καταλληλο για στουντιακη χρηση περισσοτερο.
σουπερ ειναι για λαηβ απλα αν θες να αλλαξεις ηχο θα σκυψεις 8) 8)Spyros Delta είπε:Μη με ζαλιζεις.
Για live κανει ναι ή ου?
ή θα μου βγαλει την ψυχη ;D
αν θες κατι σε whammy το sub'n'up δεν θα σου κανει καθως ειναι κατι σαν pog μονο φουλ οκταβα πανω και κατωΈκτορας είπε:Γιώργο είσαι και παίχτουρας, έχεις και ήχο! Όσο για το πετάλι, είναι τρομερό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω αυτό, το κλασικό Whammy V ή το νέο Sub'n'Up της TC Electronic... Το καθένα έχει τα διά του... pitch shifting κόλπα.
Εξαιρετικό demo πάντως, μέσα σε context και αυτό μετράει πολύ.
Kαλημερα, ευχαριστω για τα σχολια!Έκτορας είπε:Γιώργο είσαι και παίχτουρας, έχεις και ήχο! Όσο για το πετάλι, είναι τρομερό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω αυτό, το κλασικό Whammy V ή το νέο Sub'n'Up της TC Electronic... Το καθένα έχει τα διά του... pitch shifting κόλπα.
Εξαιρετικό demo πάντως, μέσα σε context και αυτό μετράει πολύ.
Ευχαριστω πολυ!AuditoryDriving είπε:Υψηλότατο επίπεδο σε ολα, μπράβο!
Επίσης, ωραία διακοσμηση, πως το κρατας τοσο τακτοποιημενο; Εγω καθε βολτα που κανω στο δωματιο της μουσικης μου παιρνω παραμαζωμα το μισο στουντιο...![]()
Μη τσιμπας. Φωναζει καθαριστρια πριν τραβηξει βιντεο ;DAuditoryDriving είπε:Επίσης, ωραία διακοσμηση, πως το κρατας τοσο τακτοποιημενο; Εγω καθε βολτα που κανω στο δωματιο της μουσικης μου παιρνω παραμαζωμα το μισο στουντιο...![]()
Εμενα η μανα μου οταν ημουν μικρος μου λεγε οτι καμια μερα στο δωματιο μου θα χαθω ολοκληρος... χαχαχguitar man on fire!! είπε:Ευχαριστω πολυ!
Ειναι πολυ ευκολο - λεγεται ψυχαναγκασμος, αν δεν ειναι ετσι δεν μπορω να κανω δουλεια χαχαχαχα
προσπαθω να το καταπολεμησω με λιγη ακαταστασια και σκονη ;D ;D
Αμα εισαι λιγο OCD τι να την κανεις την καθαριστρια, να τα ξαναφτιαχνεις μετα μονος σου; ;D ;DΜη τσιμπας. Φωναζει καθαριστρια πριν τραβηξει βιντεο ;D
Spyros Delta είπε:Ενας παλιος φιλος μου που σου εμοιαζε οπως φαινεται ;D, στο δωματιο του εκανες αλμα για να μπεις.
Καποια στιγμη η μανα του καθαρισε και οταν μπηκαμε μεσα ειπε, "ποιος εβαλε ολα τα πραγματα μεσ'την ακρη"?
Σωστόοοοοοοοοοος!guitar man on fire!! είπε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
σκεψου το εξης..ερχεται η καθαριστρια και παει να καθαρισει το vintage marshall 84' η τη Gibson lp 78'
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!
ασε που ειναι και αυτο που λεει ο φιλος θα γινει διπλη δουλεια..δεν χαλαω το 25 ευρο σε κανα τσιπουρο να γραψω και
καμια μουσικη μετα??