Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις απ'την RP500
Λοιπόν, την σετάρω ακόμα, έχω φτιάξει 5-6 ήχους δοκιμαστικά πάνω στον ενισχυτή μου (Peavey VK212) και μπορώ να πω οτι οι ήχοι είναι πολύ κοντά στα original, σίγουρα δεν είναι original αλλά πολύ κοντά.
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι το Noise Reduction που αν κλείσει τελείως έχει κάποιο θόρυβο ακόμα και με τους HS-3 ή τους EMG, σε άλλη περίπτωση και ενώ ήταν απενεργοποιημένο το NR έκοβε τη νότα χωρίς λόγο σαν να ήταν ανοιχτό κοντά στο 15-25.
Μήπως υπάρχει κάποια γενική ρύθμιση του NR?
Επίσης μεγάλη ευκολία είναι το X-Edit Software όπου με αυτό φτιάχνω ήχο στο φτερό.
Πάντος αυτό που παρατήρησα, είναι οτι το MXR Zakk Wylde που είχα και στην TL SE, δεν θα βγει απ'το live rig μου, μιας και βοηθάει σαν booster πάααρα πολύ.
Πολύ καλά απ'τα εφφέ είναι το Lexicon Reverb (απλά απίστευτο),
το
Tube Screamer,
το analog delay,
το 8ctavia και το Wah.
Απο ενισχυτές ο Plexi Lead και ο Rectifier είναι κορυφαίοι απο πλευράς "γκάζι", τους καθαρούς τους ψάχνω ακόμα, οπότε δεν έχω πλήρη άποψη γι'αυτούς.
Πολύ καλή είναι και η Dread acoustic, που ήδη μπήκε ένας ήχος στο bank που θα χρησημοποιώ.
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω μόλις τσεκάρω και τα υπόλοιπα.
Θα ηχογραφήσω και δείγμα (direct απ'το USB & απο τον ενισχυτή) μόλις μου το επιτρέψει ο χρόνος.