IraklisZS είπε:μια χαρά ξέρει. Την έχει βάλει στις αγγελίες πολύ πριν απαντήσει εδώ
http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=42210
;D ;D ;D ;D ;D
IraklisZS είπε:μια χαρά ξέρει. Την έχει βάλει στις αγγελίες πολύ πριν απαντήσει εδώ
http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=42210
Προσπάθησα χθές το απόγευμα, αλλά κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση των MIDI Drivers της RP και έτσι δεν την είδε.IraklisZS είπε:τέλος πάντων, εσύ william δεν θα έπρεπε να ποστάρεις, θα έπρεπε να ηχογραφείς! ;D;D;D
Χαχαχα! Αύριο θα την πάρω στην πρόβα.ignantios είπε:περαστικα σου ...και που να ακουσεις σε καλο ενισχυτη......... ;D
οχι ΒΑΣΙΛΗ εμενα αμεσως εκανε update κλπ....καλο ειναι να το κανεις το update εχουν διορθωσει καποια πραγματακια..............αλλα μεχρι να την ψαξεις εχεις χρονο...............στο mix ή amp την συνδεσες?WilliamSats είπε:Χαχαχα! Αύριο θα την πάρω στην πρόβα.
Έχεις καμία ιδέα τι παίζει με τους MIDI Drivers και δεν τους βλέπει?
οχι κανει για οτι εχει drive απλα εκει ειναι που δειχνει δοντια...........αλλα και οι rock ενισχυτες που εχει ειναι μια χαρα............johnny guitar είπε:ενδιαφερομαι και εγω για αγορα πεταλιερας και με αυτα που εχω διαβασει μαλλον παω για rp 500-1000. το θεμα ειναι οτι δεν θελω τα τρομερα hi gain θελω να πω οτι η rp κανει πιο πολυ για μεταλ καταστασεις.
Θέλω να κάνω update πριν προχωρήσω σε ήχους, αλλά αν δεν εγκατασταθούν οι MIDI drivers δεν την βλέπει το πισι.ignantios είπε:οχι ΒΑΣΙΛΗ εμενα αμεσως εκανε update κλπ....καλο ειναι να το κανεις το update εχουν διορθωσει καποια πραγματακια..............αλλα μεχρι να την ψαξεις εχεις χρονο...............στο mix ή amp την συνδεσες?
πιστευω θα σε καλυψει πληρως...........και τα εφφε ειναι μια χαρα μην περιμενεις διατημικα εφφε κλπ....λογικα πραγματ chorus,flanger,phaser,treomolo,harmonizer κ.αjohnny guitar είπε:πολυ καλος ο ηχος
βασικα την θελω πιο πολυ για Jazz-rock-fusion και λιγο post rock.
απο εφε τι λεει.
Ναι σιγουρα δεν θελω διαστημικα απλα να ειναι καλα.ειχα και εγω μια tonelab η οποια μου αρεσε αλλα την εδωσα για πεταλια τα οποια δεν τα πηρα και μπηκα στον πειρασμο για rp.ignantios είπε:πιστευω θα σε καλυψει πληρως...........και τα εφφε ειναι μια χαρα μην περιμενεις διατημικα εφφε κλπ....λογικα πραγματ chorus,flanger,phaser,treomolo,harmonizer κ.α
σωστος, βασικα θελω να ακουσω τοσο την Rp που εχω ακουσει πολυ καλα πραματα τοσο την m13 που ειναι φοβερα βολικη, πριν κανω κινηση θα το ψαξω.treloagori είπε:αν δεν σου αρεσαν αυτα μην περιμενεις να σου αρεσουν της digitech...κι εγω ειχα την x3 και οπως και καθε πεταλιερα αν την ρυθμισεις σωστα θα σου κανει παπαδες...ισως δεν την εψαξες καλα...μην βαζεις ιδια κατηγορια το x3 με την m13...απ οτι γνωριζω ειναι καλυτερη ποιοτικα...και πρακτικα φυσικα που σε μια πεταλιερα ειναι το Α και το Ω....εαυ ειπες πως δεν θες τρελλα εφφε...ειναι κριμα να δωσεις λεφτα και να ξαναχρειαστεις κι αλλα πεταλακια...κανε ενα search στο youtube συγκρισεις original πεταλιων με τις προσωμοιωσεις και θα παθεις πλακα...μην περιμενεις τρελλη ποιοτητα απ την digitech...ουτε φυσικα απ την Line 6 αλλα τα πεταλια της με τις 4 επιλογες και με τσιμπημενη τιμη εχουν χρηιμοποιηθει απο πολλους καλιτεχνες και πανω σ αυτα ειναι βασισμενη η m13...αν θελησεις και προσωμοιωσεις ενισχυτων τοτε παω πασο...οπως σου ειπα για μενα προσωπικα προεχει η πρακτικοτητα και να εχεις 12 πολυ καλα πεταλια μπροστα σου ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο..αν βολευεσαι με μονο 5 εφφε μπροστα σου που εχουν οι digitech αλλαζει το πραγμα...