Digitech RP500-1000 - GSP1101

Status
Not open for further replies.
gregg είπε:
Λοιπον, εκανα μια μινι καταληψη στον υπολογιστη της κοπελιας μου και εγραψα ενα συντομο κλιπακι με high gain ηχο απο το gsp.

Για πειτε...
Παναγία μου!!! :o ;D

φίλε είσαι πολύ καλός και το μηχάνημα φαίνεται ότι τα σπάει..έλεγα να πώ για το x3 live, αλλά αναθεωρώ...

qesh είπε:
Μπράβο μαν

You f@cki%n ROCK!!!

Αριστος
thanks φιλε μου, να'σαι καλα!

Παναγία μου!!! :o ;D

φίλε είσαι πολύ καλός και το μηχάνημα φαίνεται ότι τα σπάει..έλεγα να πώ για το x3 live, αλλά αναθεωρώ...
οντως το gsp ειναι πραγματικα αξιολογο, ειδικα σε high gain ηχους ;)

καλες αγορες ;D

δηλαδη παιδια εαν το αγοραζατε σημερα ποιο θα περνατε? μια συμβουλη. με τα rp καταλαβα οτι φτιαχνεις ηχους τους αποθηκευεις και τελος(σωστα;) με το gsp 1101 χωρις το controler μπορεις να τους φτιαχνεις τους ηχους μεσο υπολογιστη με το software (μονο) η και χειροκινητα με τα κουμπακια ; ???

ntroulis είπε:
με τα rp καταλαβα οτι φτιαχνεις ηχους τους αποθηκευεις και τελος(σωστα;) με το gsp 1101 χωρις το controler μπορεις να τους φτιαχνεις τους ηχους μεσο υπολογιστη με το software (μονο) η και χειροκινητα με τα κουμπακια ; ???
Σε όλα τα μηχανήματα μπορείς να φτιάξεις ήχους χειροκίνητα. Απλώς είναι ευκολότερο με τον υπολογιστή.

The Genius Loci είπε:
Σε όλα τα μηχανήματα μπορείς να φτιάξεις ήχους χειροκίνητα. Απλώς είναι ευκολότερο με τον υπολογιστή.
Αχα! ευχαριστω ;)

ignantios είπε:
το  gsp διαφερει απο τα rp στο γεγονος οτι εχει 2 τσιπ dna αυτο σημαινει οτι εχεις περισσοτερες επιλογες ηχων -εφφε οχι καλυτερη ποιοτητα.ΔΛΔ περισσοτερες προσομειωσεις ενισχυτων και περισσοτερα εφφε.Αυτη ητανε η απαντηση της digitech σε ερωτηση μου παλιοτερα.
Καλησπέρα. Με τη φράση "rp" εννοούσαν όλα τα rp (και το rp-155 π.χ.) ή μόνο τα 500 και 1000?

Ευχαριστώ.

νομίζω πως μόνο τα 500 και 1000 έχουν το συγκεκριμένο τσιπάκι

Oλα τα καινουργια rp το εχουν(255,355 κτλ).τουλαχιστον ετσι γραφουν απο πισω.

pinhead είπε:
Oλα τα καινουργια rp το εχουν(255,355 κτλ).τουλαχιστον ετσι γραφουν απο πισω.
καλά λες έτσι φαίνεται και στο σαιτ τους.. σορι

ρε παιδια εχει φτιαξει κανενας , κανενα ηχο που να προσεγγιζει john petrucci γιατι κατι που κατεβασα απο το σαιτ της digitech απλα δεν .... που λεει και ο αντωνης ignatios

H μιση χαρα για'μενα ειναι να προσπαθησω να "μιμηθω" καποιον ηχο γνωστου καλλιτεχνη κτλ,καθομαι εκει με τις ωωωρες  ;D

Με αυτη την Fane loaded καμπινα κ τον SLO εχω φτιαξει ενα MR.Scary ηχο..μοιαζει εξωφρενικα  :o Tωρα μονο εαν ειχα κ τα χερια του George.. ;D

ωραίο! πολυ ωραίο παίξιμο και ήχος!

με ποιο/ά ντράιβ το έβγαλες?

O πρωτος ηχος ειναι με τον highwatt και με το 808 ή το screamer. Για τον δευτερο τροποποιησα λιγο τις ρυθμισεις του "solo delay". Νομιζω δεν αλλαξα ενισχυτη. Αυτο που μου εδωσε κυριως αυτο τον ηχο ηταν η blonde 2x12 (τα σπαει αυτο το καμπινακι).

gregg είπε:
O πρωτος ηχος ειναι με τον highwatt και με το 808 ή το screamer. Για τον δευτερο τροποποιησα λιγο τις ρυθμισεις του "solo delay". Νομιζω δεν αλλαξα ενισχυτη. Αυτο που μου εδωσε κυριως αυτο τον ηχο ηταν η blonde 2x12 (τα σπαει αυτο το καμπινακι).
Φίλε Γρηγόρη μπράβο για το παίξιμο!

Μια μικρή παρατήρηση/ερώτηση: έχεις ενεργοποιημένο το noise gate στα presets? Αν ναι, κλείστο;)

Μια χαρά ακούγονται και χωρίς αυτό, και μάλλον χαλάει τον ήχο (ακούγεται καθαρά στα τελειώματα στις νότες ότι κάτι χαλάει... και σκοτώνει τις δυναμικές).

Γιατί κάνω αυτές τις παρατηρήσεις? Διότι.... μαντέψτε τι έχω στο σπίτι από προχτές...  ;D

zebric είπε:
ελα να γινομαστε πολλοι...εγω το παντρεψα το gsp με marshall 20/20...τα σπαει ο συνδυασμος δε το περιμενα...
Αν έφαγες το 20/20 που πουλιόταν για ένα κομμάτι ψωμί στις Αγγελίες, θα σε βρω και θα σε σκοτώσω.  ;D ;D ;D ;D

Αστειεύομαι φυσικά, μεγειά το rig φίλε, να το χαρείς!  ;)  Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα, το πιθανότερο να το "παντρέψω" με τον ενισχυτή μου για dry/wet συνδεσμολογία. Τον συγκεκριμένο ενισχυτή μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και σαν εξωτερικό "preamp", εννοώ "ολόκληρο" το σήμα, όχι μόνο του preamp του. Μόλις το δοκιμάσω θα ποστάρω σχετικά.  ;)

Α, και μένει να δοκιμάσω την Μ13 σε 4CM με το GSP...  ;)

The Genius Loci είπε:
Γιατί κάνω αυτές τις παρατηρήσεις? Διότι.... μαντέψτε τι έχω στο σπίτι από προχτές...  ;D
Welcome my friend ;).......πες καμια γνωμη αδερφε......ψαχνω αυτον τον εναν που θα πει ασχημα λογια........ ;D

Εγω παντως εκανα update στην rp500 στο version 2 απο 1.4 ........δεν ξερω τι να πω ρε παιδια ...ο ηχος ειναι απιστευτος........κλεινω κατι 3ωρα παιξιματος και δεν θελω να αφησω την  κιθαρα .......

Φιλε zebric το παντρεμα που εκανες με τον τελικο ειναι η καλυτερη λυση...πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλυτερο απο το να την συνδεσεις με εναν ενισχυτη απλο......οχι οτι ακουγεται ασχημα με αυτον τον τροπο.....αλλα αυτο που εκανες εσυ ειναι ακομα καλυτερο.

The Genius Loci είπε:
Φίλε Γρηγόρη μπράβο για το παίξιμο!

Μια μικρή παρατήρηση/ερώτηση: έχεις ενεργοποιημένο το noise gate στα presets? Αν ναι, κλείστο!  ;)

Μια χαρά ακούγονται και χωρίς αυτό, και μάλλον χαλάει τον ήχο (ακούγεται καθαρά στα τελειώματα στις νότες ότι κάτι χαλάει... και σκοτώνει τις δυναμικές).

Γιατί κάνω αυτές τις παρατηρήσεις? Διότι.... μαντέψτε τι έχω στο σπίτι από προχτές...  ;D
Μεγειες μεγειες ;D

thanks για το tip ;)

Welcome my friend ;).......πες καμια γνωμη αδερφε......ψαχνω αυτον τον εναν που θα πει ασχημα λογια........
χαλια, μουφα, δεν παλευεται το μηχανακι ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το οτι θα πουλουσα engl για digitech δε το φανταζομουν ΠΟΤΕ!!!!!!!

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back