- Πόντοι
- 16
Πριν αρχισετε να στελνετε λινκ απο τα υπολοιπα θεματα να πω πως ηδη τα εχω κοιταξει...αυτο που θελω σε αυτο το τοπικ ειναι να τεθουν οι διαφορες μεταξυ των δυο...για ποια δουλεια ειναι το καθενα συν-πλην κτλ.
εδω κανεις λαθος....δεν απαξιωνω καμια....απλα εχω μεινει εντυπωσιασμενος και εγω οσο και καποιοι πιο καλοι παιχτες απο εμενα απο την rp....δεν αμφιβαλλω οτι και αλλες ειναι αξιολογες...............metalmike είπε:Oχι και δεν ρε Ιγνατιε, εδω δεν εχεις ακουσει απο κοντα το pod x3 live. Eιπαμε, καλη, χρυση η digitech αλλα νομιζω λογω ενθουσιασμου το εχεις παρακανει λιγο, οχι οσον αφορα το ποσο καλη ειναι η digitech, γιατι δεν τιθεται θεμα αλλα στο να απαξιωνεις τις αλλες πεταλιερες. Χωρις παρεξηγηση ετσι, συζητηση κανουμε, εξαλλου σε συμπαθω σαν ατομο κι ας μη σ'εχω γνωρισει απο κοντα![]()
αμοιβαιο ...αν και χανεις γιατι απο κοντα ειμαι πολυ ομορφο αγορι........... ;Dmetalmike είπε:εξαλλου σε συμπαθω σαν ατομο κι ας μη σ'εχω γνωρισει απο κοντα![]()
Αυτο ακριβως εννοουσα με το ''τα υπολοιπα δεν''.....ακριβως αυτοmetalmike είπε:Oκ τοτε ;D Η αληθεια ειναι οτι κι εγω αναμεσα σε digitech και boss, στα μοντελα που συζηταμε παντα, θα προτιμουσα την digitech λογω ηχου, ευκολιας χρησης, xlr εξοδων κλπ. Αν επαιρνα καποια στιγμη boss θα ηταν μονο και μονο για τα εφε της.
καλα κανονισε να κατεβω καμια φορα ΠΑΤΡΑ.....και να μην πιουμε κανα καφε......και ασε τις τιμες και τι δοξες...... ;DDIMIS75 είπε:;D ;D...τιμη και δοξα στον ignantio που μου την προτεινε πρωτος![]()
Eχασα καποιο επεισοδιο???ignantios είπε:αμοιβαιο ...αν και χανεις γιατι απο κοντα ειμαι πολυ ομορφο αγορι........... ;D
spiros69 είπε:Eχασα καποιο επεισοδιο???Back street boys?? ;D
Τιμη και δοξα και απο κοντα τοτε αμα κατεβεις.....εκει θα κολλησουμεignantios είπε:καλα κανονισε να κατεβω καμια φορα ΠΑΤΡΑ.....και να μην πιουμε κανα καφε......και ασε τις τιμες και τι δοξες...... ;D