review Digital band review

Κατσε να βγαλω το μπλοκακι να σημειωνω...

Να ήξερες πόσο τον θυμίζει το φραζάρισμά σου ....

Τεράστιο κομπλιμέντο, ο Vinnie Moore είναι από τους μουσικούς που σίγουρα έχουν αφήσει πράγματα στο υποσυνείδητό μου. Ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιος Μπιλ,αξιζει να γινει ολοκληρο κομματι.

Και Gus G μου εφερε που νομιζω σου αρεσει κι αυτος.

• Like
Reactions: fusiongtr
Ακούστε εδώ ξεκάθαρα το φραζάρισμα του bill (ειδικά το σήκωμα και το βιμπράτο είναι καραμπίνα)...

• Ευχαριστώ
Reactions: BillTrantos
Μερικά δευτερόλεπτα ακόμα μουσικής, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το νέο EzBass.

Κύριο συμπέρασμα: Δεν ξέρω να μιξάρω και να masterάρω. Αν ποτέ αποφασίσω να βγάλω κάτι δικό μου πρέπει αυτά τα πράγματα να τα κάνει κάποιος άλλος. Ή να φάω εκατοντάδες εργατοώρες για ένα μέτριο -στην καλύτερη- αποτέλεσμα.

Βαράτε ελεύθερα!

Μετά το 0.46

Εξαιρετικο παιξιμο!! Ηχαρα!

• Haha
Reactions: BillTrantos
το λέω δημόσια 

Θέλω να κάνω μπάντα με τον Μπίλαρο 

Μετακομίζω εξωτερικό μόλις στρώσουν λιγάκι τα πράγματα με Covid, αλλά αν θες να γράψουμε τίποτα remotely στείλε μου! 

@gkourmoul1 Βασανίσου ???

• Haha
Reactions: gkourmoul1
γιατί αποχή μηνών??

αγαπητε συμπαίκτη μου απο το "we're stars" θα το ακούσω asap.

γιατί αποχή μηνών??

αγαπητε συμπαίκτη μου απο το "we're stars" θα το ακούσω asap.

Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το γυρίσω στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής, είχα μπουχτίσει λίγο και με την κιθάρα, έχω ένα όραμα στο μυαλό μου το οποίο δε βλέπω να το πιάνω αν δε δώσω πολύ πολύ χρόνο στη μουσική και η ζωή μου αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Λεει τιποτα το εργαλειο;

Πάρα πολύ χρήσιμο αν δεν έχεις/ξέρεις μπάσο. Έχει και ένα ωραίο feature που γράφεις το bass part με κιθάρα, το ρίχνεις μέσα στο πρόγραμμα και το μετατρέπει σε midi για μπάσο.

Ακούγεται οκ για rock-metal, ειδικά για μοντέρνα είδη, αλλά δύσκολο να groovάρει σοβαρά για κάτι πιο latin-fusion-funk, κλπ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα