Καλομελέτα κι έρχεται...:lol:Αν κάνει και ένα online form που να μπορείς να την "δημιουργείς" και μόνος θα είναι τρέλα!![]()
Και μετά σας πείραξε το κολλάδικα.... :lol:Γι αυτό το έγραψα! Επειδή ξέρω ότι το έχεις αναλάβει εσύ! :lol:
Τελιώνε επιτέλους:lol: :lol: :lol: :lol:
Ευχαριστώωωωω!τα λοκ κλειδια ειναι αχρηστα σε κιθαρες χωρις τρεμολο (και εκει αχρηστα ειναι..αλλα τελος παντων :lol: )η κλασσικη τριαρα γεφυρα της τελε θα σου δωσει την κλασσικη εμφανιση & εναν πιο παχυ κλασσικο ηχο με λιγοτερο σαστεϊν (καλα μη νομιζεις τωρα οτι μιλαμε και για καμμια φοβερη διαφορα) απο την μοντερνα βαρια Γκοτο.
Και οι δυο ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου (επισης αν σκοπευεις να βαλεις "καυτους" μαγνητες προτιμησε τη μοντερνα)
επισης αν εισαι "τρελλος" με το τελειο ιντονεϊσον σιγουρα η μοντερνα ειναι καλυτερη επιλογη.
Ευχαριστώωωωω!
¶ρα αποκλείονται τα lockheads (θα σε κεράσω τα 11 ευρώ σε σουβλάκια αν και όοοοταν βρεθούμε' date=' τι λες;), αλλά θα βάλω την μοντέρνα Gotoh μιας και υπάρχει περίπτωση να φιλοξενηθεί κάποτε στην tele μου ένας humbucker (ξέρω, ξέρω...αυτό το πράγμα δεν είναι τέλε κλπ
).
Διαφορές στο intonation ΔΕΝ ακούω, καθώς τα αυτιά τα έχω για να στερεώνω τα γυαλιά και τίποτε άλλο!
Λεπτομέρειες εντός των ημερών! 8)[/quote']
Κατά πρώτον, έφτασες αισίως στον σωστό αριθμό δημοσιεύσεων... 666!!!
Κατά δεύτερον, αν κάνεις πολλά bend κλπ, μην ακούς τον SF, που είναι παππούς και κουλόςκαι βάλε locking κλειδιά. Πέρα από τη σταθερότητα, θα αλλάζεις χορδές και πιο γρήγορα. Αυτά τα vintage look κλειδιά που λες, κλειδώνουν τη χορδή μόνα τους, καθώς κουρδίζεις. :wink:
Ρε παιδες επειδη πειρα Στρατ με 2-ποιντ τρεμολο και νορμαλ κλειδια... με οσα διαβαζω ' date=' μηπως εκανα μαμακια? Ειναι τοσο χαλια το 2-ποιντ? Πρεπει να βαλω λοκ κλειδια?[/quote']
Καλά, τόσο καιρό στην Αγγλία, εκείνο το ρημάδι το Callaham steel block δεν μπορούσες να το πάρεις; 8)
Ναι ναι, πολύ θα ήθελα να το δω αυτό... για δώσε link. 8) :roll:(να βαλω την κιθαρα καπου να κουρδισουν τα ξυλα? το εχουν κανει καποιοι τρελοι στο γκηαρ πεητζ)
Τελος παντων αν ειναι οι χορδες σωστα περασμενες & το νατ καλα κομμενο δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα το βιντατζ κλειδι! :wink:
Ενα αλλο κακο των λοκινγκ βιντατζ ειναι οτι δεν ειναι staggered με αποτελεσμα να χρειαζεσαι και δευτερο string tree (ασε που ολη η ομορφια & η πρακτικοτητα ' date='καθως και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατα των κιδυνων των "ελευθερων" χορδων ,δηλ.τρυπημενα δακτυλα & gig bags ,παει περιπατο με τα λοκ )
[/quote']
Ώπα μάστορα!
¶γνωστες λέξεις!Αυτό το staggered δεν κατάλαβα πως μεταφράζεται (stagger σημαίνει παραπατώ, αν δεν απατώμαι...) αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει με το ύψος στο οποίο "βγαίνουν" οι χορδές από το κλειδί. To οποίο προφανώς είναι μεγαλύτερο από του απλού κλειδιου, οπότε χρειάζεται string tree ώστε να δημιουργηθεί η ίδια γωνία μεταξύ χορδής και nut. Σωστά;
Τα τρυπημένα δάχτυλα και gig-bags από που προκύπτουν; (είμαι και λίγο χαζός και ντεν καταλαμπαίνω...).
Για το nut δεν τίθεται θέμα σωστού κοψίματος, θα είναι tusq, οπότε τέτοια προβλήματα δεν θα έχω. 8)
ειναι εντελως χαλια (για αυτο αλλωστε και ο Jeff Beck oρκιζεται σε αυτο!! :lol: )
αστη ησυχη την κιθαρουλα σου ανθρωπε μου' date='μια χαρα ειναι! :lol:[/quote']
Για το 2-ποιντ λες? Αν το λεει ο Μπεκ τοτε εγω μαζι του.
Αμπραξας.. θα το παρω το καλαχαμ... απο Ελλαδα με μεηλ ορντερ... να κανουμε καμια μαζικη παραγγελια απο τον Τσαντλερ.
Εχω πηξει εδω περα ολο πακεταρω και τωρα εκανα διαλειμα να ξαποστασω (αν το εγραψα λαθος σορρυ).
Ρε Ηλια... αφου τωρα ψηνεσαι για Τοκαι απο την ακρη που βρηκα.. τι λες για Ντιαγκο? :twisted:
:lol: :lol: :lol:Τι λες ρε ανάπηρε που ειμαι κουλος!ΜΟΝΟΧΕΙΡΑΣ ειμαι!! :lol:
Τελος παντων αν ειναι οι χορδες σωστα περασμενες & το νατ καλα κομμενο δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα το βιντατζ κλειδι! :wink:
Ενα αλλο κακο των λοκινγκ βιντατζ ειναι οτι δεν ειναι staggered με αποτελεσμα να χρειαζεσαι και δευτερο string tree (ασε που ολη η ομορφια & η πρακτικοτητα ' date='καθως και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατα των κιδυνων των "ελευθερων" χορδων ,δηλ.τρυπημενα δακτυλα & gig bags ,παει περιπατο με τα λοκ )
[/quote']
¶μα είσαι λίγο καννίβαλος με το τρέμολο, ξεκουρδίζονται μια χαρά. Μπορώ να σου κάνω επίδειξη όποτε θέλεις.
Σ'αυτό για τα staggered έχεις δίκιο μεν, δεν θέλεις (κατά την εμπειρία μου) δεύτερο string tree δε. Εξάλλου δε νομίζω να είναι όλα τα vintage κλειδιά staggered! Όσο για τις ακρούλες, τις κόβεις σωστά αγαπητέ μου, it's so simple.
¶κου λέει!Βαλε λοιπον τα απλα και μη γινεις...λουλου :lol: :lol: σαν τον Αμπραξας που θελει να αλλαζει και γρηγορα χορδες τρομαρα του (παμε μια κοντρα ρε ποιος θα αλλαξει πιο γρηγορα,εσυ με τα λοκ η εγω με τα απλα?? :lol: :lol: :lol: ):lol: :lol:
Έχε έτοιμες τις μπύρες και προετοιμάσου να ταπεινωθείς! :lol: :lol: :lol:
Πάντως σ'αυτή που ετοιμάζω τώρα non-locking κλειδιά έχω, αλλά μην το πείτε του Superfunk... σσσσσσ!!!
Είμαι μέσα, έχει κάτι πραγματάκια πολύ καλά ο ¶γγλος! :wink:Αμπραξας.. θα το παρω το καλαχαμ... απο Ελλαδα με μεηλ ορντερ... να κανουμε καμια μαζικη παραγγελια απο τον Τσαντλερ.
Όντως ψήνομαι για Tokai αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς? Σκέφτεσαι για Diego??Ρε Ηλια... αφου τωρα ψηνεσαι για Τοκαι απο την ακρη που βρηκα.. τι λες για Ντιαγκο? :twisted:
Εννοουσα (για πλακα), ασε τις Ντιεγκο και πιασε τις Τοκαι :twisted:Όντως ψήνομαι για Tokai αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς? Σκέφτεσαι για Diego??Ρε Ηλια... αφου τωρα ψηνεσαι για Τοκαι απο την ακρη που βρηκα.. τι λες για Ντιαγκο? :twisted: