- Πόντοι
- 2,148
Εγώ δεν το έλαβα αλλά διαβάζω ότι το έχουν λάβει πάρα πολλοί, ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν κανάλι στο youtube, απλά google account. Επίσης αυτά τα email στέλνονται εδώ και ένα χρόνο, δεν είναι πρόσφατη μόδα.
Δεν ξέρω τι ακριβώς πάνε να πετύχουν στο youtube με αυτό το κόλπο. Ίδωμεν. Πάντως τα features που χάνεις, δεν είναι κάτι άξιο λόγου.
Mail λαβατε?
Η καποια ειδοποιηση στο καναλι που λεει αυτο?
πρέπει να κάνεις ένα σοβαρό verification με mail κινητό κλπ και να σκανάρεις ένα valid id card, όπως πχ ταυτότητα ή δίπλωμα που να φαίνεται η ημερομηνία γέννησης ή να βγάλεις φωτογραφία τη φάτσα σου.....
αν ψάξεις να δεις τι πρέπει να κάνεις (για να αποφύγεις τις...συνέπειες - που μεταξύ μας βλέπω ότι αφορούν μεγαλοκαναλάρχες) πρέπει να κάνεις ένα σοβαρό verification με mail κινητό κλπ και να σκανάρεις ένα valid id card, όπως πχ ταυτότητα ή δίπλωμα που να φαίνεται η ημερομηνία γέννησης ή να βγάλεις φωτογραφία τη φάτσα σου.....
εμένα το intermediate είναι enabled, αλλά το advanced όχιΕπανέρχομαι γιατί το έψαξα λιγάκι και ενώ το κανάλι μου είναι "eligible" για τα intermediate και advanced features, δεν είναι ενεργοποιημένα και πρέπει να κάνω επιβεβαίωση του ID με το κινητό μου.
Υπόψιν τα intermediate features είναι βίντεο άνω των 15 λεπτών, custom thumbnails και live streaming.
Κάποιου είδους ξεσκαρτάρισμα λογαριασμών πρέπει να γίνεται.
εμένα το intermediate είναι enabled, αλλά το advanced όχι
εμένα μου κάνει εντύπωση το πόσο nested είναι τα μενού των settings και υποπαραμέτρων ασφαλείας και δικαιωμάτων...Προφανώς ήταν ενεργοποιημένο και στο απενεργοποίησαν μέχρι να κάνεις ID Verification.
Ένα άλλο ερώτημα είναι με ποιο κριτήριο ενεργοποιούνται αυτές οι έξτρα επιλογές στα κανάλια. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τη δραστηριότητα του καναλιού. Πόσο συχνά ανεβάζει κανείς βίντεο, αν έχει views, subscribers κλπ.
Πρέπει να φτιάξεις ένα νήμα ''Ο dimsonic στο διαδίκτυο'' και να ποστάρεις εκεί όλα αυτά που σου συμβαίνουν, έτσι και αλλιώς οι τίτλοι που βάζεις για ταξινόμηση δεν κάνουν... Τουλάχιστον θα φτιάξεις ένα megathread όπως το ''NT Show off''