Δώρο σε φίλο κιθαρίστα που παντρεύεται

Τώρα, ή θα έχει τρία παιδιά, ή θα έχει χωρίσει, ή θα έχει τρία παιδιά και θα έχει χωρίσει. ;D ;D ;D ;D

Tamtam είπε:
Ζώνη δερμάτινη θα έχει όμως; Εεεε;  ;D
;D ;D ;D ;D

Τι να την κάνει?

Θα ασχολείται άραγες ακόμα με κιθάρες? ;D ;D ;D ;D ;D

Tamtam είπε:
Φυσικά! Και τα παιδιά του επίσης!
Μπα, αν χώρισε, μπορεί να έχει την κηδεμονία η σύζυγος πλέον, και αυτός να πληρώνει και διατροφή. :D

Οπότε το θέμα μπορεί να μετονομαστεί σε "Δώρο σε φίλο κιθαρίστα που χώρισε". ;D ;D

fusiongtr είπε:
Μπα, αν χώρισε, μπορεί να έχει την κηδεμονία η σύζυγος πλέον, και αυτός να πληρώνει και διατροφή. :D

Οπότε το θέμα μπορεί να μετονομαστεί σε "Δώρο σε φίλο κιθαρίστα που χώρισε". ;D ;D
βρε γρουσούζη! Αυτό δεν εμποδίζει τα παιδιά να παίζουν με τις κιθάρες του μπαμπά. Papa was a rolling stone

Tamtam είπε:
βρε γρουσούζη!
Είμαι μεγάλη κουφάλα, το ξέρω. ;D ;D ;D

Ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά και ευτυχισμένα. :)

Χρησιμο δώρο θα αποτελούσε και μια ακουστική κιθάρα, για μεσα στο σπίτι  ειναι πιο χρησιμη, και πιο mariage friendly.......δες για epiphone / fender / yamaha  για να ειναι κοντά στο budget σου. Αν δεν εχει μια...ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο δωρο....παντα χρησιμη σε ένα σπιτικό...

Ίσως τα νοίκια 1ος χρόνου μιας γκαρσονιέρας σε απόμερη περιοχή....... ::) ;) ;D

cigaret13 είπε:
  Ίσως τα νοίκια 1ος χρόνου μιας γκαρσονιέρας σε απόμερη περιοχή....... ::) ;) ;D
Γιατί;

Φόνους θα κάνει;

trolley είπε:
Γιατί;

Φόνους θα κάνει;
Με τον ενισχυτή στο 11, και μερικούς τόνους trisatanic demonizer ultra distortion, μπορεί να σκοτώσει κανένα αν δεν είναι κάπου απόμερα.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back