- Πόντοι
- 16
Αχαχχχαχχααα βγήκε ζεστό... το κορίτσι.LK είπε:Η Orianthi, ΠΑΤΑΕΙ κάτω τον Sambora κιθαριστικά
Απλά είναι ευγενικός και την αφήνει να κερδάει ;D ;D αυτή. ;D ;D ;D ;DLK είπε:Η Orianthi, ΠΑΤΑΕΙ κάτω τον Sambora κιθαριστικά
sotiroubas είπε:Αχαχχχαχχααα βγήκε ζεστό... το κορίτσι.
;D ;D ;D ;D ;DΑπλά είναι ευγενικός και την αφήνει να κερδάει ;D ;D αυτή. ;D ;D ;D ;D
τα τελευταία χρόνια ;D ;D ;D ;DJohnny.T είπε:Ο Σαμπορα ειναι ντιπ κοκαλο παντως.
Τα τελευταία πολλάααααα χρόνια. ;D ;D ;DLK είπε:τα τελευταία χρόνια ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Τα τελευταία πολλάααααα χρόνια. ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Πάω στοίχημα ότι μετά το γύρισμα θα πήρε τηλ τον Bon Jovi.
- Έλα Jon, δεν θα το πιστέψεις, αλλά σήμερα γνώρισα ένα ξανθό μωρό που έπαιζε φοβερή κιθάρα.
Και ο Bon Jovi σκέφτηκε τότε.
- Όχι ρε π@$στη μου, πάλι στην κλινική θα τον στείλω! ;D ;D ;D
Αυτό. Αν δείτε μάλιστα και live που παίζουν οι δυο τους, όσο καλή και να είναι η orianthi, χάνεται δίπλα του. Απλά, δεν... Φλυαρεί άνευ λόγου και ουσίας... Από και κ πέρα βέβαια, μακάρι όντως να έπαιζα κι εγώ όπως αυτή... Δυστηχώς όμως παίζω όπως αυτός...leon7pap είπε:Σιγουρα τον παταει κατω κιθαριστικα τον Sambora αλλα...πρπει και να πουλησει και μερικα εκατομμυρια δισκους οπως αυτος....πρεπει να γραψει και τιποτα κομματια που θα τα ακουνε και τα δισσεγγονα μας οπως αυτος...διαφορετικα μολις σκασουν μυτη τιποτα ωραιες ρυτιδουλες εχω την εντυπωση οτι θα βρεθει η επομενη Orianthi να συνεχισει απο κει που σταματησε η προηγουμενη....
Κατα τ αλλα μακαρι να παιζα κ εγω οπως αυτη και να συνεθετα οπως αυτος!!!!
Μόνο που ο ήχος (τηςLK είπε:Η Orianthi, ΠΑΤΑΕΙ κάτω τον Sambora κιθαριστικά
Δεν είχε χρόνο να φτιάξει ήχο το κορίτσι ;DNestoras είπε:Μόνο που ο ήχος (τηςείναι ΓΤΠ. :-X