Δείξτε και δείτε Pedalboards (2025 -> 20ΧΧ)

Ευκαιρία, δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω

1773055888362.png

^ Αυτό πρέπει να είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, λαμπάτο με nanotechnology και φορτίζει με πλύσιμο των πιάτων.

Πριν να φτιάξουν μαζικά δύο απλά ρομποτικά χέρια για πλύσιμο των πιάτων, φτιάξανε το Suno για αυτόματη δημιουργία μουσικής. Εδώ θα γίνω Κάρεν.

Το επόμενο μου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Synth9 από EHX, εσένα?
Προβολή συνημμένου 53316
Εγώ μόλις παράγγειλα το Alter Ego X 4, από Reverb, 128.50 shipped. Είχα το ΤC Electronic Triple Delay και ενώ είναι ένα αριστούργημα, το σκότωσα για 150 ευρώ. Αυτή η σειρά πιστεύω ότι ήταν τεράστιο Value For Money. Αρκεί να μην τα τινάξει πάλι στον αερα κανένας ινφλουένσερ τύπου Josh Scott και φτάσουν οι τιμές να είναι αστρονομικές.

Έχω σε εκτίμηση την TC. Με γειά το νέο εργαλείο.

Κι εγώ ρε φίλε! Επαιζα με κάτι TC σάπια τελείως, που ανάθεμα κι αν ήξερα τι αξίζουν τότε, before it was cool, την εποχή που όλοι είχαμε Boss και Coron. Είχα ένα αρχαίο SCF κλασικά, που το είχα σε μινιμουμ ρυθμίσεις always on (!) κάπως σαν ελαφρύ chorus/detune/vibe. Kαι ένα TC Parametric EQ που έκανε την κιθάρα μου να ακούγονται σαν την κιθάρα του Zappa. Το ένα κάηκε από λάθος τροφοδοσία και το άλλο πωλήθηκε, ευτυχώς σε σεβαστή τιμή.
Με κάτι τέτοια παίζαμε και ηχογραφούσαμε στα early 90s!

1773146866143.png

Μπορει να ειναι εξαιρετικο αλλα εχει ενα βασικο προβλημα για εμενα. Δεν νοειται digital delay χωρις καντραν για τα msec.

Είχα και το Flashback X4, και το Triple Delay (προσφάτως πουλήθηκε) και έχω και το Flashback II (κανονικό μέγεθος) στο 2ο board αυτό τον καιρό. Είναι όλη η σειρά εξαιρετική. Για να πάρεις κάτι που είναι σαφώς καλύτερο, πρέπει να δώσεις ΠΟΛΛΑ περισσότερα για να πας σε κάποιο Timeline π.χ. Το οποίο και έκανα για το κυρίως board, αλλά αυτό δεν αφαιρεί από την αξία των TC. Στην κατηγορία τιμής τους, κατά την γνώμη μου δεν παίζονται και τα προτιμώ από τα Boss, για παράδειγμα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back