Δίκιο έχει ο μοντιουλεϊτορ....4.Συμφωνείτε να μην αναρτείτε μηνύματα με συκοφαντικό' date=' υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και [b']πολιτικού[/b], θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
Απλά υπενθυμίζω πριν ξεφύγουμε τελείως...
Ανθρωποι μέσα από τη Microsoft στήνουν κατά καιρούς τα thread με τα πειρατικά software στο noiz. Δικοί τους άνθρωποι είναι και αυτοί που προσπαθούν να χακέψουν το noiz. Τι λέτε να θέλουν? Το πολυεφφέ της Behringer? Όχι βέβαια.....Θέλουν τα IP's αυτών που έχουν πειρατικά windows. Σε ανυποψίαστο χρόνο' date=' μιλάνε με το PC του άτυχου χρήστη που ομολόγησε πως έκλεψε τη Microsoft και σε πρώτη φάση, του ανεβάζουν το crash_all_the_time.dll. Μετά, του κλέβουν τα προσωπικά του δεδομένα, και τα στέλνουν στο ΣΔΟΕ. Την άλλη μέρα έρχονται οι ράμπο και του κόβουν το πρόστιμο. Αυτά είναι ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή. :wink: :wink: :lol: :lol:[/quote']
Kι εγώ μιλούσα τις προάλλες με έναν Bill στο MSN o oποίος προσπαθούσε να με ψαρέψει αλλά λέω μπααα :lol: :lol: :lol: :lol:
οσο βλακες μας περνανε οι κυβερνήσεις, αλλο τοσο βλακες μας περνανε οι αμεροληπτοι δημοσιογραφοι/σκηνοθετες/αποκαλυψιες.....Κάτι βρωμάει εδώ......ΠΟΛΥΠοιός ξέρει τι συμφέροντα παίζονται πίσω από όλα αυτά και για πόσο βλάκες μας περνάνε οι κυβερνήσεις...
οσο βλακες μας περνανε οι κυβερνήσεις' date=' αλλο τοσο βλακες μας περνανε οι αμεροληπτοι δημοσιογραφοι/σκηνοθετες/αποκαλυψιες.....[/quote']Κάτι βρωμάει εδώ......ΠΟΛΥΠοιός ξέρει τι συμφέροντα παίζονται πίσω από όλα αυτά και για πόσο βλάκες μας περνάνε οι κυβερνήσεις...
+δισεκατομύρια.
κι εγώ έχω δει' date=' πέταγε περίεργα, ήταν πολύ πιο λαμπερό απο τα αστέρια, σαν μια λαμπερή κοντινή σφαίρα φαινότανε, έκανε ένα ζβούπ! κι εξαφανίστηκε. Ορίστε και φωτογραφίες:8O πλακα κάνεις! 8OΚαι εγω δεν πιστευα στα ufo μεχρι που -μαλλον- ειδα ενα..! :?
http://aida.astroinfo.org/displayimage.php?album=lastupby&cat=0&pos=122&uid=32
http://www.w7ftt.net/iridium1.html
http://sundstrom.org/photographs/sky/pages/outer_space/iridium_flares_2000-10-20.html
[/quote']Aσχολουμαι αρκετα με την αστρονομια και την παρατηρηση,τοσο ωστε
να ξερω οτι δεν ηταν ουτε δορυφορος,ουτε διαττον αστερας..Μπραβο
που εδωσες παντως τα λινκ,πολυ χρησιμα :wink:
@ gangster- μην τρελλαθουμε κι ολας ρε συμπεθερε,οταν ειπα να ξερουμε τι μας γινεται δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες.. 8O 8O :lol: :lol:
Ανεβασα το λινκ για να εχουμε μια extra οπτικη του θεματος..Δεν το
χαφτω αμασητι,αλλα δε με αφηνει και απροβληματιστο...Το θεμα οπως
ειπα και πριν,ειναι να μην απορριπτουμε τα παντα επειδη καποιοι
τα ταμπελιαζουν ως 'συνωμοσιολογιες'..
@boody:Πιθανον να ηταν,δεν μπορεσα να καταλαβω ΤΙ ΑΛΛΟ θα μπορουσε να ηταν..
@fleamail:Εχεις δικιο,ελπιζω να μην ξεφυγα!
Θα κανω μονο μια τελευταια δηλωση,ζωτικης σημασιας...
Ο ΑΒRAXAS ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ!ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ UFO!
ΑΛΗΘΕΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ! 8O 8O 8O
Tώρα που ξέρεις πρέπει να πεθάνεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)Θα κανω μονο μια τελευταια δηλωση' date='ζωτικης σημασιας...
[b']Ο ΑΒRAXAS ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ!ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΛΗΘΕΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ! 8O 8O 8O [/b]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :? :?Tώρα που ξέρεις πρέπει να πεθάνεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)Θα κανω μονο μια τελευταια δηλωση' date='ζωτικης σημασιας...
Ναι. Μήτσο λυπάμαι. Επέλεξε εσύ μέθοδο termination. :roll: :lol: :lol: :lol:Tώρα που ξέρεις πρέπει να πεθάνεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)Θα κανω μονο μια τελευταια δηλωση' date='ζωτικης σημασιας...
Εγκατάσταση service pack 2 ίσως; :lol:Ναι. Μήτσο λυπάμαι. Επέλεξε εσύ μέθοδο termination.
8O 8OΜα και βεβαια εχουν απολυτο δικιο οι "δημοσιογραφοι" που παρουσιαζουν τις "ατρανταχτες" αυτες αποδειξεις. :roll:
Τωρα για το ΤΙ συνεβει στο αεροπλανο & στους ΕΠΙΒΑΤΕΣ τους η εξηγηση ειναι απλη και καθημερινη...
τους πηραν αυτα τα καπιταλιστικα γουρουνια με το stealth διαστημοπλοιο που χρησιμοποιει η CIA σε αυτες τις περιπτωσεις και τους πηγαν στον...Αρη οπου και τους εκτελεσαν..
(συντομα θα δημοσιευθουν και φωτο απο την εκτελεση...)
:roll:
Χμμμ... μμμ...Εγκατάσταση service pack 2 ίσως; :lol:
Εγκατάσταση hardcore διανομής linux (Red Hat Enterprise και πάνω) και στο καπάκι εγγραφή ενός audio CD με χρήση αποκλειστικά κονσόλας!Εγκατάσταση service pack 2 ίσως; :lol:
ε' date='βεβαια αφου για ΟΛΑ φταινε οι Αμερικανοι.... :roll: ετσι δεν ειναι?? :lol: :lol:
δε μου λες το ζωον την Κουρτοβικ τι την εχεις??? :lol: :lol: :lol:[/quote']
Σχεδόν για όλα.* :lol: Για κάποια φταίνε και οι Εβραίοι. Τα περισσότερα τα κάνουν μαζί. Οι άγγλοι απλά είναι τσιράκια.... :lol: :lol:
*προχθές με έπιασε λάστιχο και δεν μπόρεσα ακόμα να ανακαλύψω τον Αμερικάνο που επενέβη για να μην επισκευαστεί η λακούβα.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να φταίει βέβαια που οι Αμερικάνοι καλλιεργούν τεχνητή ένταση στο Αιγαίο ώστε να αγοράζουμε τά όπλα τους και έτσι δεν περισσεύουν χρήματα για έργα κοινωνικής υποδομής. :wink: :wink: :wink:
Ναί, τελικά και για το λάστιχο που μ'έπιασε φταίνε.
Δεν είναι ζώο. Είναι ζώα.το ζωον την Κουρτοβικ τι την εχεις??? :lol: :lol: :lol: