Χα χα χα χα χα χα!Καλο, Αντρεα! :wink: :wink: :wink:Αλλά ποιός νοιάζεται; Εμείς κάνουμε πόλεμο κατά των τρομοκρατών τώρα... :evil:
Aντιλογος?Χμ...Μονο ανωνυμες μαρτυριες διαβασα εγω.Εκτος και ανΥπάρχει και αντίλογος σε αυτό. http://urbanlegends.about.com/library/blflight77.htm
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι τον εκφράζει βέβαια.... :wink:
....
Και γιατι παρακαλω 'conspiracy theories' ?
Οταν η αληθεια πολλες φορες ειναι στα ματια μας' date='αυτοι μας ριχνουν σταχτη αποκαλωντας καθε -φυσιο-λογικη εξηγηση 'θεωρια συνωμοσιας'...
Φυσικα δεν ειναι θεμα που μας αφορα αμεσα,αλλα να μην ξερουμε
τι μας γινεται κι ολας? :wink:
Φιλικα[/quote']
Ποιοί "αυτοί" μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια? "Αυτοί" που θα εξαφανίσουν το video? (για να δούμε, θα εξαφανιστεί αραγε? :wink: :wink: :wink: )
Η μήπως αυτοί που βγάζουν μεροκάματο πουλώντας βιβλία, κασέτες, μπλουζάκια DVD κλπ συνωμοσιολογίας? Ή μήπως αυτοί που παίρνουν σβάρνα τα κανάλια και γίνονται ειδικοί κοινωνοί της αλήθειας και της διαφάνειας βγαίνοντας -επιτέλους- από την επιστημονική και κοινωνική αφάνεια (και το οικονομικό αδιέξοδο?)
Αυτούς που ασπάζονται τις απόψεις, προβληματίζονται και τις αναπαράγουν για πολιτικούς/ιδεολογικούς λόγους (ή έστω και για πλάκα)μπορώ να τους σεβαστώ ώς ενεργούς πολίτες.
Αυτούς που δημιουργούν το μύθο για ίδια εκμετάλλευση (δημοσιότητα κλπ) μου έρχεται να τους δαγκώσω στην καρωτίδα.
Φιλικότατα, (Αλήθεια, πολύ φιλικά....:wink: :wink: :wink
Χ.
Ρε,μανια με τον Λιακοπουλο! :evil: Αμαν!Ξερεις ρε φιλε τι εχει κανει στηΚαλά όλα αυτά τα Λιακοπουλικά αλλά τι σχέση έχουν με το Noiz; :roll:
8OΚαι εγω δεν πιστευα στα ufo μεχρι που -μαλλον- ειδα ενα..! :?
¶σε ρε ψεύτη!Και εγω δεν πιστευα στα ufo μεχρι που -μαλλον- ειδα ενα..! :?
κι εγώ έχω δει' date=' πέταγε περίεργα, ήταν πολύ πιο λαμπερό απο τα αστέρια, σαν μια λαμπερή κοντινή σφαίρα φαινότανε, έκανε ένα ζβούπ! κι εξαφανίστηκε. Ορίστε και φωτογραφίες:8OΚαι εγω δεν πιστευα στα ufo μεχρι που -μαλλον- ειδα ενα..! :?
πλακα κάνεις!
8O
Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι φαντάζονται οτι απο τους 26 τόνους, κάτι θα μενε... εσύ μπορείς να μου υπολογίσεις τι έπρεπε να μείνει απο το 757 και δεν έμεινε? Ξέρουμε τι έμεινε? Τι δεν έμεινε? Τι βρέθηκε απο τους νεκρούς? Τι δείχναν τα ρανταρ? τι φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας? Τιποτα. Με 6 φωτογραφίες αρχίζουμε και φτιάχνουμε μυθιστορήματα.... Εγώ ΔΕΝ ξέρω ακριβώς τι έγινε. Όλοι οι άλλοι πάντως φαίνεται οτι ξέρουνε...όσο για το βιντεο:το φάντομ έχει βαρος 26 τόνους
ενα 757 εχει βάρος 110 τόνους
Aντιλογος?Χμ...Μονο ανωνυμες μαρτυριες διαβασα εγω.Εκτος και ανΥπάρχει και αντίλογος σε αυτό. http://urbanlegends.about.com/library/blflight77.htm
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι τον εκφράζει βέβαια.... :wink:
δεν παρατηρησα καλα.. :roll:
Και γιατι παρακαλω 'conspiracy theories' ?
Οταν η αληθεια πολλες φορες ειναι στα ματια μας' date='αυτοι μας ριχνουν σταχτη
αποκαλωντας καθε -φυσιο-λογικη εξηγηση 'θεωρια συνωμοσιας'...
Φυσικα δεν ειναι θεμα που μας αφορα αμεσα,αλλα να μην ξερουμε
τι μας γινεται κι ολας? :wink:
Φιλικα[/quote']
Παστέλιε, κράτα και μια πισινή ρε συ.
Είδες μια χαζομάρα (γιατί περί χαζομάρας πρόκειται) και νομίζεις ότι ανακάλυψες τον κόσμο.
Μπορεί να έτσι, μπορεί να μην είναι. Ποτέ δεν θα μάθουμε με σιγουριά. Καλό είναι να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας διάφορες απόψεις και στοιχεία, αλλά όχι να τα καταπίνουμε αμάσητα.