Δυνατότητα απόκρυψης posts από κάποιο μέλος?

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
...κάτι σαν ένα ignore button που από τη ροή των θρεντς (αλλά και από τα "Φρέσκα") θα αποκρύπτει εντελώς - σαν να μην υπάρχουν - τα ποστς ενός μέλους που για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν επιθυμούμε να διαβάζουμε? (πχ. εκνευριστικό συνεχές σπαμ, συνεχή inside jokes σε στυλ chat που μπορεί να μην ενδιαφέρουν το υπόλοιπο φόρουμ κλπ κλπ)

Η δυνατότητα ήδη υπάρχει σε πολλά φόρα του εξωτερικού.

εχω ηδη 5-6 στο μυαλο μου!

παρακαλω να δημιουργηθει αμεσα!!  ;D

Εγώ προτείνω να γίνουν 2 forums...ένα σοβαρό που θα γράφονται αναλύσεις για ενισχυτές, πετάλια κλπ...και ένα άλλο...όπως είναι σήμερα...να δώ πόσα μέλη θα έχει το ένα και πόσα το άλλο ;D ;)

marathon είπε:
Εγώ προτείνω να γίνουν 2 forums...ένα σοβαρό που θα γράφονται αναλύσεις για ενισχυτές, πετάλια κλπ...και ένα άλλο...όπως είναι σήμερα...να δώ πόσα μέλη θα έχει το ένα και πόσα το άλλο ;D ;)
+1000

marathon είπε:
;D ;D ;DΤο ενα θα εχει και το αλλο...δεν θα εχει ;D ;D ;D...θα το φαει η μοναξια :'( :'( :'(

και βεβαια μαντευετε πιο θα ειναι αυτο ετσι? ;)

marathon είπε:
Tο "λαμβάνω μέρος σε ένα σοβαρό φόρουμ χωρίς να χάνω το χιούμορ μου" δεν είναι το ίδιο με το "λαμβάνω μέρος σε ένα σοβαρό φόρουμ σπαμάροντας συνεχώς". Και στο κάτω-κάτω, γιατί να μπεις στον κόπο να σχολιάσεις το παρόν αν εσένα ή οποιονδήποτε άλλο δεν αφορά ή ζημιώνει αυτό το request, που σκοπό έχει να κάνει ευκολότερη τη συνύπαρξη όλων και να σταματήσει τη συνεχή μείωση του ενδιαφέροντος του φόρουμ σαν spam killer?

bloody_sunday είπε:
Tο "λαμβάνω μέρος σε ένα σοβαρό φόρουμ χωρίς να χάνω το χιούμορ μου" δεν είναι το ίδιο με το "λαμβάνω μέρος σε ένα σοβαρό φόρουμ σπαμάροντας συνεχώς". Και στο κάτω-κάτω, γιατί να μπεις στον κόπο να σχολιάσεις το παρόν αν εσένα ή οποιονδήποτε άλλο δεν αφορά ή ζημιώνει αυτό το request, που σκοπό έχει να κάνει ευκολότερη τη συνύπαρξη όλων και να σταματήσει τη συνεχή μείωση του ενδιαφέροντος του φόρουμ σαν spam killer?
+1000000

Και εγω πιστευω οτι αν δεν εχεις να πεις κατι ετσι ωστε να βοηθησεις σε καποιο θεμα καλυτερα αστο...φτανουν καποια θεματα 10 σελιδες που λεει ο λογος και ουσιαστικα τα σοβαρα σχολια γεμιζουν 2.

Αυτα. :)

bloody_sunday είπε:
γιατί να μπεις στον κόπο να σχολιάσεις το παρόν
δεν σχολιάζω το παρόν...είπα και εγώ τη δική μου πρόταση (για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα)...για τη δημιουργία 2 forums ;)

Tο "λαμβάνω μέρος σε ένα σοβαρό φόρουμ
...σε λάθος forum είσαι... ;D

Γιατί το παίρνετε στραβά; ??? Σε όλα τα άλλα fora (ελληνικά) που χρησιμοποιώ μπορείς να προσθέσεις άτομα σε "μαύρη λίστα" ώστε να μην δέχεσαι pm και να μην βλέπεις το μήνυμα τους.

Εδώ μόνο για τα pm έχω δει ότι έχει.

kardc είπε:
Γιατί το παίρνετε στραβά; ???
Κανείς δεν το παίρνει στραβά...στα σοβαρά δεν το παίρνουμε 8) Στο τέλος θα κόβονται και κλήσεις...που θα πληρώνονται με το λογαριασμό της ΔΕΗ ;D

marathon είπε:
Κανείς δεν το παίρνει στραβά...στα σοβαρά δεν το παίρνουμε 8)
Δεν είναι πάντως και τόσο φοβερό να το πάρεις στα σοβαρά, έστω για λίγο. Έστω προσποιητά. Τουλάχιστον άσε την κουβέντα να πάρει το δρόμο της (ναι, το να μείνει χωρίς 200 απαντήσεις is always an option) μέχρι να μιλήσει ο Yameth που είναι και ο μόνος αρμόδιος για να απαντήσει σε ένα τέτοιο αίτημα.  :)

Earendil είπε:
Δεν είναι πάντως και τόσο φοβερό να το πάρεις στα σοβαρά, έστω για λίγο. Έστω προσποιητά.
Άντε...για το χατήρι σου... 8)

Σκρόπιες σκέψεις από μένα:

Προσωπικά δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Εαν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά και απλώς spam-μαρει, υπάρχει το κουμπΗ 'αναφορά στον συντονιστή', οπότε και μπορεί κάποιος mod να παρέμβει, να στείλει μερικά ΠΜ και σε άλλες περιπτώσεις να διαχωρίσει την κουβέντα από το spam.

Θυμίζω ότι όσοι εξακολουθούν να είναι μέλη του forum, βρίσκονται εδώ υπό την ανοχή της διαχείρισης. Αυτό με κάνει να σκεφτώ το εξής: μάλλον δεν είναι spam όλα τους τα posts, και ενδεχομένως να έχουν κάτι να μου πουν. Οπότε ίσως χάσω κάτι με το να αγνοώ όλα τους τα posts, άσε που κάποιες συζητήσεις δεν θα βγάζουν εύκολα νόημα. Τώρα εαν ο 'Α' έχει 90% spam και 10% 'σοβαρά' posts, θα αρχίσει να το καταλαβαίνει και ο ίδιος όταν δεν τον αγνοούν στις σοβαρές συζητήσεις (πανκ αυτοδιαχείριση). Για τις περιπτώσεις που το 90-10 τείνει στο 100-0, τότε ισχύει η διαδικασία με το κουμπΗ.

Γενικότερα, είναι ξεκάθαρο από τα guidelines, ότι καλό είναι να γράφουμε μόνο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε επί του θέματος. Το οτι υπάρχουν καμμένα θέματα όπου ενδέχεται να γίνουμε γαλατικό χωριό, δεν έχει εμποδίσει άλλα αρκετά σοβαρά θέματα να αναπτυχθούν με όμορφο τρόπο -τρόπο που αποδεδειγμένα έχει αποθαρρύνει τον οποιοδήποτε spammer να σπαμάρει τα πάντα sto diava tou.

Συνοπτικά: marathon, σταμάτα να σπαμάρεις, θα ελεγθούν ΚΑΙ οι τραπεζικές καταθέσεις για τυχόν υπολλείματα spam.

marathon είπε:
...σε λάθος forum είσαι... ;D
"The forum is what we make it. It is all of us and each of us." - n'avi old saying

Το ύφος και το περιεχόμενο της συζήτησης ορίζεται από τα γραφόμενα ΟΛΩΝ. Αν για τον χ, ψ λόγο κόβουμε τα posts κάποιων, πιθανώς να αλλοιωθεί η εικόνα που έχουμε για την συζήτηση. Το έχω ξαναπεί, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να υπάρχουν διαφωνίες. Αν κόβουμε κάποιον επειδή δεν τον γουστάρουμε, στην ουσία δημιουργούνται πηγαδάκια μέσα στην συζήτηση. Αυτό δεν είναι διάλογος. Σε μια πραγματική συζήτηση μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου όταν μιλάει κάποιος συγκεκριμένος; Και spam για κάποιον μπορεί να είναι σοβαρή άποψη για κάποιον άλλο.

Sorry bloody, μου ακούγεται ως μια οπισθοδρομική πρόταση. Ποιό σημαντικό (για τον καθένα μας προσωπικά) είναι να ανέβουν τα επίπεδα ανοχής παρά να γίνει το φόρουμ πιο "σκληρό" γιατί εμείς δεν γουστάρουμε κάποιον/κάποιους. Και μην έχεις καμία αμφιβολία, αυτήν την χρήση θα έχει.

Άσε που ορισμένες απόψεις δεν μπορούν να μείνουν χωρίς απάντηση.

ndnikola είπε:
Θυμίζω ότι όσοι εξακολουθούν να είναι μέλη του forum, βρίσκονται εδώ υπό την ανοχή της διαχείρισης. Αυτό με κάνει να σκεφτώ το εξής: μάλλον δεν είναι spam όλα τους τα posts, και ενδεχομένως να έχουν κάτι να μου πουν. Οπότε ίσως χάσω κάτι με το να αγνοώ όλα τους τα posts, άσε που κάποιες συζητήσεις δεν θα βγάζουν εύκολα νόημα.
Αυτό.

ndnikola είπε:
Προσωπικά δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Εαν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά και απλώς spam-μαρει, υπάρχει το κουμπΗ 'αναφορά στον συντονιστή', οπότε και μπορεί κάποιος mod να παρέμβει, να στείλει μερικά ΠΜ και σε άλλες περιπτώσεις να διαχωρίσει την κουβέντα από το spam.
απο το να παταω αυτο το κουμπΗ και να στελνω σημα στους Mods λεγοντας " κυριε mod αυτος κανει spam" και οι mod με την σειρα τους να του στελνουν PM "καλε μου ανθρωπε σταματα" (που τις περισσοτερες φορες δεν σταματαει)ειναι πολυ πιο γρηγορο να ξεχωριζω μονος μου τι θελω και τι οχι να διαβαζω χωρις να φωναζω τον μπαμπα yameth να τους μαλωσει.

Γενικότερα, είναι ξεκάθαρο από τα guidelines, ότι καλό είναι να γράφουμε μόνο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε επί του θέματος. Το οτι υπάρχουν καμμένα θέματα όπου ενδέχεται να γίνουμε γαλατικό χωριό, δεν έχει εμποδίσει άλλα αρκετά σοβαρά θέματα να αναπτυχθούν με όμορφο τρόπο -τρόπο που αποδεδειγμένα έχει αποθαρρύνει τον οποιοδήποτε spammer να σπαμάρει τα πάντα sto diava tou.
+2112 αλλα θα διαφωνισω λιγο στο τελος.  :)

ndnikola είπε:
Συνοπτικά: marathon, σταμάτα να σπαμάρεις, θα ελεγθούν ΚΑΙ οι τραπεζικές καταθέσεις για τυχόν υπολλείματα spam.
Έχω κάνει περαίωση.... ;D

ΥΓ. Συμφωνώ σε όλα που έγραψες

Trending...

Νέα θέματα

Back