Όπως καταλαβαίνεις και πολύ ευστοχα σημείωσες' date=' τα συγκεκριμμένα μέλη διαγράφοντας τα posts τους κατέστρεψαν και τη σειρά του forum! [/quote']
Προσωπική μου γνώμη είναι πως εφόσον
ένα μέλος έχει διαγραφεί ή έχει αποχωρήσει
έχει κάθε δικαίωμα να αποσύρει τα posts του ,-που αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία - εφόσον από τη στιγμή της διαγραφής του δεν έχει την δυνατότητα του αντίλογου, της απάντησης, της επεξήγησης και του διαλόγου με οποιοδήποτε από τα επόμενα μέλη αναφερθεί στον ίδιο ή τυχόν παρερμηνεύσει τα λεγόμενα του.
Σίγουρα
δεν είναι δυνατόν να καταστραφεί μια κοινότητα ή το σύνολο ενός forum επειδή κάποια topics αφαιρέθηκαν από τους ίδιους ή από τους administrators. Αν ασπαστώ αυτή τη λογική θα πρέπει να αποδεχτώ ότι η ίδια καταστροφή συμβαίνει και όταν κάποια topics διαγράφονται από τους admins μαζί βέβαια με τις όποιους διαλόγους
Πέραν αυτών προέκυψαν και άλλα πολλά που δεν νομίζω ότι αφορούν όλους. Δεν μου αρέσει να λαϊκίζω οπότε ας το αφήσουμε εκεί.
Θεωρώ πως
η επιλογή του ρήματος λαϊκίζω είναι βιαστική και ατυχής και ίσως και προσβλητική για το θέμα του συγκεκριμένου thread καθώς και για τις 750 αναγνωσεις που κάποιοι έκαναν και τις 35 δημοσιεύσεις των μελων που μπήκαν στον κόπο να τις καταχωρήσουν!
.Σύμφωνα με το ελληνικό λεξικό Τεγόπουλος- Φυτράκης ως
Λαϊκιστής ορίζεται ο επιφανειακά μιμούμενος λαϊκά πρότυπα!
Προσωπικά δεν νοιώθω ούτε μιμητής κανενός άλλου (εκτός του ίδιου μου του εαυτού) και σίγουρα ούτε επιφανειακή εφόσον πάντα ότι λέω και πράττω το εννοώ πέρνοντας μάλιστα την ευθύνη των όποιων συνεπειών του.
Θέλω να πιστεύω επίσης πως
η πλειοψηφία των μελών που γράφουν την γνώμη τους σε αυτό το thread δεν ανήκει επίσης σε αυτή την κατηγορία
Πιστεύω πως οι admins μπορούν πολύ εύκολα να αποφύγουν τον κίνδυνο τέτοιου είδους λαϊκισμών
απλά δηλώνοντας επίσημα και δημόσια οι ίδιοι τα nicknames των διεγραμένων μελών καθώς και μία υποτυπώδη έστω αιτία' date=' αναφέροντας ξερά το συγκεκριμένο άρθρο παραβίασης του κανονισμού. [/b']
Δεν υπάρχει νομίζω λόγος να μπει κανείς σε παρασκηνιακές λεπτομέρειες και εκμαυλισμό των διαγραφομένων.
Αρκεί μία επίσημη και δημόσια αναγγελία από τους υπευθύνους και έτσι όλο αυτό το radio αρβύλα που πρέπει να αποφευχθεί δεν θα έχει καν λόγο ύπαρξης
ΥΓ: ¶ντε να πάω να δω και τη γαλοπούλα μην τη φάμε κάρβουνο! :roll: