- Πόντοι
- 1,708
Καλα ολη αυτη την ιστορια την επινοησες για να δικαιολογηθεις που ψαχνεις για στρατ? Που σχεδον 20 χρονια πριν στα λεγα κ μου λεγες :"Ασε μας ρε κουναβι δεν ειναι κιθαρα αυτη για μενα!" K πηγες κ πηρες Γκιμπσον ινστεντ. Κ μετα σκαφος (με το σκαφακι καλα εκανες κ σου παει κ ειναι σουπερ). Κ τωρα θες στρατ?! Εχω φριξει....Αξίζει να σημειωθεί ότι ΔΕΝ έχω ST κιθάρα καθόλου, οπότε αυτή η λύση κάπως μου καλαρέσει. Αλλά... με αυτά τα λεφτά που θα φύγουν θα κοντεύω να πάρω μεξικάνα... Συν ότι πλέον συζητάμε για ένα όργανο που θα είναι "το πλοίο του Θησέα" που λένε κι οι αμερικάνοι, με τα μόνο αυθεντικά και σίγουρα κομμάτια το σώμα, την ανάμνηση, ίσως και το μανίκι αν βρω μάστορα αφηρημένο εκείνη την ώρα και συμφωνήσει.
Πλακα πλακα δεν αξιζει αναβαθμιση. Ανετα βρισκεις μεξικανα μεταχειρισμενη που θα παιζει κ θ'ακουγεται καλυτερα απ'ο,τι κ να κανεις στο κουτσουρο. Το αστειο ειναι πως γνωριζοντας σε παιχτικως, θα σου προτεινα.... Τελε!!! Καλα σου λεει ο SF. Twang κ βάθυα κ βρωμια ωραια στον μπριτζ...