- Πόντοι
- 16
θα μπορουσε κανεις να πει διαφορές?(εκτος απο εξοικονομια χώρου και χρημάτων)
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1000... καταρχήν ειναι ενα ΠΟΛΥ ενδιαφερον θέμα το οποιο όμως όχι οτι δεν αξίζει, απλα δεν υπαρχει λόγος να αναλυθει παρα πολύ...ο νοων νοείτω!chembeast είπε:Αίσθηση:
όταν παίζεις γρήγορα το δέρμα στην μονή μπότα δεν προλαβαίνει να φτάσει σε ηρεμία πριν το δεύτερο χτύπημα από το αριστερό πόδι ενώ με δύο μπότες έχεις και καθαρότερα χτυπήματα και καλύτερη αίσθηση. Τώρα ενα δώσεις αρκετά χρήματα και πάρεις demon ή axis η αίσθηση θα απέχει τόσο λίγο που δεν αξίζει εκτός ίσως από το θέμα εμφάνισης. Σε κάθε περίπτωση εαν καίγεσαι για να παίζεις δίκαση πάρε δύο μπότες ή ένα από τα παραπάνω διπέταλα αλλά να ξέρεις δεν θα σε κάνουν πιο γρήγορο.Practice makes perfect
σωστα ολα αυτα που λες αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με το θεμα των ''αμελέτητων''Mueg είπε:ο φιλτατος chembeast αναφερθηκε στην αισθηση εγω θα παω στον ηχο.
Με διπεταλο οπως καταλαβαινεις εχεις μια μποτα ενα κουρδισμα.Στην περιπτωση της δικασης οι κασες δεν εχουν το ιδιο κουρδισμα μεταξυ τους και εκει ειναι η ομορφια(προσοχη δεν μιλαω για μεγαλη διαφορα μεταξυ τους).Η ακομα καλυτερα να εχεις διαφορετικες διαστασεις (π.χ18*22 ,20*22 ) η να πειραματειστεις με τα δερματα.Γενικοτερα εχεις επιλογες.
Οσον αφορα την ταχυτητα λογικο οτι η κινηση του αριστερου πεταλιου σε διπεταλο εχει μια χρονοκαθυστερηση λογω των απωλειων κατα την μεταφορα της κινησης μεσω του αξονα αλλα ολα αυτα εινα π@π#$%$ες καμαρωτες.Practice και μονο.Μην το χρησιμοποιησεις σαν παραμετρο επιλογης!!!
Αλλα το θεμα του χωρου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειον...
Συμφωνω....τα AXIS και τα dEMON ειναι πολύ ακριβή πετάλια...beeros05 είπε:σωστα ολα αυτα που λες αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με το θεμα των ''αμελέτητων''
οταν παιζεις σε γρηγορες ταχυτητες και συνεχεις δεν ειναι καθολου ''παπαριες''
το latency ειναι σημαντικο θέμα
δεν το πιασα..Nordic είπε:όταν έπαιζα με slave πετάλι αρχισε και το πόδι μου να συμπεριφερεται όπως το αριστερό πεταλι...
χα..σωστα το εγραψα βιαστικα...beeros05 είπε:δεν το πιασα..![]()
οχι ειναι ηλεκτρολογικα! πλακα κανω...δεν υπαρχουν υδραυλικα πεταλια, ουτε υπηρξαν ποτε! (νομιζω τουλαχιστον) εχω την εντυπωση οτι προκειται περι μυθου!cerealkiller είπε:Γενικα αν και δεν εχω παιξει με axis πρεπει να ειναι απιστευτα διπεταλα..αα,κατι ακομα,ειναι υδραυλικα πεταλια?δηλαδη με μια μποτια ακουγονται δυο γρηγορες σφυριες στην καθε μποτα?
Τα πεταλια όπως το axis, gibraltar intruder, yamaha flying dragon kai pearl demon drive είναι στην κατηγοριαcerealkiller είπε:Γενικα αν και δεν εχω παιξει με axis πρεπει να ειναι απιστευτα διπεταλα..αα,κατι ακομα,ειναι υδραυλικα πεταλια?δηλαδη με μια μποτια ακουγονται δυο γρηγορες σφυριες στην καθε μποτα?
Τι εννοεις με μια μποτιά ακουγονται 2 γρηγορα χτυπήματα...cerealkiller είπε:Γενικα αν και δεν εχω παιξει με axis πρεπει να ειναι απιστευτα διπεταλα..αα,κατι ακομα,ειναι υδραυλικα πεταλια?δηλαδη με μια μποτια ακουγονται δυο γρηγορες σφυριες στην καθε μποτα?
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό.. γενικότερα υπήρχε ένας μεγάλος μύθος (αν και παντού υπάρχει ένας! ;D ) ότι χρειάζεσαι longboards και γενικές αηδίες για να παίζεις heel/toe. Αυτή είναι μεγάλη πλάνη. Ναι. βοηθάει κατά πολύ αλλά δεν είναι 100% απαραίτητο. Χώρια που με single strokes με είτε heel-up είτε με swivel έχεις πολύ ποιο καθαρό ήχο και δυνατότερα χτυπήματα...Nordic είπε:Τι εννοεις με μια μποτιά ακουγονται 2 γρηγορα χτυπήματα...
Γενικα πρεπει να ξεκολήσουν πολλά άτομα, που νομίζουν ότι ένα καλο πέταλο, 8α παιζει,
ή θα φτιάχνει καφε ακόμα για αυτούς ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...
Αυτό που λες λέγεται HELL/TOE τεχνική και σε όποιοδήποτε πετάλι δουλεύει...
Όχι ακριβώς. Τα Direct drive πετάλια (που μαζί με αυτά, είναι και τα Trix που είναι υπερεκτιμημένα κατ εμε..) είναι πετάλια που πλέων δεν χρησιμοποιούν αλυσίδα ή το ναϊλον strap για να ενώσουν το footboard με τον μηχανισμό του κόπανου αλλά έχουν ένα ένα κομμάτι μέταλλου ή άλλου συμπαγές και ομογενές υλικού το οποίο σου δίνει πολύ πιο άμεση απόκριση και μεταφράζει τα χτυπήματα σου πολύ ποιο καθαρά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί συνάδελφοι ντραμμερς λένε πως θέλει να τα συνηθίσεις πριν τα βγάλεις "βόλτα" σε κανένα liveΤα πεταλια όπως το axis, gibraltar intruder, yamaha flying dragon kai pearl demon drive είναι στην κατηγορια
direct drive...
Απο όσο ξέρω μιλάμε για ιδιοτροπη κατασκευη ρουλεμαν...
Vorryngr είπε:Ναι έχεις δίκιο σε αυτό.. γενικότερα υπήρχε ένας μεγάλος μύθος (αν και παντού υπάρχει ένας! ;D ) ότι χρειάζεσαι longboards και γενικές αηδίες για να παίζεις heel/toe. Αυτή είναι μεγάλη πλάνη. Ναι. βοηθάει κατά πολύ αλλά δεν είναι 100% απαραίτητο. Χώρια που με single strokes με είτε heel-up είτε με swivel έχεις πολύ ποιο καθαρό ήχο και δυνατότερα χτυπήματα...
Όχι ακριβώς. Τα Direct drive πετάλια (που μαζί με αυτά, είναι και τα Trix που είναι υπερεκτιμημένα κατ εμε..) είναι πετάλια που πλέων δεν χρησιμοποιούν αλυσίδα ή το ναϊλον strap για να ενώσουν το footboard με τον μηχανισμό του κόπανου αλλά έχουν ένα ένα κομμάτι μέταλλου ή άλλου συμπαγές και ομογενές υλικού το οποίο σου δίνει πολύ πιο άμεση απόκριση και μεταφράζει τα χτυπήματα σου πολύ ποιο καθαρά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί συνάδελφοι ντραμμερς λένε πως θέλει να τα συνηθίσεις πριν τα βγάλεις "βόλτα" σε κανένα live.
Προσωπικά έχω το deamon drive το οποίο είναι εκπληκτικό πετάλι και το συνήθισα γρήγορα. Είχα ένα dw9002 πριν από αυτό το οποίο τα εγκατέλειψα γρήγορα για χατήρι του Pearl.
Δες εδώ περίπου τι παίζει.. είναι promo video που βλογάνε τα γένια τους βέβαια αλλά...
και πως το συμπερανες αυτό?Nordic είπε:Βεβαια αυτο δν ισχυει για το heel/toe...εκτος και αμα εισαι ψηλαγγουρο, με 50+ νουμερο παπουτσι...
ναι αλλα πριν αναφερεσαι στα longboards. ασε που με chain drive δε μπορεις, οτι ποδι και να εχεις, να αξιποιησεις και να εκμεταλλευτεις το heal/toeNordic είπε:Παντως γενικά τα longboards βοηθανε πολυ...
Βεβαια αυτο δν ισχυει για το heel/toe...εκτος και αμα εισαι ψηλαγγουρο, με 50+ νουμερο παπουτσι...