- Πόντοι
- 36
Ξέρεις ποιες εκδόσεις το βγάζουν τώρα;odis13 είπε:To έχω, απο τις εκδόσεις Αστέρος, τυπωμένο το 90, με τις παλιές γκραβούρες....
Ψάξε και άλλο να το βρεις, είναι πολύ ωραίο βιβλίο
Ξέρεις ποιες εκδόσεις το βγάζουν τώρα;odis13 είπε:To έχω, απο τις εκδόσεις Αστέρος, τυπωμένο το 90, με τις παλιές γκραβούρες....
Ψάξε και άλλο να το βρεις, είναι πολύ ωραίο βιβλίο
Δυστυχώς όχι.Αλλά το θεωρώ αδύνατον να μην υπάρχει κάπου..στην ανάγκηpanagiotis είπε:Ξέρεις ποιες εκδόσεις το βγάζουν τώρα;
τρομερό όντως το όνομα του ρόδου, όπως και ο παράνοιας Τομ Ρόμπινς.neeq είπε:Τωρα διαβαζω το Εκκρεμες του Φουκω, και πριν απ αυτο το Ονομα του Ρόδου του Ο. Εκο και τα 2.
Πριν απ αυτα, τα "Κι υστερα ήρθες και μ'ελυσες" και "Η τελικη λήθη-Δε φαιναλ θολουθιον" του Κωστακη Αναν.
Και εχω να περιμενει το "Ο Χορός των 7 πεπλων" του Τομ Ρομπινς.
Τα έχω διαβάσει και τα δύο. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Αν σου δημιουργηθούν ερωτήματα με το τι αποσκοπούσε ο Eco στο Όνομα του Ρόδου, θα πρότεινα να διαβάσεις και το Επιμύθιο.neeq είπε:Τωρα διαβαζω το Εκκρεμες του Φουκω, και πριν απ αυτο το Ονομα του Ρόδου του Ο. Εκο και τα 2.
+οοτρομερό όντως το όνομα του ρόδου
Δεν έχω διαβάσει κανένα του. από που αρχίζω?kwstas79 είπε:ΟΛΑ του θεού Τζων Σταϊνμπεκ.
Don Rossa = Respect. Ο βίος και η πολιτεία του Σκρούτζ Μακντάκ είναι ΈΠΟΣ.Με τα κομικς εχω πολύ καλυτερη επαφη...Όποτε μπορω παιρνω τις συλλογες του Αρκά κ εχω περισωσει ενα αξιολογο μερος απο τη συλλογη μου των ΚΟΜΙΞ,αλλα τελευταια δεν το αγοραζω γιατι νομιζω οτι δεν εχουν μεινει πολλες ιστοριες του Carl Barks που ειναι ο αγαπημενος μου και του Don Rosa.Σε παρομοια εκτιμηση εχω και τα Αστεριξ,τα οποια θελω καποια στιγμη να αγορασω απο την αρχη...
Απο ελληνες δημιουργους, συστηνω ανεπιφυλακτα την "χωματερη" του Λεανδρου ( http://www.comicart.gr/bb06/viewtopic.php?t=823 )
+100!!!!!!PaulVon είπε:Don Rossa = Respect. Ο βίος και η πολιτεία του Σκρούτζ Μακντάκ είναι ΈΠΟΣ.
Πάρε τα σταφύλια της οργής, κλασικά πράματα.PaulVon είπε:Δεν έχω διαβάσει κανένα του. από που αρχίζω?
menelaos είπε:+100!!!!!!
Ωραίος τύπος! ;D ;Dodis13 είπε:Μάλιστα τότε το τευχος του κόμιξ είχε αφιέρωμα ''Ο Ντον Ροσα στην Ελλάδα'' οπότε όπου το έβλεπε ο Ροσα σε περίπτερο έβγαζε το μαρκαδόρο και μουλωχτά χωρίς να τον πάρει χαμπάρι ο περιπτεράς υπέγραφε μερικά αντίτυπα....κάποιοι τυχεροι θα πήραν τεύχοι με μια υπογραφή πάνω,που να φανταστουν ότι την έκανε ο ίδιος ο Ροσα και ότι δεν ήτανε τυπωμένη στο εξώφυλλο
bloody_sunday είπε:Nαι Nemo, τη "Δίκη", το πιο κλασσικό του. Βαθιά συμβολικό και δύσκολο βιβλίο - δεν θα το συνιστούσα για ανάλαφρο καλοκαιριάτικο διάβασμα δίπλα στο κύμα... Έχει βγει και σε εξαιρετική ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του ιερού τέρατος Όρσον Ουέλς, με πρωταγωνιστή τον Άντονι Πέρκινς, τον ίδιο, την Ρόμι Σνάιντερ και την Ζαν Μορώ.
![]()
Υπόψιν ότι η μητέρα μου, όταν την είχε δει στο σινεμά όταν είχε πρωτοβγεί, αν και λάτρης της φιλοσοφίας είχε φρικάρει εντελώς.
Εντελώς συμπτωματικά, σήμερα έσκασε μύτη και αυτή η είδηση για τον Κάφκα, που ανοίγει το δρόμο και για την επιστημονική μελέτη του βαθμού που ο εκδότης του είχε παρέμβει τότε στο πρωτότυπο της "Δίκης":
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=918260&lngDtrID=253