διάταξη για 3 overdrive πεταλάκια

σημειωτέον όλα (ιδίως τα mooer) είναι σχεδόν εκεί που αρχίζουν να οδηγούν

Πως πρεπει να γινεται η ορθη χρηση του joyo?
Καρφί στην κάρτα ήχου.

Η version 2 των tech21 character είχαν ένα κουμπί για να απενεργοποιείς την εξομοίωση καμπίνας ώστε να δουλεύει καλά ως drive πετάλι-προενισχυτης (που το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι)

Eγώ αυτά τα λέω "λεκέδες". Δεν τα χρειάζεσαι, πέτα τα προς την κατεύθυνσή μου να καθαρίσεις.
Πάρε ένα EQ

Eγώ αυτά τα λέω "λεκέδες". Δεν τα χρειάζεσαι, πέτα τα προς την κατεύθυνσή μου να καθαρίσεις.
Πάρε ένα EQ

εξακολουθώ να μη σε πιάνω.

Τι ακριβώς εννοείς?

ότι ουσιαστικά δεν τα χρησιμοποιώ?

ότι οι ήχοι που ακούς είναι "καθαροί"

ότι δεν σου αρέσουν οι ήχοι?

Με το eq τι να κάνω? να υπεροδηγήσω? 

Με το EQ να προσομοιώσεις πιο ελεγχόμενα την επίδραση του ήχου που έχουν στο σήμα σου, τα συγκεκριμένα πετάλια στα συγκεκριμένα settings( χωρίς να χρειάζεσαι αυτά τα πετάλια). Στα αυτιά μου ακούγονται απλά σαν tone shapers με λίγο "ζμπρώξιμο" για να αρπάξει. Νιώθω ότι το κυρίως μενού τους (οι προενισχύσεις τους/gain) περνούν απαρατήρητα. Επίσης, δεν βλέπω να τα χρησιμοποιείς ως διπλό gain stage (το ένα μετά το άλλο ανοιχτά ταυτόχρονα), οπότε τι σημασία έχει η σειρά;

Δεν ειναι ιδιο με το eq pedal. Εκτος το eq αλλαζουν και αλλοι παραμετροι, οπως το clipping, εαν δεν απαταμαι. 

Με το EQ να προσομοιώσεις πιο ελεγχόμενα την επίδραση του ήχου που έχουν στο σήμα σου, τα συγκεκριμένα πετάλια στα συγκεκριμένα settings( χωρίς να χρειάζεσαι αυτά τα πετάλια). Στα αυτιά μου ακούγονται απλά σαν tone shapers με λίγο "ζμπρώξιμο" για να αρπάξει. Νιώθω ότι το κυρίως μενού τους (οι προενισχύσεις τους/gain) περνούν απαρατήρητα. Επίσης, δεν βλέπω να τα χρησιμοποιείς ως διπλό gain stage (το ένα μετά το άλλο ανοιχτά ταυτόχρονα), οπότε τι σημασία έχει η σειρά;

1. δεν μπορώ με eq να υπεροδηγήσω είσοδο...

2. στο διπλό gain stage δεν πήγαμε ακόμα. Εδώ συζητάμε για το ότι το hustle μου βγάζει κάτι που δεν μου αρέσει και προσπαθώ να το συμμαζέψω.

βασικά από όλα αυτά θέλω να μπορώ να κατεβάζω το vol της κιθάρας και να βγάζω καθαρό εντελώς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με δυο πεταλια να παιζουν ταυτοχρονα, με μπολικο gain, καθαριζει εντελως ο ηχος.

Απλα οχι με τα δικα σου....

Δεν έχεις ήδη amp ή cab simulation στο behringer? Κατάλαβα λάθος;

Τα EQ pedals έχουν make-up gain πάντα, οπότε μια χαρά δουλεύουν μέχρι και ως overdrive.

Το Hustle Drive μάλλον δεν σου κάνει. Απ' όσο ξέρω το OCD δεν είναι πετάλι για καθαροβρώμικο. Είναι για βρωμικοφαζ. ΤΟυλάχιστον ο δικός μου κλώνος. Δεν θα καθαρίσει με το vol σου.

Και το εταιρο mooer ειναι fuzz, αρα αδυνατο να καθαρισει και απο μονο του.

Ισως το joyo να καθαριζει καλα.

Δεν έχεις ήδη amp ή cab simulation στο behringer? Κατάλαβα λάθος;

Τα EQ pedals έχουν make-up gain πάντα, οπότε μια χαρά δουλεύουν μέχρι και ως overdrive.

Το Hustle Drive μάλλον δεν σου κάνει. Απ' όσο ξέρω το OCD δεν είναι πετάλι για καθαροβρώμικο. Είναι για βρωμικοφαζ. ΤΟυλάχιστον ο δικός μου κλώνος. Δεν θα καθαρίσει με το vol σου.
σ αυτά που άκουσες το behringer είναι εντελώς bypass. Καθαρό νερό λουτρακίου.

Τέτοιο overdrive δεν θέλω όμως, έχω και στο eq που το έχω στο unity (εκτός που 90% έχω το eq bypass) και αν θέλω έχω και στο boss LS2 channel switcher που έχει vol σε κάθε κανάλι. Ασε που έχω sensitivity στον Roland pro και άλλο vol στον κομπρέσσορα που είναι πάντα ΟΝ.... Πολλά vol μαζεύονται....

Είναι γεγονός ότι το hustle αλλιώς το περίμενα. Το έχω 1, 1.5 χρόνο και σπάνια το έβαλα και να φανταστεις το πήρα επειδή το βρήκα προσφορά, είχα στο νου μου ocd λόγω Trower... Και ο Trower δεν είναι πάντα βρωμικοφάζ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back