- Πόντοι
- 2,148
σημειωτέον όλα (ιδίως τα mooer) είναι σχεδόν εκεί που αρχίζουν να οδηγούν
Καρφί στην κάρτα ήχου.Πως πρεπει να γινεται η ορθη χρηση του joyo?
αυτα εγω τα λεω βρωμικαΑυτά όλα είναι καθαρά. Πέτα τα. Παίξε καρφί.
Με πρόλαβες...?Eγώ αυτά τα λέω "λεκέδες". Δεν τα χρειάζεσαι, πέτα τα προς την κατεύθυνσή μου να καθαρίσεις.
εξακολουθώ να μη σε πιάνω.Eγώ αυτά τα λέω "λεκέδες". Δεν τα χρειάζεσαι, πέτα τα προς την κατεύθυνσή μου να καθαρίσεις.
Πάρε ένα EQ
Με το EQ να προσομοιώσεις πιο ελεγχόμενα την επίδραση του ήχου που έχουν στο σήμα σου, τα συγκεκριμένα πετάλια στα συγκεκριμένα settings( χωρίς να χρειάζεσαι αυτά τα πετάλια). Στα αυτιά μου ακούγονται απλά σαν tone shapers με λίγο "ζμπρώξιμο" για να αρπάξει. Νιώθω ότι το κυρίως μενού τους (οι προενισχύσεις τους/gain) περνούν απαρατήρητα. Επίσης, δεν βλέπω να τα χρησιμοποιείς ως διπλό gain stage (το ένα μετά το άλλο ανοιχτά ταυτόχρονα), οπότε τι σημασία έχει η σειρά;
σ αυτά που άκουσες το behringer είναι εντελώς bypass. Καθαρό νερό λουτρακίου.Δεν έχεις ήδη amp ή cab simulation στο behringer? Κατάλαβα λάθος;
Τα EQ pedals έχουν make-up gain πάντα, οπότε μια χαρά δουλεύουν μέχρι και ως overdrive.
Το Hustle Drive μάλλον δεν σου κάνει. Απ' όσο ξέρω το OCD δεν είναι πετάλι για καθαροβρώμικο. Είναι για βρωμικοφαζ. ΤΟυλάχιστον ο δικός μου κλώνος. Δεν θα καθαρίσει με το vol σου.