- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Μηδέν παρεξήγησις.RayDTutto είπε:A ok. Milles pardons τότε.
Πάω να δω αν αποφασίστηκε το ότι ο μεγαλύτερος μπλουζ παίχτης (sic) όλων των εποχών ήτο λευκός και μάλιστα έλλην.
;D ;D ;D
Μηδέν παρεξήγησις.RayDTutto είπε:A ok. Milles pardons τότε.
Βασικά έχουμε και ψωνάρες που τρώνε κινέζικα κλπ χωρίς να τους αρέσουν μόνο και μόνο για να το παίξουν multicultural και λοιπές βλακείες.dimsonic είπε:Βασικά έχουμε μεσογειακή διατροφή....
Φυσικά αν αναφέρεσαι σε μένα εγώ το έγραψα επίτηδες, οπότε τα αντανακλαστικά σου τότε λειτούργησαν. Πριν από μένα, μπαLK είπε:Καταλαβαίνεις Ray, ότι αν κάνω moderation τώρα.......... κάποιοι θα θυμώσουν.
Μην απαντας, ξέρω τι θα έλεγες.
καλά οκ. Εγώ ο άλλος παρεξηγήθηκα άνευ λόγου.LK είπε:Εδω ΔΕΝ έκανα ΤΙΠΟΤΑ, και ο άλλος παρεξηγήθηκε ΜΟΝΟΣ του......τι να λέμε παραπάνω! ;D
Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζεις καλά ελληνικά αλλά θα το κάνω πάλι quote με boldLK είπε:Γιατί άλλε;
Είχες κάνα λόγο ιδιαίτερο να παρεξηγηθείς;
Φυσικά αν αναφέρεσαι σε μένα
Ναι από εδώ και κάτωOff topic είστε όλοι, από το τελευταίο post του trolley και κάτω.
Εκτός και αν εδώ δεν ισχύουν τα περί inside jokes σε άλλα νήματαΠάω να δω αν αποφασίστηκε το ότι ο μεγαλύτερος μπλουζ παίχτης (sic) όλων των εποχών ήτο λευκός και μάλιστα έλλην.
μα αφού είπαν είναι μαύρος.... ;Dtrolley είπε:Μηδέν παρεξήγησις.
Πάω να δω αν αποφασίστηκε το ότι ο μεγαλύτερος μπλουζ παίχτης (sic) όλων των εποχών ήτο λευκός και μάλιστα έλλην.
;D ;D ;D
BlackCrow81 είπε:Φυσικά αν αναφέρεσαι σε μένα εγώ το έγραψα επίτηδες, οπότε τα αντανακλαστικά σου τότε λειτούργησαν. Πριν από μένα, μπα![]()
Κι εν πάση περιπτώσει blackcrow το θέμα συζήτησης δεν είσαι εσύ. Δεν χρειάζεται να απολογεισαι.LK είπε:Αντιθέτως BlackCrown81 , και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είσαι ο ΜΟΝΟΣ από τους "off topic" που ομολογεί, ότι γραφει επίτηδες για να τεσταρει τα αντανακλαστικά της διαχείρισης (χρησιμοποιω δικες σου λέξεις)