Διαφορά ηχοληψίας και show... (Warning - Eurovision content)

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Το τραγούδι της Μολδαβίας για μένα ήταν ένα διαμαντάκι στον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. Ethnic όσο έπρεπε, ποπ όσο έπρεπε.

Το ακούω συχνά στο Youtube.

Στις σχετικές αναζητήσεις λοιπόν, έπεσα σε ένα βίντεο, το οποίο είναι προφανώς από τον τοπικό προκριματικό. Ακούστε παραγωγή, ηχοληψία - οι πιο έμπειροι θα καταλάβετε τι παιζόταν με τα μόνιτορ ( ; ) στη σκηνή - δείτε και show. Φτώχεια καταραμένη...

http://www.youtube.com/watch?v=TB9-ItaNroc

Και μετά δείτε καπάκι το δεύτερο βίντεο... Αποκάλυψη...

Μπράβο τα παιδιά. Χαρά στο κουράγιο τους... Γιατί στη Μολδαβία, δεν έχουν και πολλά άλλα για να ξοδέψουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Xαχα.., εκει που λεει "ΡΡΡΟ". Θα βρηκε κανενα πλαϊμποϋ ο ηχοληπτης και θα ξεχαστηκε. Ουτε με ενα βαζο γυφτικα δακρυα δεν ακουγεται το πρωτο βιντεο.

Δεν πίστευα οτι θα υπάρχει άλλη χώρα όπου ακούς μια φωνή στο τέρμα και μια υποψία μουσικής απο κάτω!

Γελάστηκα!!.... :D ;D ;D

Συγκρίνεις πάντως ένα μονοφωνικό με ένα στερεοφωνικό κλιπ... ::)

Not fair enough... ;)

Γιατί τα λέτε αυτά? Εμένα μου φάνηκαν σχεδόν ίδια τα κομμάτια... ;D  ;D ;D

Απλά στο πρώτο η μουσική δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και οι φωνές είναι εντελώς πνιγμένες (μάλλον τίγκα στα μπάσα)

longshadow είπε:
Συγκρίνεις πάντως ένα μονοφωνικό με ένα στερεοφωνικό κλιπ... ::)

Not fair enough... ;)
Χεχεχεχε... Αυτό τους μάρανε... ΡΡΡΡΟΥ ρε... ;D ;D :P

Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το τραγουδι και ολοι με κοροιδευαν.. :'(

Επιτελους καταλαβα οτι δεν ειμαι μονος  ;D ;D

Οσο για τη παραγωγη-ηχοληψια-σκηνικη παρουσια κτλ του πρωτου πιστευω οτι τα λογια περιτευουν...

Δεν είσαι μόνος Τάσο, φίλε μου...

BTW η κορυφή στο show του πρώτου είναι το tableau vivant στην έναρξη μαζί με τα πυροτεχνήματα...

warpie είπε:
λαμπρο, τι ακριβως εννοεις?
ότι είναι Eurovision επομένως δεν έγινε τίποτα. Να ήταν σε κανένα σοβαρό event να πω εντάξει... Αλλά αν στεναχωρήθηκες πραγματικά που έγινε αυτό, σε λυπάμαι!

Ρε Λάμπρο τι σχέση έχει η Eurovision και το τι είναι, με το τεχνικό του ζητήματος; Έχεις κάποιο σχόλιο επί του θέματος;Και BTW το θέμα δεν είναι ούτε η Eurovision ούτε το αν στεναχωρήθηκε ή χάρηκε κάποιος.

mscmkr είπε:
Μπράβο τα παιδιά. Χαρά στο κουράγιο τους... Γιατί στη Μολδαβία, δεν έχουν και πολλά άλλα για να ξοδέψουν.
Ενώ εμεις που τα έχουμε τα ξοδεύουμε σε ποπ γερόντια. Φάπες που θέλουμε. Το πρώτο βιντεάκι ειναι κλάσεις ανώτερο σε 'κουραγιο' και 'ουσία' απο το τελικο της Ελλάδας. Τι να την κάνεις την ηχοληψία με τις σάχλες που στέλνουμε.

Μπράβο πάντως για το ενδιαφέρων θέμα που πόσταρες. Μου αρέσει αυτη η σύγκριση.

Και να μην κατηγορουμε την eurovision διοτι δεν υπάρχει μουσικός διαγωνισμος που να λειτουργει πολύ διαφορετικα απο δαύτη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back