Διαφορά ανάμεσα σε dimarzio d-activator και seymour duncan livewire mustaine

ThePilgrim

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γειά σας παιδιά. Αναρρωτιόμουν τι διαφόρα (αν υπάρχει) έχουν οι dimarzio d-activator με τους seymour duncan livewire mustaine. Διάβασα ότι οι duncan, είναι σχέδον ίδιοι με τους jb και jazz, αλλά έχουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένας ενεργός μαγνήτης. Πάντως πρόσφατα που δοκίμασα μία κιθάρα με emg 81/85, δεν με φάνηκε μεγάλη διαφορά με τους d-activator.

Οι διαφορές είναι:

α) το d-activator το φτιάχνει o DiMarzio και τα Mustaine o Seymour Duncan (μωρέ τι μας λες;  ;D )

2) το d-activator ΔΕΝ είναι active (γι'αυτό και το ονόμασαν έτσι) ενώ τα Mustaine ΕΙΝΑΙ active.

Οι d-activator, όπως περιγράφει και ο DiMarzio στο site του, το σχεδίασε να έχει συμπεριφορά active μαγνήτη χωρίς να είναι.

Πολυ καλος μαγνητης ομως.Ειδικα για χαμηλα κουρδισματα, οπως και για 7χορδες ,ειναι μανουλα!!!!!.

Του Μαστενιου τον μαγνητη δεν τον εχω ακουσει ακομα να πω τη μαυρη μου αληθεια 8)

Το μαστειν είναι ίσως ο πιο ήρεμος ακτιβ που έχω ακούσει, με τους πιο άγριους να είναι οι καινούριοι Blackouts (άσχετο).

Ο d-activator καλός είναι αλλά σφυρίζη λίίίγο. Καλή εναλλακτική για αν δεν θες να βάλεις active μαγνήτες, αλλά να έχεις τα γκάζια τους

Απλώς το λέω γιατί έχω μία κιθάρα με d-activator, και μ'αρεσε οι dean του mustaine αλλά δεν θα θελα να βγαίνει ακριβώς ίδιος ήχος με αυτήν με τουs dimarzio.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back