- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,518
Πριν λιγο, εχοντας την τηλεοραση στο background καθως προσπαθουσα να συνελθω απο τα αισχη που εκανα παλι με το φαγητο, ακουσα, δυστυχως δεν ειδα, αλλα ακουσα καθαρα μια διαφημιση.
Η διαφημιση, σε μεγαλο καναλι, ειχε να κανει με το καινουργιο τραγουδι μιας πολυ γνωστης αοιδου, μεσα στην 5αδα των τραγουδιστριων της νυχτας σαν ονομα πιστευω.
Η διαφημιση μαλιστα τονιζε και το οτι το τραγουδι ειχε γραψει ο ισως πιο πετυχημενος στο ειδος του λαικοποπ σκυλαδικου συνθετης.
Η καταληξη της διαφημισης ηταν οτι το τραγουδι μπορουμε να το βρουμε στο youtube και το spotify.
O tempora o mores.
Ελπιζω μονο να μη δει αποτομα το θεμα ο Dimsonic.
Και θα μου πει κανεις, και ποιος ακουει σε cd, ουτε ο σιντης ο ιδιος.
Ηταν λιγο σοκ, αλλα με την τηλεοραση δεν το εχω, οποτε μπορει να κομιζω γλαυκες στους γλαυκους.
Και μετα λεμε για montage και για το ποιον μαγνητη να βαλουμε.
Η διαφημιση, σε μεγαλο καναλι, ειχε να κανει με το καινουργιο τραγουδι μιας πολυ γνωστης αοιδου, μεσα στην 5αδα των τραγουδιστριων της νυχτας σαν ονομα πιστευω.
Η διαφημιση μαλιστα τονιζε και το οτι το τραγουδι ειχε γραψει ο ισως πιο πετυχημενος στο ειδος του λαικοποπ σκυλαδικου συνθετης.
Η καταληξη της διαφημισης ηταν οτι το τραγουδι μπορουμε να το βρουμε στο youtube και το spotify.
O tempora o mores.
Ελπιζω μονο να μη δει αποτομα το θεμα ο Dimsonic.
Και θα μου πει κανεις, και ποιος ακουει σε cd, ουτε ο σιντης ο ιδιος.
Ηταν λιγο σοκ, αλλα με την τηλεοραση δεν το εχω, οποτε μπορει να κομιζω γλαυκες στους γλαυκους.
Και μετα λεμε για montage και για το ποιον μαγνητη να βαλουμε.